Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Staphorst

Een aanvaring op zakelijk gebied, in de buurt, of met een winkel? De schuld ligt niet altijd bij jou. Juridische hulp is soms financieel niet mogelijk. Middels een rechtsbijstandverzekering in Staphorst beperk je het risico. De rechtsbijstandverzekering “sluit u af voor juridische geschillen”. Denk aan situaties als:

 • dat iemand op jouw auto botst
 • Geschillen met een school
 • Aanvaringen tijdens de bouw van een woning
Direct je eigen verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er zijn aanbiedingen beschikbaar bij assuradeurs (als Unive, Centraal beheer en Reaal) en pakketten (o.a. Werk of Mediation). Op deze website lees je uitgebreide info.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

ProvincieOverijssel
GemeenteStaphorst
(Net) nummer0522 (+31522)
Inwoners16544
Postcodes7950
WijkenStaphorst
Plaatsen in de omgevingverzekering-Ridderkerk, rechtsbijstandverzekering-Rhenen, polis-Rheden, verzekeringspakket-Reusel-De Mierden, Rechtsbijstand Renswoude en verzekeraar-Renkum
rechtsbijstandverzekering-staphorst

Rechtsbijstandverzekeringen Staphorst vergelijken november 2022

Met de rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd kan men altijd rekenen op juridische hulp en advies rondom omstandigheden van conflicten in Overijssel. Dat komt van pas in het geval van onenigheid met de energieleverancier. of Geschillen met overheidsinstanties. Alle gezinsleden zijn meeverzekerd. Ook alle betrouwbare rechtsbijstandpolissen in Staphorst vergelijken? Middels de zoekmachine bekijk je eenvoudig een betaalbare verzekeringscontract. Een dergelijke verzekering is niet heel eenvoudig. Er zijn verscheidene verzekering aanbieders en modules. Verderop vind je verdere informatie. Ook de gemeente biedt hierover informatie: https://www.staphorst.nl.

4 redenen voor een verzekering rechtsbijstand

 • Bij een geschil hoef je geen enorme kosten te betalen
 • Uitgebreide dekking voor volwassenen en kinderen
 • Je kiest zelf je modules
 • Goede ondersteuning bij juridische geschillen
 • Ga door naar Bovag dekking

Rechtsbijstandverzekering FAQ

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering geeft rechtshulp wanneer jij dat nodig hebt. Ze bieden je onder andere geld of natura.

Is zo’n verzekering noodzakelijk?

Hierop mist een echt gemiddeld antwoord. Koop je veel online of heb je te maken met onzeker werk? Op basis van die info is een conflict natuurlijk niet uitgesloten. Door middel van de modules stel je zelf een pakket samen.

Welke kosten zijn verbonden aan de verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering sluit je af vanaf €9,25. Dit loopt op tot circa €12,75 per 4 weken. De maandpremie wordt bepaald door gezinssamenstelling, het totaalbedrag, en type modules.

Hoe bepaal je de beste verzekering?

Dat verschilt per situatie. De verzekeringen variëren op voorwaarden, type dekking, hoogte eigen risico, en uiteraarde de premie per maand. Wat precies de beste verzekeraar is moet worden bepaald door jouw wensen, en omstandigheden. Middels de vergelijker ontdek jij eenvoudig de beste rechtsbijstandverzekering in Staphorst.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Kies gezinssamenstelling

  Dat kan zijn een 1 persoons dekking of een partner met kinderen. Zo’n verzekering voor rechtsbijstand geldt voor het hele gezin.

 2. Hoe hoog moet de uitkering zijn?

  Oftewel: wat gaat de verzekeraar maximaal p/jaar betalen. In natura of in geld. Dit schommelt tussen de €30.000 tot €55.000.

 3. Modules aan- en uitzetten

  Je kunt kiezen uit opties als Belasting of Letselschade. Meer modules selecteren resulteert in een hogere premie. Schat in op basis waarvan je risico loopt. Switch je regelmatig van baan? Denk aan de module Werk & Inkomen.

 4. Polissen vergelijken

  Je wordt nu doorgestuurd naar een pagina met alle opties. Sorteer op premie per maand of score voor juridische hulp in Staphorst.

 5. Regel je polis online

  Iets gevonden? Je kan producten van maatschappijen als Klaverblad, Lancyr en Allianz direct online afsluiten. Ga je overstappen? Jouw aanstaande maatschappij kan daarbij helpen.

kosten berekenen

Een gewoon goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Voorkom verrassingen, en bekijk de mogelijkheden voor een verzekering die direct ingaat voor rechtshulp. Check de beste of juist de goedkoopste verzekering in de omgeving 7950, 7951, 7954.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van november 2022 (gemeente Staphorst)

 • Unive: Zaken snel opgepakt
 • Inshared: Goede beoordeling
 • Klaverblad: Geen kleine lettertjes
 • Nationale Nederlanden: Uitgebreide dekking voor hele gezin
 • Aegon: 240 juristen staan klaar
 • OHRA: Zaken snel opgepakt
 • DAS: Voor vrijwel elke soort schade
 • HEMA: Zaken snel opgepakt
 • Ditzo: Eenvoudig samenstellen
 • Lancyr: Onbeperkt telefonisch advies
 • Centraal Beheer: Voor vrijwel elke soort schade
 • ABN AMRO: Gespecialiseerde juristen
 • FBTO: Voor grote en kleine geschillen
 • ARAG: Partner van de KNVB

Uit welke modules kan ik kiezen?

Direct jouw rechtsbijstand in Staphorst verzekeren? Jouw polis is erg flexibel qua mogelijkheden. Dat gaat aan de hand van zogenaamde modules. Meer info kan jij hieronder vinden.

 1. Consument
  Alles wat te maken heeft met aankopen e.d. Als o.a. een probleem m.b.t. bepaalde overeenkomsten of een conflict met een autogarage.
 2. Vermogen & Belasting
  Deze keuze biedt hulp tijdens voorvallen als met name fiscaal recht, jouw vermogen, en extra eigendommen. Als o.a. een meningsverschil met de belastingdienst.
 3. Wonen
  Deze keuze via Centraal beheer of DAS gaat over kwesties rondom appartementen (bijv. in buurt zoals Staphorst (kern), Rouveen (kern), Rouveen (buitengebied), Staphorst (buitengebied), IJhorst, Punthorst, Lankhorst, Klooster). Denk aan een conflict met de gemeente over jouw huis of advocaat in Staphorst.
 4. Verkeer
  Heeft te maken met gebeurtenissen met de auto of fiets (verkeersrechtsbijstand). Zoals bijv. medische schade en letselschade waar jij als autobestuurder deelgenoot van bent. Je kunt denken aan dat iemand jou aansprakelijk stelt voor een ongeluk.
 5. Echtscheiding / Mediation
  Ook wel gezinsrechtsbijstand. Meestal gebruikt bij een echtscheiding. De onkosten van een scheiding kunnen flink oplopen. Met deze optie worden deze kosten (deels) vergoed.

‘Uiteindelijk toch bij dezelfde verzekeraar gebleven!’

Familie. van Vliet, Staphorst (november 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente