Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Waterland

Een botsing op zakelijk gebied, met de buren, of op de weg? Het kan iedereen overkomen. Een juridische adviseur kan erg duur zijn. Middels de rechtsbijstandverzekering in Waterland heb jij meer mogelijkheden. De rechtsbijstandverzekering “dekt de kosten van een juridisch proces / geschil”. Je kunt dan denken aan:

 • een conflict met een autogarage
 • Geschillen met de verhuurder
 • Aanvaringen rondom verbouwingen
Direct je eigen verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er is keuze uit verschillende aanbieders (onder andere Klaverblad, HEMA en Nowgo) en pakketten (als Consument en Echtscheiding). Dankzij onze adviseurs kun je snel een vergelijking maken.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

ProvincieNoord-Holland
GemeenteWaterland
Netnummer020 (+3120)
Inwoners17304
Postcodegebieden1153
BuurtschappenMonnickendam
Plaatsen in de buurtverzekering-Veldhoven, rechtsbijstandverzekering-Veere, polis-Veenendaal, verzekeringspakket-Veendam, Rechtsbijstand Valkenswaard en verzekeraar-Valkenburg aan de Geul
rechtsbijstandverzekering-waterland

Rechtsbijstandverzekeringen Waterland vergelijken december 2022

D.m.v. zo’n rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd geniet jij maximale juridische bijstand & bescherming in het geval van een conflict in Noord-Holland. Dat komt van pas in situaties als een tegenpartij die schade op jou verhaald en Aanvaringen m.b.t. koop/verkoop van een 2e woning. Alle gezinsleden zijn meeverzekerd. Wil je ook de beste rechtsbijstandpolissen in Waterland vergelijken? Door gebruik te maken van de vergelijk tool zoek jij snel de gewenste rechtsbijstandverzekering. Dit type verzekering vergt enige voorkennis. In de markt zijn er allerlei maatschappijen plus modules. Hieronder kun jij daarover meer lezen. Voor info over de gemeente zie ook https://www.waterland.nl.

Waarom een verzekering voor rechtsbijstand afsluiten

 • Je komt niet in financiële problemen bij een conflict
 • Uitgebreide dekking voor volwassenen en kinderen
 • Je kiest zelf je modules
 • Snel juridisch advies bij problemen
 • Bekijk ook: Nationale Nederlanden afsluiten

Top 4 vragen m.b.t.de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering is er voor juridische hulp en advies als jij er zelf niet met iemand uit kunt komen. Je kunt rekenen op o.a. rechtshulp, maar kan ook d.m.v. geld.

Is zo’n verzekering noodzakelijk?

Op deze vraag is er geen sprake van een eenduidig antwoord. Koop je veel online of switch je regelmatig van werk? Op basis van die info kan je maar zo te maken hebben met een claim. Door middel van de modules kan je zelf risico’s afdekken.

Hoe liggen de prijzen voor de verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering is er al vanaf €8,75. Verzekeringen met een ruime dekking kosten zo’n €13,25 (maandelijks). De premie wordt bepaald door type gezin, het max. te verzekeren bedrag, en type modules.

Wat is de beste verzekering?

Dat is lastig te zeggen. De modules zijn onderscheidend op voorwaarden, soorten dekking, het eigen risico, en uiteraarde de premie per maand. Welke verzekeraar de beste is, wordt bepaald door je specifieke vraag, en omstandigheden. Met behulp van onze vergelijk-module check jij gemakkelijk de beste rechtsbijstandverzekering in Waterland.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Kies gezinssamenstelling

  Een keuze is een 1 persoons dekking of een partner zonder kinderen. De verzekering voor rechtsbijstand betekent ook dat het hele gezin is meeverzekerd.

 2. Bepaal het uit te keren bedrag

  Dit keert de verzekeraar maximaal uit (per jaar). Dat kan gaan om advies of geld. Je ontvangt meestal maximaal tussen de €25.000 tot €90.000.

 3. Kies modules

  We hebben het over bijv. Fiscaal recht en Verkeer. Alle modules kiezen betekent een duurder tarief. Schat in op welk gebied het risico hoog is. Een lastige huisbaas? Denk aan de module Wonen.

 4. Polissen vergelijken

  Je wordt nu doorgestuurd naar een tabel met verzekeringen. Vergelijk ze zelf op premie per maand of reviews voor juridische hulp in Waterland.

 5. Direct afsluiten

  Iets gevonden? Iedereen kan de modules van Nationale Nederlanden, Centraal beheer of Arag eenvoudig online afsluiten. Heb je al een polis en stap je over? De aanstaande aanbieder biedt daarbij ondersteuning.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Vermijd hoge juridische kosten, en overweeg een verzekering die direct ingaat voor juridische bescherming. Bekijk de beste of goedkoopste in jouw regio 1153.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van december 2022 (gemeente Waterland)

 • Unive: Hoge klantwaardering
 • Inshared: Team van ervaren juristen
 • Klaverblad: Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Nationale Nederlanden: Gemakkelijk online afsluiten
 • Aegon: Voor vrijwel elke soort schade
 • OHRA: Gespecialiseerde juristen
 • DAS: Ruime dekking
 • HEMA: Ruime dekking
 • Ditzo: Online schade melden
 • Lancyr: Voor grote en kleine geschillen
 • Centraal Beheer: Eenvoudig samenstellen
 • ABN AMRO: Voor grote en kleine geschillen
 • FBTO: Online schade melden
 • ARAG: Populaire ProRechtPolis

Uit welke modules kan ik kiezen?

Wil je jouw rechtsbijstand in Waterland verzekeren? Dit product kan je naar eigen inzicht samenstellen. Dit kan middels speciale modules. Meer info lees je hierna.

 1. Consument
  Alles wat te maken heeft met consumentenproducten. Onder andere een probleem m.b.t. familiezaken of een conflict met je internetprovider.
 2. Vermogen & Belasting
  Deze keuze heeft te maken met alles rondom fiscaal recht, vermogen, en aandelen. Zoals bijv. geschillen m.b.t. belastingaanslagen.
 3. Wonen
  Deze optie bij o.a. HEMA of DAS kies jij voor situaties inzake jouw woning (bijv. in een wijk zoals Monnickendam, Katwoude, Marken, Broek in Waterland, Ilpendam, Watergang). Bijvoorbeeld een aanvaring m.b.t. de aanbouw of verbouw van de woning of advocaat in Waterland.
 4. Verkeer
  Dit gaat over zaken die spelen op de weg (verkeersrechtsbijstand). Neem nou letselschade en/of medische schade waar je als fietser aan deelneemt. Zo’n situatie kan zijn een gestolen voertuig.
 5. Echtscheiding en Mediation
  Ook bekend als gezinsrechtsbijstand. Relevant in het geval van een scheiding. De kosten van zo’n scheiding kunnen flink oplopen. Door deze polis staat juridisch advies 24/7 voor je klaar.

‘Geen poespas, gewoon een sterke vergelijker’

R. Maas, Waterland (december 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente