Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Eemnes

Een tweestrijd op kantoor, in de straat, of met de auto? Het kan iedereen overkomen. Juridisch advies is voor veel mensen onbetaalbaar. Door middel van de rechtsbijstandverzekering in Eemnes pak je dat issue aan. Een rechtsbijstandverzekering “biedt dekking voor rechtshulp in tal van omstandigheden”. Voorbeelden hiervan zijn:

 • niet geleverde artikelen
 • Een meningsverschil met een webwinkel
 • Problemen over de voorwaarden van scheiden
Online een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Je kunt kiezen voor diverse partijen (zoals Aegon, ABN AMRO en Allianz) en polissen (als Vermogen of Medisch). Dankzij onze adviseurs lees je uitgebreide info.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieUtrecht
GemeenteEemnes
Regionummer035 (+3135)
Aantal inwoners8877
Postcodegebied3755
WijkenWijk
Plaatsen in de buurtverzekering-De Marne, rechtsbijstandverzekering-De Fryske Marren, polis-De Bilt, verzekeringspakket-Dantumadiel, Rechtsbijstand Dalfsen en verzekeraar-Culemborg
rechtsbijstandverzekering-eemnes

Rechtsbijstandverzekeringen Eemnes vergelijken oktober 2023

Door zo’n rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd kan men altijd rekenen op juridische bijstand & bescherming rondom omstandigheden van onenigheid in Utrecht. Dat komt van pas in het geval van garantiegeschillen op producten of Een meningsverschil met de fiscus. De modules zijn af te sluiten voor het hele gezin. Ook alle betrouwbare rechtsbijstandpolissen in Eemnes vergelijken? Dankzij de vergelijk tool zoek je eenvoudig een betaalbare verzekeringscontract. Dit type verzekering is best complex. We zien allerlei verzekeringsmaatschappijen en dan zijn er nog allerlei modules. Hieronder vind je verdere informatie. Bekijk ook de gemeentewebsite: https://www.eemnes.nl.

Voordelen verzekering rechtsbijstand

 • Geen onverwacht hoge kosten bij een conflict
 • Hele gezin is meeverzekerd
 • Ruime keuze uit relevante modules
 • Direct antwoord op juridische vragen
 • Ook interessant: Independer dekking

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt juridische hulp en advies in situatie van persoonlijke geschillen. Je kunt rekenen op o.a. hulpverlening of in de vorm van geld.

Heb ik een verzekering voor rechtsbijstand nodig?

Hierop hebben we geen directe algemene conclusie. Ben je veel onderweg of werk je regelmatig voor een andere baas? In zo’n setting kan er maar zo een conflict ontstaan. Door middel van de modules stel je zelf een pakket samen.

Welke kosten zijn verbonden aan de verzekering rechtsbijstand?

Een dergelijke verzekering kan je al vinden vanaf €11,5. Dit loopt op tot circa €13,25 per 4 weken. De assurantiepremie hangt af van gezinssamenstelling, het bedrag waar de verzekeraar voor garant staat, en gekozen modules.

Welke verzekering is de beste?

Dat verschilt per situatie. De rechtsbijstandverzekeringen lopen uiteen op vergoedingen, dekkingen, vrijwillige eigen bijdrage, en uiteraarde de premie per maand. Wat precies de beste verzekeraar is moet worden bepaald door jullie eigen draagvlak, budget en situatie. Door onze vergelijk-module vind jij eenvoudig de beste rechtsbijstandverzekering in Eemnes.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Selecteer gezinssituatie

  Dat kan zijn alleen, of samenwonend met kinderen. Een verzekering voor rechtsbijstand sluit je af voor het hele gezin.

 2. Hoeveel dekking wil je ontvangen?

  We hebben het over de maximum vergoeding. Vaak gaat het om kosten voor advies en hulp. Dit schommelt tussen de €22.500 tot €75.000.

 3. Modules aan- en uitzetten

  Jij hebt keuzes voor thema’s zoals Inkomen en Medisch. Meer modules selecteren resulteert in een hogere premie. Bedenk op welk gebied het risico hoog is. Een lastige huisbaas? Denk aan de module Wonen.

 4. Bekijk en vergelijk

  Hierna vind je een tabel met mogelijkheden. Rangschik op premie of reviews voor juridische hulp in Eemnes.

 5. Regel de overstap

  Iets gevonden? Alle huishoudens kunnen de diensten van Aegon, Ditzo of Reaal direct online afsluiten. Heb je al een polis en stap je over? De toekomstige aanbieder neemt dit (deels) uit handen.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering vinden en afsluiten

Voorkom dure juridische procedures, en ga voor een verzekering die direct ingaat voor juridische ondersteuning. Check de beste of voordeligste polis in de omgeving 3755.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van oktober 2023 (gemeente Eemnes)

 • Unive: Gespecialiseerde juristen
 • Inshared: Goede beoordeling
 • Klaverblad: Zelf samentstellen
 • Nationale Nederlanden: Voor grote en kleine geschillen
 • Aegon: Zelf je dekkingen kiezen
 • OHRA: Zelf je dekkingen kiezen
 • DAS: Goede beoordeling
 • HEMA: Team van ervaren juristen
 • Ditzo: Professionele verzekering
 • Lancyr: Gemakkelijk online afsluiten
 • Centraal Beheer: Ruime dekking
 • ABN AMRO: Ruime keuze modules
 • FBTO: Zelf je dekkingen kiezen
 • ARAG: Online schade melden

Bekijk de verschillende modules

Meteen jouw rechtsbijstand in Eemnes verzekeren? De verzekering is erg flexibel qua mogelijkheden. Dit kan middels speciale modules. Additionele specificaties kan jij hieronder vinden.

 1. Consument
  Hiermee bedoelen we alles wat gaat over je positie als consument. Onder andere vervelende gebeurtenissen inzake tuchtzaken of een TV die kapot gaat.
 2. Belasting & vermogen
  Deze keuze heeft betrekking op zaken als fiscale rechten, het vermogen, en andere bezittingen. Denk aan een conflict over aandelen en obligaties.
 3. Wonen
  Deze optie via Unive en Interpolis gaat over kwesties met betrekking tot appartementen (bijv. in buurten als Wijk 00). Bijvoorbeeld een conflict met de verhuurder of advocaat in Eemnes.
 4. Verkeer
  Dit gaat over gebeurtenissen tijdens deelname aan verkeer (verkeersrechtsbijstand). Bijvoorbeeld (letsel)schade en/of medische schade waar je als verkeersdeelnemer betrokken bij bent. Zo’n situatie kan zijn een geschil m.b.t. jouw rijbewijs.
 5. Mediation (echtscheiding)
  Noemen we soms ook gezinsrechtsbijstand. Vaak toegepast bij een scheiding. Dergelijke kosten kunnen flink oplopen. Door deze mogelijkheid worden deze kosten (deels) vergoed.

‘Uiteindelijk toch bij dezelfde verzekeraar gebleven!’

X. van Veen, Eemnes (oktober 2023)