Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Lopik

Een probleem op de zaak, in de buurt, of met een winkel? Het kan iedereen overkomen. Juridische hulp kan erg duur zijn. Door middel van de rechtsbijstandverzekering in Lopik heb jij meer mogelijkheden. Een rechtsbijstandverzekering “is de verzekering voor juridische ondersteuning bij een geschil”. Je kunt dan denken aan:

 • een conflict met een autogarage
 • Geschillen omtrent beleggingen
 • Een meningsverschil inzake ouderlijk gezag en/of een omgangsregeling
Online een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Jij kan terecht bij verscheidene assuradeurs (als OHRA, HEMA of Asr) en polissen (onder andere Consument en Echtscheiding). Dankzij onze adviseurs kun je snel een vergelijking maken.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieUtrecht
GemeenteLopik
(Net) nummer0348 (+31348)
Bewoners14156
Postcodes3410
BuurtschappenLopik
Naburige plaatsenverzekering-Leudal, rechtsbijstandverzekering-Lelystad, polis-Leidschendam-Voorburg, verzekeringspakket-Leiderdorp, Rechtsbijstand Leiden en verzekeraar-Leeuwarden
rechtsbijstandverzekering-lopik

Rechtsbijstandverzekeringen Lopik vergelijken maart 2023

Met de rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd geniet jij maximale juridische hulp en advies tijdens taferelen zoals een conflict in Utrecht. Dit is handig in situaties als garantiegeschillen op producten en Geschillen over een verkeersboete. Alle gezinsleden zijn meeverzekerd. Wil jij de beschikbare rechtsbijstandpolissen in Lopik vergelijken? Door gebruik te maken van de vergelijk tool speur je eenvoudig een goedkope verzekeringscontract. Rechtsbijstand lijkt best ingewikkeld. Je vindt altijd meerdere verzekeringsbedrijven en modules. Op deze pagina vind je verdere informatie. Ook de gemeente biedt hierover informatie: https://www.lopik.nl.

4 redenen voor een verzekering rechtsbijstand

 • Geen onverwacht hoge kosten bij een conflict
 • Hele gezin is meeverzekerd
 • Je kiest zelf je modules
 • Direct antwoord op juridische vragen
 • Ook interessant: Klaverblad dekking

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering geeft juridische medewerking in het geval van een conflict. Je kunt rekenen op o.a. rechtstreeks advies of financiële middelen.

Is zo’n verzekering noodzakelijk?

Op deze vraag hebben we geen standaard antwoord. Koop je veel online of wissel je regelmatig van baan? Dan kan je maar zo te maken hebben met een claim. Via de modules kies je zelf wat je wel/niet verzekert.

Welke kosten zijn verbonden aan de verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering sluit je af vanaf €10. Verzekeringen met een ruime dekking kosten zo’n €13,5 per maand. Het tarief wordt berekend a.d.h.v. gezinssituatie, het totaalbedrag, en het aantal modules.

Wat is de beste verzekering?

Dat hangt er nogal vanaf. De contracten lopen uiteen op polisvoorwaarden, dekkingen, hoogte eigen bijdrage, en de premie. Wat het beste aanbod is, hangt af van jouw behoeften, en privésituatie. Geholpen door het vergelijk script zoek jij gemakkelijk de beste rechtsbijstandverzekering in Lopik.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Kies gezinssamenstelling

  Mogelijkheden zijn alleen, of een partner zonder kinderen. Een verzekering voor rechtsbijstand geldt voor het hele gezin.

 2. Hoe hoog moet de uitkering zijn?

  Het betreft het bedrag dat de verzekeraar maximaal uitbetaalt. In de vorm van diensten of geld. Dit ligt doorgaans tussen de €22.500 tot €60.000.

 3. Bepaal modules

  Je kunt kiezen uit o.a. Fiscaal recht of Verkeer. Meer modules selecteren draait uit op een hogere maandpremie. Schat in op welke manier de nood het hoogste is. Koop je vaak online? Overweeg dan de module Consument.

 4. Online vergelijken

  Gelukt? Dan volgt een tabel met aanbieders. Sorteer op premie of score voor juridische hulp in Lopik.

 5. Regel de overstap

  Iets gevonden? Iedereen kan de modules van Aegon, Centraal beheer of Nowgo vandaag nog online afsluiten. Heb je al een polis en stap je over? De aanstaande maatschappij biedt daarbij ondersteuning.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Voorkom verrassingen, en ga voor een verzekering die direct ingaat voor rechtshulp. Check de beste of juist de goedkoopste in jouw regio 3410, 3411.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van maart 2023 (gemeente Lopik)

 • Unive: Geen overwacht hoge kosten
 • Inshared: 24/7 advies van experts
 • Klaverblad: Zelf je dekkingen kiezen
 • Nationale Nederlanden: Direct online verzekeren
 • Aegon: Voor grote en kleine geschillen
 • OHRA: Ruime dekking
 • DAS: Verschillende modules
 • HEMA: Juristen met expertise
 • Ditzo: Al vanaf €6,90 per maand
 • Lancyr: Onbeperkt telefonisch advies
 • Centraal Beheer: Direct online verzekeren
 • ABN AMRO: Professionele verzekering
 • FBTO: Eigen risico van €0,00
 • ARAG: Gespecialiseerde juristen

Uit hoeveel modules bestaat de polis?

Online jouw rechtsbijstand in Lopik verzekeren? De verzekering stel je zelf samen. Dat werkt met een aantal modules. Additionele specificaties kan je hieronder lezen.

 1. Consument
  Hiermee bedoelen we alles wat gaat over consumentenproducten. Als o.a. een probleem m.b.t. bepaalde overeenkomsten of een geschil met een provider.
 2. Belasting & vermogen
  Deze keuze biedt hulp tijdens situatie zoals fiscale rechten, vermogens, en aandelen. Neem nou een aanvaring m.b.t. koop/verkoop van een 2e 2oning.
 3. Wonen
  Deze module bij OHRA of Asr gaat over zaken ten aanzien van je appartement (bijv. in een wijk als Lopik, Benschop en Polsbroek). Onder andere een meningsverschil met de gemeente over jouw huis of advocaat in Lopik.
 4. Verkeer
  Heeft te maken met vervelende omstandigheden tijdens deelname aan verkeer (verkeersrechtsbijstand). Zoals bijv. letselschade en medische schade waar jij als bestuurder slachtoffer van bent. Een typisch voorbeeld is een meningsverschil over de reparatie van jouw auto.
 5. Echtscheiding en Mediation
  Ook bekend als gezinsrechtsbijstand. Relevant in het geval van een scheiding. Dergelijke kosten kunnen flink oplopen. Aan de hand van deze module kun jij rekenen op goede ondersteuning.

‘Zonder hulp van een tussenpersoon geregeld’

U. Gerritsen, Lopik (maart 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente