Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Enter

Een conflict op kantoor, in het gezin, of in het verkeer? Het is iets dat dagelijks gebeurd. Juridische hulp is soms financieel niet mogelijk. Door de rechtsbijstandverzekering in Enter tackle je dit probleem. De rechtsbijstandverzekering “is de verzekering voor juridische ondersteuning bij een geschil”. Denk aan situaties als:

 • een kapot product met garantie
 • Conflicten over schade en persoonlijk letsel bij verkeersongevallen
 • Problemen met de buren
Via internet een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er zijn aanbiedingen beschikbaar bij aanbieders (onder andere Aegon, Ditzo en DAS) en voorwaarden (o.a. Werk en Wonen). Via deze site kan jij alle details vinden.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

ProvincieOverijssel
GemeenteWierden
(Net) nummer0547 (+31547)
Bewoners23952
Postcodes7468
WijkenWierden
Plaatsen in de regioverzekering-zuna, rechtsbijstandverzekering-rijssen, polis-holten, rechtsbijstand-okkenbroek, verzekeringspakket-haarle en nijverdal
rechtsbijstandverzekering-enter

Rechtsbijstandverzekeringen Enter vergelijken januari 2023

Dankzij zo’n rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd geniet jij maximale juridische hulp en advies tijdens taferelen zoals ruzies en problemen in Overijssel. Een goede backup ten tijde van een kapot product met garantie of Problemen met de plaatselijke overheid. Ieder familielid is gedekt binnen de polis. Wil jij de beschikbare rechtsbijstandpolissen in Enter vergelijken? Dankzij de vergelijker bekijk jij snel een betaalbare verzekering. Dit type verzekering is niet heel eenvoudig. In de markt zijn er allerlei verzekeringsmaatschappijen en allerlei modules. Op onze site kun jij daarover meer lezen. Bekijk ook de gemeentewebsite: https://www.wierden.nl.

Voordelen verzekering rechtsbijstand

 • Je bent verzekerd voor potentiële hoge juridische kosten
 • Uitgebreide dekking voor volwassenen en kinderen
 • Ruime keuze uit relevante modules
 • Altijd een luisterend oor van juridische specialisten
 • Lees verder over ASR Verzekeringen januari 2023

Rechtsbijstandverzekering FAQ

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering zorgt voor geeft juridisch advies in situatie van persoonlijke geschillen. Zo verstrekken ze bijv. rechtstreeks advies of financiële middelen.

Is zo’n verzekering noodzakelijk?

Hierop mist een echt algemeen advies. Ben je veel onderweg of heb je te maken met onzeker werk? In dat geval is er altijd risico op een geschil. Met behulp van de modules kan je zelf risico’s afdekken.

Welke kosten zijn verbonden aan de verzekering rechtsbijstand?

Een polis vind je al vanaf €10. Kosten lopen op tot €14,25 per 4 weken. De maandelijkse premie wordt berekend a.d.h.v. gezinssamenstelling, het verzekerde bedrag, en gekozen modules.

Hoe bepaal je de beste verzekering?

Dat is lastig te zeggen. De modules verschillen op kleine lettertjes, soorten dekking, vrijwillige eigen bijdrage, en natuurlijk de kosten. Wat het beste aanbod is, kies je door te kijk naar je specifieke vraag, en omstandigheden. Middels het vergelijk script ontdek je gemakkelijk de beste rechtsbijstandverzekering in Enter.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Kies gezinssamenstelling

  Opties zijn een 1 persoons dekking of samenwonend met kinderen. Deze verzekering voor rechtsbijstand is er voor het hele gezin.

 2. Hoeveel dekking wil je ontvangen?

  Dit is het maximum bedrag dat je ontvangt. In natura of in geld. Dit ligt doorgaans tussen de €22.500 tot €65.000.

 3. Verzekering samenstellen met modules

  We hebben het over o.a. Vermogen of Wonen. Meer modules selecteren resulteert in een duurder tarief. Denk je in op welke aspecten de nood het hoogste is. Zit je veel in de auto? Overweeg dan de module verkeer.

 4. Vergelijk verzekeraars

  In de volgende stap tref je een overzicht met aanbieders. Rank zelf op premie per maand of reviews voor juridische hulp in Enter.

 5. Regel je polis online

  Alle opties bekeken? Iedereen kan de modules van Klaverblad, Ditzo of ING gemakkelijk online afsluiten. Betreft het een overstap? De nieuwe assuradeur biedt daarbij ondersteuning.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering vinden en afsluiten

Zorg dat je niet voor hoge kosten komt te staan, en kies een verzekering die direct ingaat voor juridische bescherming. Check de beste en/of de goedkoopste in jouw regio 7468.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van januari 2023 (gemeente Wierden)

 • Unive: Vanaf €3,38 per maand
 • Inshared: Eenvoudig samenstellen
 • Klaverblad: Voor vrijwel elke soort schade
 • Nationale Nederlanden: Ruime keuze modules
 • Aegon: Hoge klantwaardering
 • OHRA: Zelf je dekkingen kiezen
 • DAS: Gemakkelijk online afsluiten
 • HEMA: Eenvoudig online geregeld
 • Ditzo: Gespecialiseerde juristen
 • Lancyr: Zelf samentstellen
 • Centraal Beheer: Geen eigen risico
 • ABN AMRO: Juristen met expertise
 • FBTO: Jaarpremie lager dan dagtarief advocaat
 • ARAG: De beste juristen op uw zaak

Uit welke modules kan ik kiezen?

Online jouw rechtsbijstand in Enter verzekeren? De verzekering kan je naar eigen inzicht samenstellen. Dat werkt op basis van zogenaamde modules. Hoe dat werkt lees je hierna.

 1. Consument
  Hier regelen ze alle omtrent aankopen e.d. Bijvoorbeeld een conflict over vermeende schade of een conflict met je internetprovider.
 2. Vermogen & Belasting
  Deze module ondersteunt jou in voorvallen als met name fiscale rechten, het vermogen, en aandelen. Denk aan onenigheid inzake huur/verhuur van een 2e woning.
 3. Wonen
  Deze dekking via o.a. Aegon of DAS kies jij voor situaties inzake je woning (bijv. in wijken als Wierden (kern), Landelijk gebied Wierden, Hooge-Hexel, Enter (kern), Landelijk gebied Enter, Rectum – Notter – Zuna). Denk hier aan een meningsverschil rondom jouw koopwoning of advocaat in Enter.
 4. Verkeer
  Dit gaat over vervelende omstandigheden tijdens deelname aan verkeer (verkeersrechtsbijstand). Je kunt denken aan medische schade en/of letselschade waar je als scootergebruiker schuldig aan bent. Een typisch voorbeeld is dat iemand jou aansprakelijk stelt voor een ongeluk.
 5. Mediation (echtscheiding)
  Ook wel gezinsrechtsbijstand. Meestal gebruikt bij een echtscheiding. De kosten van zo’n scheiding vallen in de praktijk vaak hoog uit. Door deze module staat juridisch advies 24/7 voor je klaar.

‘Snel en eenvoudig een verzekeraar gevonden’

L. van der Linden, Enter (januari 2023)