Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandsverzekering verhuren eigen woning

Als je een kamer, verdieping of je eigen huis verhuurd kan een rechtsbijstandsverzekering best handig zijn.Veel mensen hebben een probleem met de verkoop van hun huis terwijl ze een nieuw huis gekocht hebben. Een overbrugging om je hypotheek te kunnen blijven betalen, is verhuur. Maar de meeste rechtsbijstandsverzekering dekken niet de verhuur van je huis.

Verhuur en rechtsbijstandsverzekeringen
Als verhuur onder de rechtsbijstandsverzekering valt, dan is het vaak een kamer of verdieping van je eigen woning. Maar als je je hele woning wilt verhuren, is dat vaak niet gedekt onder de rechtsbijstandsverzekering. En stel nu dat je een dure hypotheek hebt, een nieuwe huis gekocht hebt, je oude woning niet verkocht is, en je die verhuurt om de hypotheek te kunnen betalen? Verhuur levert wel wat op, maar wat doe je als de huurder niet betaalt.

Vaak zit je dan in de problemen. En heel snel wordt dat een groot probleem. Een jurist kan je vertellen wat de mogelijkheden zijn en zodra je die inzet, maakt het ook wel indruk op de huurder. Met een rechtsbijstandsverzekering is dat betaalbaar, maar dan moet het wel onder de dekking vallen. DAS rechtsbijstandsverzekering dekt ook de verhuur van je woning. Wil je weten welke mogelijkheden er allemaal zijn? Gebruik dan onze vergelijker. Vindt snel een geschikte verzekeraar in bijvoorbeeld Rotterdam, Den Haag, Soest of Leeuwarden.