Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Borne

Een botsing op het werk, in de straat, of met een winkel? De schuld ligt niet altijd bij jou. Juridisch advies kan niet iedereen betalen. Via zo’n rechtsbijstandverzekering in Borne beperk je het risico. De rechtsbijstandverzekering “dekt de kosten van een juridisch proces / geschil”. Je kunt dan denken aan:

 • een niet geleverde bestelling
 • Geschillen m.b.t. koop/verkoop van een 2e woning
 • Een meningsverschil bij de notaris
Via internet een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er zijn aanbiedingen beschikbaar bij verzekeraars (denk aan Unive, HEMA of Promovendum) en voorwaarden (bijv. Consument of Mediation). Via deze site is een keuze snel gemaakt!

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

ProvincieOverijssel
GemeenteBorne
(Regio) nummer074 (+3174)
Aantal inwoners22343
Postcodegebieden7620
BuurtenBorne
Plaatsen nabijverzekering-Alkmaar, rechtsbijstandverzekering-Albrandswaard, polis-Alblasserdam, verzekeringspakket-Achtkarspelen, Rechtsbijstand Aalten en verzekeraar-Aalsmeer
rechtsbijstandverzekering-borne

Rechtsbijstandverzekeringen Borne vergelijken december 2022

D.m.v. zo’n rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd profiteer je van juridische medewerking rondom omstandigheden van conflicten in Overijssel. Dit biedt uitkomst in situaties als schade in het verkeer of Conflicten met een school. De modules zijn af te sluiten voor het hele gezin. Ook hulp nodig bij rechtsbijstandpolissen in Borne vergelijken? Middels de zoekmachine zoek je direct een goedkope verzekering voor rechtsbijstand. Zo’n polis sluit je niet zomaar even af. We zien meerdere verzekeraars en allerlei modules. Op onze site zijn verdere details te vinden. Bekijk ook de gemeentewebsite: https://www.borne.nl.

Waarom een verzekering voor rechtsbijstand afsluiten

 • Je komt niet in financiële problemen bij een conflict
 • De hele familie op 1 polis verzekeren
 • Naar eigen inzicht samenstellen
 • Altijd een luisterend oor van juridische specialisten
 • Lees verder over SNS afsluiten

Top 4 vragen m.b.t.de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt juridische ondersteuning ten tijde van problemen. Dat gaat in de vorm van rechtshulp, maar kan ook d.m.v. geld.

Hebben wij deze verzekering nodig?

Op deze kwestie bieden wij geen directe algemene conclusie. Ben je veel onderweg of werk je regelmatig voor een andere baas? Dan is de kans op een conflict groter. Door middel van de modules stel je zelf een pakket samen.

Wat is de prijs van een verzekering rechtsbijstand?

Een rechtsbijstandverzekering begint met prijzen van €11,5. Dit loopt op tot circa €13,25 (maandelijks). De assurantiepremie is afhankelijk van gezinssituatie, het bedrag dat je verzekerd, en de soort modules.

Welke verzekering is de beste?

Dat verschilt per situatie. De verzekeringen variëren op voorwaarden, dekkingen, de eigen bijdrage, en natuurlijk de kosten. Wat precies de beste verzekeraar is wordt bepaald door je specifieke vraag, en financiële situatie. Geholpen door onze vergelijk-module vergelijk jij supersnel de beste rechtsbijstandverzekering in Borne.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Kies type huishouden

  Bijvoorbeeld alleenstaand, of een partner zonder kinderen. Jouw verzekering voor rechtsbijstand verzekert in één keer jouw hele gezin.

 2. Hoe hoog moet de uitkering zijn?

  Het betreft het bedrag dat de verzekeraar maximaal uitbetaalt. In contanten of juist in advies. Dit schommelt tussen de €10.000 tot €70.000.

 3. Modules selecteren

  Je hebt de keuze uit dekkingen als Vermogen en Verkeer. Een groot aantal modules betekent een hogere premie. Schets voor jezelf op welke manier het risico hoog is. Switch je regelmatig van baan? Denk aan de module Werk & Inkomen.

 4. Bekijk en vergelijk

  Wat volgt is een overzicht met alle opties. Vergelijk ze zelf op kosten of gemiddelde beoordeling voor juridische hulp in Borne.

 5. Afsluiten via internet

  Alle opties bekeken? Alle huishoudens kunnen de diensten van OHRA, Centraal beheer of DAS vandaag nog online afsluiten. Ga je overstappen? Jouw aanstaande verzekeringsmaatschappij kan daarbij helpen.

kosten berekenen

Een gewoon goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Kom niet voor verrassingen te staan, en kies een verzekering die direct ingaat voor juridische ondersteuning. Raadpleeg de beste of voordeligste verzekeringen in regio 7620, 7621, 7622, 7623.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van december 2022 (gemeente Borne)

 • Unive: Gespecialiseerde juristen
 • Inshared: Eenvoudig samenstellen
 • Klaverblad: Voor vrijwel elke soort schade
 • Nationale Nederlanden: Onbeperkt advies bij beginnend conflict
 • Aegon: Gemakkelijk online afsluiten
 • OHRA: 24/7 advies van experts
 • DAS: Altijd rechtshulp On Demand
 • HEMA: Professionele verzekering
 • Ditzo: Zelf je dekkingen kiezen
 • Lancyr: Zelf samentstellen
 • Centraal Beheer: De beste juristen op uw zaak
 • ABN AMRO: Voor grote en kleine geschillen
 • FBTO: Voor grote en kleine geschillen
 • ARAG: Direct online verzekeren

Uit welke modules kan ik kiezen?

Snel jouw rechtsbijstand in Borne verzekeren? Deze polis is 100% zelf samen te stellen. Dat werkt met handige modules. Meer info kan jij hieronder vinden.

 1. Consument
  Hier regelen ze alle omtrent de rechten van consumenten. Bijvoorbeeld geschillen met betrekking tot tuchtzaken of een geschil met een provider.
 2. Vermogen en Belasting
  Deze module biedt hulp tijdens zaken als fiscale rechten, vermogen, en ander waardevol bezit. Zoals bijv. onenigheid over jouw 2e woning.
 3. Wonen
  Deze keuze bij OHRA of Asr gaat over zaken inzake huizen (bijv. in een wijk als Borne, Buitengebied Borne). Denk aan onenigheid m.b.t. de aanbouw of verbouw van de woning of advocaat in Borne.
 4. Verkeer
  Heeft te maken met gebeurtenissen in het verkeer (verkeersrechtsbijstand). Zoals bijv. letselschade en medische schade waar jij als autobestuurder betrokken bij bent. Een typisch voorbeeld is geschillen ontstaan bij aankoop of verkoop van je auto.
 5. Mediation / echtscheiding
  Noemen we soms ook gezinsrechtsbijstand. Vaak toegepast bij een scheiding. Scheidingskosten kunnen flink oplopen. Middels deze optie heb je hiervoor meer zekerheden.

‘Uiteindelijk toch bij dezelfde verzekeraar gebleven!’

K. Dijkstra, Borne (december 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente