Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering De Ronde Venen

Een probleem op de zaak, in het gezin, of met een winkel? Soms kun jij er niks aan doen. Een juridisch specialist kan niet iedereen betalen. Middels deze rechtsbijstandverzekering in De Ronde Venen beperk je het risico. De rechtsbijstandverzekering “dekt de kosten van een juridisch proces / geschil”. Voorbeelden hiervan zijn:

 • strafzaken in verband met deelname aan het verkeer
 • Conflicten met de plaatselijke overheid
 • Een meningsverschil over recht van overpad
Vanuit huis jouw verzekering rechtsbijstand afsluiten? Je kunt kiezen voor diverse assuradeurs (onder andere Unive, ABN AMRO of Reaal) en pakketten (als Vermogen en Medisch). Op deze website lees je uitgebreide info.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

ProvincieUtrecht
GemeenteDe Ronde Venen
Regionummer0297 (+31297)
Inwoners42576
Postcodegebied3640
WijkenMijdrecht
Plaatsen in de buurtverzekering-Dantumadiel, rechtsbijstandverzekering-Dalfsen, polis-Culemborg, verzekeringspakket-Cuijk, Rechtsbijstand Cromstrijen en verzekeraar-Cranendonck
rechtsbijstandverzekering-de-ronde-venen

Rechtsbijstandverzekeringen De Ronde Venen vergelijken juli 2022

Middels een rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd heb je de zekerheid van juridische hulp en advies in het geval van moeilijkheden in Utrecht. Een goede backup in het geval van een conflict met een webwinkel. en Een meningsverschil met de gemeente. De modules zijn af te sluiten voor het hele gezin. Ook alle betrouwbare rechtsbijstandpolissen in De Ronde Venen vergelijken? Met de vergelijkingstool bekijk je gemakkelijk een goedkope rechtsbijstandverzekering. Rechtsbijstand vergt enige voorkennis. Er zijn meerdere maatschappijen en dan zijn er nog allerlei modules. Verderop zijn verdere details te vinden. Zie ook https://www.derondevenen.nl.

Belangrijke voordelen van de verzekering rechtsbijstand

 • Je voorkomt hoge juridische kosten
 • Ook de kinderen meeverzekeren
 • Naar eigen inzicht samenstellen
 • Goede ondersteuning bij juridische geschillen
 • Ga door naar Huis In Eén Verzekeringen dekking

Wat je moet weten over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt juridische ondersteuning wanneer jij dat nodig hebt. Zo verstrekken ze bijv. proces ondersteuning of geld.

Is zo’n verzekering noodzakelijk?

Daarop mist een echt helder advies. Reis je veel of wissel je regelmatig van baan? In dat geval kan er maar zo een conflict ontstaan. Aan de hand van de modules stel je zelf een pakket samen.

Hoe liggen de prijzen voor de verzekering rechtsbijstand?

Een polis begint met prijzen van €10,75. Dit loopt op tot circa €13 per 30 dagen. De maandelijkse premie heeft te maken met type gezin, het afgedekte bedrag, en actieve modules.

Welke verzekering is de beste?

Dat verschilt per situatie. De modules zijn onderscheidend op contractvoorwaarden, dekkingen, hoogte eigen risico, en niet te vergeten te premie. Welke verzekeraar de beste is, kies je door te kijk naar jouw behoeften, en financiële situatie. Via de vergelijker ontdek jij eenvoudig de beste rechtsbijstandverzekering in De Ronde Venen.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Definieer type gezin

  Bijv. een 1 persoons dekking of samenwonend met kinderen. Een verzekering voor rechtsbijstand is er voor het hele gezin.

 2. Welke bedrag wil je verzekeren?

  Dit is het maximum bedrag dat je ontvangt. In contanten of juist in advies. Dit schommelt tussen de €5.000 tot €95.000.

 3. Modules aan- en uitzetten

  Je hebt de keuze uit thema’s zoals Vermogen of Echtscheiding. Meer modules selecteren draait uit op een hogere premie. Schets voor jezelf op welke aspecten jij meer risico loopt. Veel onderweg? Dan is de module verkeer relevant.

 4. Polissen vergelijken

  Hierna vind je een ranglijst met verzekeringen. Rank zelf op premie of beoordelingen voor juridische hulp in De Ronde Venen.

 5. Afsluiten via internet

  Een geschikte optie?Je kan producten van maatschappijen als Nationale Nederlanden, Centraal beheer en Interpolis vandaag nog online afsluiten. Stap je over van verzekeraar? De toekomstige assuradeur kan dit vaak in orde maken.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering vinden en afsluiten

Vermijd hoge juridische kosten, en neem een verzekering die direct ingaat voor juridische ondersteuning. Raadpleeg de beste en/of de goedkoopste in jouw regio 3640, 3641, 3642, 3643.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van juli 2022 (gemeente De Ronde Venen)

 • Unive: Voor grote en kleine geschillen
 • Inshared: Eenvoudig samenstellen
 • Klaverblad: De beste juristen op uw zaak
 • Nationale Nederlanden: Professionele verzekering
 • Aegon: Professionele verzekering
 • OHRA: Juristen met expertise
 • DAS: Eenvoudig samenstellen
 • HEMA: Online schade melden
 • Ditzo: Vanaf €7,49 per maand
 • Lancyr: Geen overwacht hoge kosten
 • Centraal Beheer: De beste juristen op uw zaak
 • ABN AMRO: Gespecialiseerde juristen
 • FBTO: Direct online verzekeren
 • ARAG: Voor grote en kleine geschillen

Welke modules worden aangeboden?

Wil je jouw rechtsbijstand in De Ronde Venen verzekeren? Dit product is 100% zelf samen te stellen. Dat werkt met een aantal modules. Meer info kan jij hieronder vinden.

 1. Consument
  Hiermee bedoelen we alles wat gaat over de rechten van consumenten. Als o.a. een probleem m.b.t. een contract of onenigheid met de energieleverancier.
 2. Vermogen & Belasting
  Deze dekking heeft betrekking op zaken als fiscaal recht, je vermogen, en andere bezittingen. Denk aan een meningsverschil over aandelen, obligaties en opties.
 3. Wonen
  Deze dekking bij ABN AMRO en Nowgo kies jij voor situaties met betrekking tot huizen (bijv. in een wijk als Mijdrecht, Gebied bij Uithoorn, Vinkeveen, Wilnis, Abcoude). Zoals bijv. onenigheid met de verhuurder of advocaat in De Ronde Venen.
 4. Verkeer
  We hebben het over vervelende omstandigheden in het verkeer (verkeersrechtsbijstand). Betreft zaken als letselschade en medische schade waar je als scootergebruiker betrokken bij bent. Zo’n situatie kan zijn juridische hulp en advies bij (letsel)schade.
 5. Mediation / echtscheiding
  Noemen we soms ook gezinsrechtsbijstand. Vaak toegepast bij een scheiding. De onkosten van een scheiding vallen in de praktijk vaak hoog uit. Door deze mogelijkheid worden deze kosten (deels) vergoed.

‘Duidelijk overzicht met aanbieders’

T. van Beek, De Ronde Venen (juli 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente