Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering De Bilt

Een conflict op het werk, in de buurt, of met de auto? Ook jij kan ermee te maken krijgen. Een juridische adviseur kan erg duur zijn. Via deze rechtsbijstandverzekering in De Bilt wordt er altijd naar je geluisterd. De rechtsbijstandverzekering “dekt de kosten van een juridisch proces / geschil”. Om je hierbij een beeld te geven:

 • een conflict met een webwinkel
 • Conflicten inzake inkomstenbelasting
 • Conflicten bij de verbouwing van een woning
Zelfstandig de verzekering rechtsbijstand afsluiten? Je kunt kiezen voor diverse assuradeurs (zoals Klaverblad, FBTO en DAS) en voorwaarden (o.a. Belasting en Echtscheiding). Via deze site is een keuze snel gemaakt!

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieUtrecht
GemeenteDe Bilt
Netnummer030 (+3130)
Aantal inwoners42375
Postcodegebieden3704
BuurtschappenDe
Plaatsen nabijverzekering-Bunnik, rechtsbijstandverzekering-Brunssum, polis-Brummen, verzekeringspakket-Bronckhorst, Rechtsbijstand Brielle en verzekeraar-Breda
rechtsbijstandverzekering-de-bilt

Rechtsbijstandverzekeringen De Bilt vergelijken maart 2023

D.m.v. zo’n rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd mag jij aanspraak maken op juridisch advies en ondersteuning in situaties van moeilijkheden in Utrecht. Iets onmisbaars in het geval van strafzaken in verband met deelname aan het verkeer en Conflicten bij de notaris. Alle gezinsleden zijn meeverzekerd. Ook alle betrouwbare rechtsbijstandpolissen in De Bilt vergelijken? Via de vergelijker speur jij direct de gewenste polis. Rechtsbijstand vergt enige voorkennis. We onderscheiden uiteenlopende verzekering aanbieders plus modules. Hieronder leggen we een en ander uit. Raadpleeg ook eens https://debilt.nl.

Belangrijke voordelen van de verzekering rechtsbijstand

 • Bij een geschil hoef je geen enorme kosten te betalen
 • Hele gezin is meeverzekerd
 • Naar eigen inzicht samenstellen
 • Persoonlijke juridische medewerkers bij conflicten
 • Bezoek ook: HEMA dekking

Wat je moet weten over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering geeft geeft juridisch advies in het geval van een conflict. Dit kan gaan om financiële ondersteuning.

Heb ik een rechtsbijstandverzekering nodig?

Op deze kwestie is er geen sprake van een standaard antwoord. Zit je veel in de auto of wissel je regelmatig van baan? Dan is een conflict natuurlijk niet uitgesloten. Aan de hand van de modules kies je zelf wat je wel/niet verzekert.

Welke tarieven kent deze verzekering rechtsbijstand?

Een dergelijke verzekering sluit je af vanaf €11,75. Dit loopt op tot circa €12,75 p/maand. De assurantiepremie hangt af van gezinssamenstelling, het bedrag dat je verzekerd, en de soort modules.

Wat is de beste verzekering?

Dat is lastig te zeggen. De rechtsbijstandverzekeringen wijken van elkaar af op voorwaarden, inhoud modules, hoogte eigen bijdrage, en natuurlijk de kosten. Wat het beste aanbod is, hangt af van jouw behoeften, en omstandigheden. Door onze vergelijk-module zoek je eenvoudig de beste rechtsbijstandverzekering in De Bilt.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Specificeer gezinssamenstelling

  Bijvoorbeeld zelfstandig wonend, of gezinnen met (en zonder) kids. Jouw verzekering voor rechtsbijstand sluit je af voor het hele gezin.

 2. Welke bedrag wil je verzekeren?

  Het betreft het bedrag dat de verzekeraar maximaal uitbetaalt. In contanten of juist in advies. Dit ligt doorgaans tussen de €15.000 tot €100.000.

 3. Modules selecteren

  Jij hebt keuzes voor bijv. Fiscaal recht of Verkeer. Meer modules selecteren mondt uit in hogere lasten. Ga na op welke fronten jij meer risico loopt. Verhuis je met regelmaat? De module Wonen kan handig zijn.

 4. Vergelijk verzekeraars

  Hierna vind je een tabel met polissen. Orden ze op prijs of waardering voor juridische hulp in De Bilt.

 5. Direct afsluiten

  Alle opties bekeken? Je kunt de polis van bijvoorbeeld Klaverblad, Lancyr en Reaal snel online afsluiten. Betreft het een overstap? De aanstaande verzekeringspartij helpt hierbij.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Voorkom dure juridische procedures, en bekijk de mogelijkheden voor een verzekering die direct ingaat voor rechtshulp. Raadpleeg de beste en/of de goedkoopste verzekeringen in regio 3704, 3730, 3731, 3732.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van maart 2023 (gemeente De Bilt)

 • Unive: Gespecialiseerde juristen
 • Inshared: Team van ervaren juristen
 • Klaverblad: Verschillende modules
 • Nationale Nederlanden: Zelf samentstellen
 • Aegon: Zelf samentstellen
 • OHRA: Verschillende modules
 • DAS: Gespecialiseerde juristen
 • HEMA: 24/7 advies van experts
 • Ditzo: Goede beoordeling
 • Lancyr: Zaken snel opgepakt
 • Centraal Beheer: Team van ervaren juristen
 • ABN AMRO: Zaken snel opgepakt
 • FBTO: Zaken snel opgepakt
 • ARAG: Goede beoordeling

Bekijk de verschillende modules

Online jouw rechtsbijstand in De Bilt verzekeren? Dit product kun je volledig personaliseren. Dit doe je met een aantal modules. Extra details kan jij hieronder vinden.

 1. Consument
  Alles wat te maken heeft met consument gerelateerde zaken. Bijvoorbeeld een conflict over tuchtzaken of een geschil met een provider.
 2. Belasting en vermogen
  Deze optie heeft te maken met voorvallen als met name fiscaal recht, het vermogen, en aandelen. Denk aan onenigheid over jouw 2e woning.
 3. Wonen
  Deze keuze via Inshared of ING is relevant tijdens gebeurtenissen ten aanzien van jouw woning (bijv. in wijken als De Bilt, Bilthoven-Zuid, Bilthoven-Noord, Hollandsche Rading, Maartensdijk, Groenekan, Achttienhoven-Westbroek). Neem nou een conflict met de Vereniging van Eigenaren of advocaat in De Bilt.
 4. Verkeer
  Hiermee doelen we op problemen die veroorzaakt zijn op openbare wegen (verkeersrechtsbijstand). Neem nou letselschade en/of medische schade waar je als scootergebruiker deelgenoot van bent. Een typisch voorbeeld is een tegenpartij die schade op jou verhaald.
 5. Echtscheiding en Mediation
  Ook bekend als gezinsrechtsbijstand. Relevant in het geval van een scheiding. De kosten van zo’n scheiding vallen in de praktijk vaak hoog uit. Door deze module worden deze kosten (deels) vergoed.

‘Duidelijk overzicht met aanbieders’

W. Groen, De Bilt (maart 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente