Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Velserbroek

Een tweestrijd op kantoor, met familie, of met de auto? Het is iets dat dagelijks gebeurd. Een juridisch specialist kan erg duur zijn. Door een rechtsbijstandverzekering in Velserbroek beperk je het risico. De rechtsbijstandverzekering “is een verzekering die je kunt afsluiten voor wanneer je in een juridisch conflict komt en rechtsbijstand nodig hebt”. Je kunt dan denken aan:

 • een geschil met een provider
 • Problemen rondom jouw koopwoning
 • Een meningsverschil over geleden schade
Vanuit huis jouw verzekering rechtsbijstand afsluiten? Jij kan terecht bij verscheidene assuradeurs (zoals Aegon, FBTO of Promovendum) en modules (o.a. Consument of Verkeer). Met onze tools lees je uitgebreide info.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

ProvincieNoord-Holland
GemeenteVelsen
Regionummer023 (+3123)
Inwoners67448
Postcodegebieden1990
BuurtenVelsen-Zuid
Plaatsen in de regioverzekering-velsen-zuid, rechtsbijstandverzekering-ijmuiden, polis-velsen-noord, rechtsbijstand-akersloot, verzekeringspakket-wijk-aan-zee en egmond-binnen
rechtsbijstandverzekering-velserbroek

Rechtsbijstandverzekeringen Velserbroek vergelijken januari 2023

Middels de rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd profiteer je van juridische medewerking rondom omstandigheden van onenigheid in Noord-Holland. Iets onmisbaars als het gaat om dat iemand jou aansprakelijk stelt voor een ongeluk en Problemen aangaande alimentatie. Alle gezinsleden zijn meeverzekerd. Wil je ook de beste rechtsbijstandpolissen in Velserbroek vergelijken? Aan de hand van onze tool speur je moeiteloos de gewenste verzekeringscontract. Een dergelijke verzekering is best complex. We zien allerlei verzekering aanbieders en modules. Op onze site kan je er alles over lezen. Bekijk ook de gemeentewebsite: https://www.velsen.nl.

4 redenen voor een verzekering rechtsbijstand

 • Geen onverwacht hoge kosten bij een conflict
 • Hele gezin is meeverzekerd
 • Je kiest zelf je modules
 • Direct antwoord op juridische vragen
 • Ook interessant: De Goudse januari 2023

Wat je moet weten over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt juridische hulp en advies ten tijde van problemen. Je kunt rekenen op o.a. financiële ondersteuning.

Heb ik zo’n verzekering nodig?

Op deze vraag is er geen sprake van een standaard antwoord. Zit je veel in de auto of switch je regelmatig van werk? Dan kan er maar zo een conflict ontstaan. Via de modules kan je zelf risico’s afdekken.

Hoe liggen de prijzen voor de verzekering rechtsbijstand?

Een rechtsbijstandverzekering begint met prijzen van €11,5. Duurdere polissen zitten rond de €14 p/maand. De maandelijkse premie is afhankelijk van gezinssituatie, het bedrag waar de verzekeraar voor garant staat, en het aantal modules.

Wat is de beste verzekering?

Ook hierop is geen eenduidig antwoord. De contracten zijn onderscheidend op contractvoorwaarden, inhoud modules, de eigen bijdrage, en uiteraarde de premie per maand. Wat precies de beste verzekeraar is hangt af van jouw eisen en privésituatie. Via onze vergelijk-module zoek je eenvoudig de beste rechtsbijstandverzekering in Velserbroek.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Definieer type gezin

  Opties zijn zelfstandig wonend, of gezinnen met (en zonder) kids. Jouw verzekering voor rechtsbijstand verzekert in één keer jouw hele gezin.

 2. Bepaal het uit te keren bedrag

  Dit is het maximum bedrag dat je ontvangt. Dat kan gaan om advies of geld. Je ontvangt meestal maximaal tussen de €12.500 tot €95.000.

 3. Bepaal modules

  Je hebt de keuze uit opties als Belasting of Echtscheiding. Alle modules kiezen resulteert in een duurder tarief. Schets voor jezelf op welke fronten jij meer risico loopt. Koop je vaak online? Overweeg dan de module Consument.

 4. Online vergelijken

  Gelukt? Dan volgt een lijst met polissen. Vergelijk ze zelf op kosten of score voor juridische hulp in Velserbroek.

 5. Online afsluiten

  Iets gevonden? Alle huishoudens kunnen de diensten van Unive, Lancyr of Allianz direct online afsluiten. Is er sprake van overstappen? De nieuwe assuradeur kan daarbij helpen.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering afsluiten via internet

Vermijd hoge juridische kosten, en ga voor een verzekering die direct ingaat voor juridische bijstand. Bekijk de beste of voordeligste polissen in de regio 1990, 1991, 1992.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van januari 2023 (gemeente Velsen)

 • Unive: 24/7 advies van experts
 • Inshared: Zelf je dekkingen kiezen
 • Klaverblad: Professionele verzekering
 • Nationale Nederlanden: Geen overwacht hoge kosten
 • Aegon: Ruime keuze modules
 • OHRA: Goede beoordeling
 • DAS: Zelf samentstellen
 • HEMA: Geen overwacht hoge kosten
 • Ditzo: Geen wachttijd
 • Lancyr: Juristen met expertise
 • Centraal Beheer: Binnen 2 minuten verzekerd
 • ABN AMRO: De beste juristen op uw zaak
 • FBTO: Ruime dekking
 • ARAG: Professionele verzekering

Voor welke modules kan ik gaan?

Wil je jouw rechtsbijstand in Velserbroek verzekeren? Jouw polis kan je naar eigen inzicht samenstellen. Dit kan middels een aantal modules. Additionele specificaties tref je in de volgende alinea.

 1. Consument
  Alles wat te maken heeft met aankopen e.d. Denk aan een probleem m.b.t. een recente aankoop of een conflict met een autogarage.
 2. Belasting en vermogen
  Deze polis verleent bijstand bij omstandigheden rondom fiscale rechten, jouw vermogen, en financiële boedel. Neem nou geschillen over jouw 2e woning.
 3. Wonen
  Deze dekking bij o.a. Lancyr en ING gaat over zaken rondom appartementen (bijv. in een wijk als Velsen-Zuid en Driehuis, IJmuiden-Noord, IJmuiden-Zuid, IJmuiden-West, Zee- en Duinwijk, Velsen-Noord, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Velserbroek, Spaarndammerpolder). Onder andere geschillen m.b.t. de aanbouw of verbouw van de woning of advocaat in Velserbroek.
 4. Verkeer
  Hiermee doelen we op vervelende omstandigheden op openbare wegen (verkeersrechtsbijstand). Zoals bijv. medische schade en/of letselschade waar je als fietser aan deelneemt. Een kwestie kan zijn een geschil m.b.t. jouw rijbewijs.
 5. Echtscheiding / Mediation
  Ook wel Persoon & Familie of gezinsrechtsbijstand en wordt vaak ingezet bij scheiding. De kosten van zo’n scheiding kunnen aardig in papieren lopen. Aan de hand van deze mogelijkheid heb jij recht op persoonlijke begeleiding.

‘Duidelijk overzicht met aanbieders’

I. Huisman, Velserbroek (januari 2023)