Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Wilnis

Een conflict op kantoor, in het gezin, of met de belastingdienst? Het kan iedereen overkomen. Een juridisch specialist kan erg duur zijn. Door gebruik te maken van zo’n rechtsbijstandverzekering in Wilnis heb jij meer mogelijkheden. Een rechtsbijstandverzekering “is een verzekering die hulp biedt bij juridische conflicten”. Voorbeelden hiervan zijn:

 • problemen met een winkel
 • Geschillen vermogensbeheer
 • Problemen over geleverde diensten
Direct je eigen verzekering rechtsbijstand afsluiten? Jij kan terecht bij verscheidene assuradeurs (zoals Unive, Ditzo of Allianz) en modules (onder andere Vermogen of Letselschade). Via onze specialisten is een keuze snel gemaakt!

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

ProvincieUtrecht
GemeenteDe Ronde Venen
Regionummer0297 (+31297)
Inwoners42576
Postcodegebieden3648
WijkenMijdrecht
Plaatsen in de regioverzekering-vinkeveen, rechtsbijstandverzekering-mijdrecht, polis-loenersloot, rechtsbijstand-nieuwer-ter-aa, verzekeringspakket-vreeland en loenen-aan-de-vecht
rechtsbijstandverzekering-wilnis

Rechtsbijstandverzekeringen Wilnis vergelijken december 2021

Door een rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd profiteer je van juridische specialisten en advocaten in situaties van ruzies en problemen in Utrecht. Dit is handig ten tijde van ruzie over productgarantie en Geschillen met een beleggingsadviseur. Je kunt de dekking voor de hele familie afsluiten. Wil jij de beschikbare rechtsbijstandpolissen in Wilnis vergelijken? Aan de hand van onze tool bekijk jij eenvoudig een goedkope verzekering. Het productis best complex. We zien velerlei verzekeraars en modules. Onderstaand kan je er alles over lezen. Raadpleeg ook eens https://www.derondevenen.nl.

Voordelen verzekering rechtsbijstand

 • Je bent verzekerd voor potentiële hoge juridische kosten
 • Uitgebreide dekking voor volwassenen en kinderen
 • Naar eigen inzicht samenstellen
 • Goede ondersteuning bij juridische geschillen
 • Ga door naar Lancyr polis

Top 4 vragen m.b.t.de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering is er voor rechtshulp wanneer jij dat nodig hebt. Je kunt rekenen op o.a. financiële middelen of advies.

Heb ik een verzekering voor rechtsbijstand nodig?

Op deze vraag mist een echt directe algemene conclusie. Ben je veel onderweg of werk je regelmatig voor een andere baas? In die situatie is een conflict natuurlijk niet uitgesloten. Aan de hand van de modules bepaal je zelf welke risico’s je wilt afdekken.

Wat kost een verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering voor rechtsbijstand begint met prijzen van €8,75. Verzekeringen met een ruime dekking kosten zo’n €13,5 per 30 dagen. De assurantiepremie hangt af van grootte van het gezin, het bedrag dat je verzekerd, en het aantal modules.

Welke verzekering is de beste?

Dat is lastig te zeggen. De modules wijken van elkaar af op contractvoorwaarden, inhoud modules, het eigen risico, en de hoogte van de uitkering. Wat de beste polis is, kies je door te kijk naar jouw wensen, en financiële situatie. Via de vergelijker ontdek jij moeiteloos de beste rechtsbijstandverzekering in Wilnis.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Specificeer gezinssamenstelling

  Bijvoorbeeld alleenstaand, of gezinnen met (en zonder) kids. Een verzekering voor rechtsbijstand betekent ook dat het hele gezin is meeverzekerd.

 2. Bepaal het uit te keren bedrag

  Het betreft het bedrag dat de verzekeraar maximaal uitbetaalt. In natura of in geld. Dit schommelt tussen de €22.500 tot €65.000.

 3. Modules selecteren

  Jij hebt keuzes voor o.a. Vermogen of Wonen. Een groot aantal modules betekent een duurdere verzekering. Bedenk op welke fronten de nood het hoogste is. Veel onderweg? Dan is de module verkeer relevant.

 4. Aanbieders vergelijken

  Wat volgt is een ranglijst met verzekeringen. Sorteer op kosten of reviews voor juridische hulp in Wilnis.

 5. Afsluiten via internet

  Alle opties bekeken? Iedereen kan de modules van Aegon, Ditzo of Nowgo vandaag nog online afsluiten. Stap je over van verzekeraar? De aanstaande verzekeringsmaatschappij biedt daarbij ondersteuning.

kosten berekenen

Een gewoon goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Kom niet voor verrassingen te staan, en neem een verzekering die direct ingaat voor juridische bijstand. Ontdek de beste of juist de goedkoopste verzekeringen in regio 3648.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van december 2021 (gemeente De Ronde Venen)

 • Unive: De beste juristen op uw zaak
 • Inshared: Juristen met expertise
 • Klaverblad: Voor grote en kleine geschillen
 • Nationale Nederlanden: Gespecialiseerde juristen
 • Aegon: Online of via persoonlijke adviseur
 • OHRA: De beste juristen op uw zaak
 • DAS: Voor kleine en grote conflicten
 • HEMA: Voor vrijwel elke soort schade
 • Ditzo: Zelf je dekkingen kiezen
 • Lancyr: Onbeperkt telefonisch advies
 • Centraal Beheer: Verschillende modules
 • ABN AMRO: Ruime keuze modules
 • FBTO: Gemakkelijk overstappen
 • ARAG: Partner van de KNVB

Uit welke modules kan ik kiezen?

Direct jouw rechtsbijstand in Wilnis verzekeren? De verzekering is 100% zelf samen te stellen. Dit kan middels speciale modules. Hoe dat werkt vind je hieronder.

 1. Consument
  Denk dan aan zaken rondom consumentenproducten. Als o.a. vervelende gebeurtenissen inzake een contract of een TV die kapot gaat.
 2. Vermogen & Belasting
  Deze optie heeft betrekking op zaken als fiscale rechten, jouw vermogen, en extra eigendommen. Neem nou onenigheid met een beleggingsadviseur.
 3. Wonen
  Deze keuze via bijv Ditzo of Interpolis gaat over zaken ten aanzien van je appartement (bijv. in een wijk als Mijdrecht, Gebied bij Uithoorn, Vinkeveen, Wilnis, Abcoude). Zoals bijv. een meningsverschil met de huurbaas of advocaat in Wilnis.
 4. Verkeer
  Betreft alles wat er gebeurt op de weg (verkeersrechtsbijstand). Bijvoorbeeld medische schade en letsel(schade) waar jij als autobestuurder aan deelneemt. Een kwestie kan zijn dat iemand op jouw auto botst.
 5. Mediation (echtscheiding)
  Ook wel Persoon & Familie of gezinsrechtsbijstand en wordt vaak ingezet bij scheiding. De onkosten van een scheiding vallen in de praktijk vaak hoog uit. Middels deze polis heb je hiervoor meer zekerheden.

‘Uiteindelijk toch bij dezelfde verzekeraar gebleven!’

S. van der Wal, Wilnis (december 2021)