Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Zandvoort

Een botsing op de zaak, met familie, of in het verkeer? Het kan iedereen overkomen. Een juridische adviseur is voor veel mensen onbetaalbaar. Dankzij een rechtsbijstandverzekering in Zandvoort heb jij meer mogelijkheden. De rechtsbijstandverzekering “is een verzekering die hulp biedt bij juridische conflicten”. Je kunt terecht komen in omstandigheden als:

 • dat iemand op jouw auto botst
 • Een meningsverschil rondom jouw arbeidscontract
 • Een meningsverschil over de voorwaarden van scheiden
Via internet een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er is keuze uit verschillende partijen (onder andere Aegon, Lancyr en Reaal) en voorwaarden (onder andere Consument en Mediation). Via deze site is een keuze snel gemaakt!

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

ProvincieNoord-Holland
GemeenteZandvoort
(Net) nummer023 (+3123)
Aantal inwoners16792
Postcodes2040
WijkenZandvoort
Naburige plaatsenverzekering-Woudrichem, rechtsbijstandverzekering-Woudenberg, polis-Wormerland, verzekeringspakket-Woerden, Rechtsbijstand Woensdrecht en verzekeraar-Winterswijk
rechtsbijstandverzekering-zandvoort

Rechtsbijstandverzekeringen Zandvoort vergelijken december 2022

Dankzij zo’n rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd kan men altijd rekenen op juridische medewerking tijdens taferelen zoals ruzies en problemen in Noord-Holland. Een goede backup in het geval van een online aankoop die niet wordt bezorgd. of Een meningsverschil met de aannemer. Je kunt de dekking voor de hele familie afsluiten. Ook alle betrouwbare rechtsbijstandpolissen in Zandvoort vergelijken? Dankzij de vergelijker bekijk je zonder moeite een goede polis. Een dergelijke verzekering lijkt best ingewikkeld. Er zijn allerlei verzekeringsmaatschappijen plus modules. Op onze site vind je verdere informatie. Bekijk ook de gemeentewebsite: https://www.zandvoort.nl.

Belangrijke voordelen van de verzekering rechtsbijstand

 • Je bent verzekerd voor potentiële hoge juridische kosten
 • De hele familie op 1 polis verzekeren
 • Ruime keuze uit relevante modules
 • Persoonlijke juridische medewerkers bij conflicten
 • Bezoek ook: Reaal afsluiten

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering zorgt voor juridische hulp en advies ten tijde van problemen. Je kunt rekenen op o.a. financiële ondersteuning.

Is zo’n verzekering noodzakelijk?

Op deze kwestie is er geen sprake van een helder advies. Reis je veel of switch je regelmatig van werk? In zo’n setting kan je maar zo te maken hebben met een claim. Dankzij de modules bepaal je zelf welke risico’s je wilt afdekken.

Welke tarieven kent deze verzekering rechtsbijstand?

Een polis is er al vanaf €11,75. Dit loopt op tot circa €14,75 (maandelijks). De maandpremie is afhankelijk van type huishouden, verzekerde bedrag en gekozen modules.

Welke verzekering is de beste?

Dat is lastig te zeggen. De modules verschillen op vergoedingen, soorten dekking, het eigen risico, en uiteraarde de premie per maand. De beste polis moet worden bepaald door jullie eigen draagvlak, budget en situatie. Door de tool check jij supersnel de beste rechtsbijstandverzekering in Zandvoort.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Definieer type gezin

  Bijvoorbeeld alleen, of een partner zonder kinderen. Een verzekering voor rechtsbijstand is er voor het hele gezin.

 2. Hoeveel dekking wil je ontvangen?

  Dit keert de verzekeraar maximaal uit (per jaar). In de vorm van diensten of geld. Je ontvangt meestal maximaal tussen de €10.000 tot €85.000.

 3. Kies modules

  Je hebt de keuze uit dekkingen als Vermogen of Verkeer. Alle modules kiezen draait uit op een hogere maandpremie. Ga na op welke aspecten jij meer risico loopt. Zit je veel in de auto? Overweeg dan de module verkeer.

 4. Vergelijk verzekeraars

  Je wordt nu doorgestuurd naar een lijst met alle opties. Sorteer op kosten of gemiddelde beoordeling voor juridische hulp in Zandvoort.

 5. Direct afsluiten

  Alle opties bekeken? Alle huishoudens kunnen de diensten van Nationale Nederlanden, HEMA en ANWB eenvoudig online afsluiten. Ga je overstappen? Jouw aanstaande verzekeringsmaatschappij helpt hierbij.

kosten berekenen

Een gewoon goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Voorkom verrassingen, en ga voor een verzekering die direct ingaat voor juridische ondersteuning. Check de beste of laagst-geprijsde in jouw regio 2040, 2041, 2042.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van december 2022 (gemeente Zandvoort)

 • Unive: Hoge klantwaardering
 • Inshared: Online schade melden
 • Klaverblad: Hoge klantwaardering
 • Nationale Nederlanden: Voor grote en kleine geschillen
 • Aegon: Ruime dekking
 • OHRA: 24/7 advies van experts
 • DAS: Geen overwacht hoge kosten
 • HEMA: Gespecialiseerde juristen
 • Ditzo: Ruime dekking
 • Lancyr: Direct online verzekeren
 • Centraal Beheer: Team van ervaren juristen
 • ABN AMRO: De beste juristen op uw zaak
 • FBTO: Gemakkelijk overstappen
 • ARAG: Verschillende modules

Uit hoeveel modules bestaat de polis?

Online jouw rechtsbijstand in Zandvoort verzekeren? De verzekering is erg flexibel qua mogelijkheden. Dit doe je met speciale modules. Additionele specificaties kan je hieronder lezen.

 1. Consument
  Hierbinnen valt alles betreffende consumentenproducten. Onder andere geschillen met betrekking tot ruzie met de buren of een TV die kapot gaat.
 2. Vermogen en Belasting
  Deze module biedt hulp tijdens zaken als fiscale rechten, je vermogen, en financiële boedel. Onder andere een aanvaring m.b.t. koop/verkoop van een 2e 2oning.
 3. Wonen
  Deze module bij FBTO of Reaal is relevant tijdens gebeurtenissen inzake jouw huis (bijv. in buurten als Zandvoort Noord, Zandvoort Zuid, Bentveld, Buitengebied). Denk hier aan geschillen met de Vereniging van Eigenaren of advocaat in Zandvoort.
 4. Verkeer
  Dit gaat over vervelende omstandigheden met de auto of fiets (verkeersrechtsbijstand). Als o.a. (letsel)schade of medische schade waar jij als bestuurder aan deelneemt. Je kunt denken aan het verhalen van letsel- en/of materiële schade.
 5. Mediation / echtscheiding
  Noemen we soms ook gezinsrechtsbijstand. Vaak toegepast bij een scheiding. De onkosten van een scheiding vallen vaak niet mee. Door deze module heb je hiervoor meer zekerheden.

‘Dankzij deze vergelijker vond ik een passende verzekering’

X. Meyer, Zandvoort (december 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente