Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Montfoort

Een tweestrijd op het werk, in het gezin, of met de belastingdienst? Soms kun jij er niks aan doen. Een juridisch specialist is voor veel mensen onbetaalbaar. Middels de rechtsbijstandverzekering in Montfoort beperk je het risico. Een rechtsbijstandverzekering “voorziet uw hele gezin van deskundige rechtshulp bij vrijwel alle juridische problemen”. Om je hierbij een beeld te geven:

 • dat iemand jou aansprakelijk stelt voor een ongeluk
 • Een meningsverschil over aandelen, obligaties en opties
 • Geschillen met de buren
Vanuit huis jouw verzekering rechtsbijstand afsluiten? Jij kan terecht bij verscheidene verzekeraars (onder andere Nationale Nederlanden, Lancyr of Allianz) en dekkingen (bijv. Inkomen of Wonen). Via onze specialisten kun je snel een vergelijking maken.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

ProvincieUtrecht
GemeenteMontfoort
Regionummer0348 (+31348)
Aantal inwoners13783
Postcodegebied3417
BuurtschappenWijk
Plaatsen in de regioverzekering-Loon op Zand, rechtsbijstandverzekering-Lochem, polis-Lisse, verzekeringspakket-Lingewaard, Rechtsbijstand Lingewaal en verzekeraar-Leusden
rechtsbijstandverzekering-montfoort

Rechtsbijstandverzekeringen Montfoort vergelijken juli 2022

D.m.v. zo’n rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd mag jij aanspraak maken op juridische medewerking in situaties van moeilijkheden in Utrecht. Dit biedt uitkomst in het geval van niet geleverde artikelen en Geschillen met een uitkeringsinstantie. Elk gezinslids is op de polis meeverzekerd. Ook alle betrouwbare rechtsbijstandpolissen in Montfoort vergelijken? Aan de hand van de zoekmachine check jij direct een goede rechtsbijstandverzekering. Zo’n polis sluit je niet zomaar even af. We onderscheiden verschillende maatschappijen en opties. Hieronder kan je er alles over lezen. Raadpleeg ook eens https://www.montfoort.nl.

Voordelen verzekering rechtsbijstand

 • Je bent verzekerd voor potentiële hoge juridische kosten
 • Ook de kinderen meeverzekeren
 • Je kiest zelf je modules
 • Altijd een luisterend oor van juridische specialisten
 • Lees verder over Lancyr dekking

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering zorgt voor juridische ondersteuning in situatie van persoonlijke geschillen. Ze bieden je onder andere financiële ondersteuning.

Is zo’n verzekering noodzakelijk?

Hierop is er geen sprake van een helder advies. Zit je veel in het verkeer of verhuis je vaak? In die situatie is een conflict natuurlijk niet uitgesloten. Dankzij de modules kan je zelf risico’s afdekken.

Wat kost een verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering voor rechtsbijstand is er al vanaf €8,25. Kies je een ruim pakket? Dan ga je zo richting €12 per 30 dagen. De maandelijkse premie hangt af van gezinssamenstelling, het verzekerde bedrag, en de soort modules.

Hoe vind ik de beste verzekering?

Dat is voor iedereen anders. De rechtsbijstandverzekeringen zijn onderscheidend op contractvoorwaarden, soorten dekking, hoogte eigen risico, en uiteraarde de premie per maand. Wat de beste polis is, wordt bepaald door jullie eigen draagvlak, en omstandigheden. Geholpen door de vergelijker zoek jij probleemloos de beste rechtsbijstandverzekering in Montfoort.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Definieer type gezin

  Dat kan zijn alleen, of een partner met kinderen. De verzekering voor rechtsbijstand geldt voor het hele gezin.

 2. Hoe hoog moet de uitkering zijn?

  Dit keert de verzekeraar maximaal uit (per jaar). Vaak gaat het om kosten voor advies en hulp. Dit varieert van €15.000 tot €65.000.

 3. Kies modules

  We onderscheiden bijv. Vermogen of Medisch. Meer modules selecteren betekent hogere lasten. Ga na op welke fronten het risico het grootst is. Verhuis je met regelmaat? De module Wonen kan handig zijn.

 4. Vergelijk verzekeraars

  Je wordt nu doorgestuurd naar een pagina met mogelijkheden. Vergelijk ze zelf op premie per maand of beoordelingen voor juridische hulp in Montfoort.

 5. Regel je polis online

  Je keuze gemaakt? Jij kunt een product van o.a. Nationale Nederlanden, Lancyr en ING vandaag nog online afsluiten. Is er sprake van overstappen? De aanstaande maatschappij helpt hierbij.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Voorkom verrassingen, en neem een verzekering die direct ingaat voor hulp & advies van juridische aard. Bekijk de beste of goedkoopste in jouw regio 3417.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van juli 2022 (gemeente Montfoort)

 • Unive: Vanaf €3,38 per maand
 • Inshared: Ruime dekking
 • Klaverblad: Online schade melden
 • Nationale Nederlanden: Team van ervaren juristen
 • Aegon: 24/7 advies van experts
 • OHRA: 24/7 advies van experts
 • DAS: 600+ deskundige juristen
 • HEMA: 24/7 advies van experts
 • Ditzo: Voor vrijwel elke soort schade
 • Lancyr: Zaken snel opgepakt
 • Centraal Beheer: Persoonlijk contact met jurist
 • ABN AMRO: Verschillende modules
 • FBTO: Eenvoudig samenstellen
 • ARAG: Voor grote en kleine geschillen

Bekijk de verschillende modules

Snel jouw rechtsbijstand in Montfoort verzekeren? Dit product is erg flexibel qua mogelijkheden. Dit kan middels speciale modules. Additionele specificaties kan jij hieronder vinden.

 1. Consument
  Hier regelen ze alle omtrent de rechten van consumenten. Neem nou problematische situatie aangaande een recente aankoop of een geschil met een provider.
 2. Vermogen en Belasting
  Deze dekking biedt hulp tijdens zaken als fiscaal recht, je vermogen, en andere bezittingen. Onder andere onenigheid over jouw 2e woning.
 3. Wonen
  Deze polis bij Nationale Nederlanden en ING speelt bij geschillen ten aanzien van woningen (bijv. in wijken als Wijk 00, Linschoten, Willeskop). Denk aan onenigheid met de Vereniging van Eigenaren of advocaat in Montfoort.
 4. Verkeer
  Betreft alles wat er gebeurt met de auto of fiets (verkeersrechtsbijstand). Betreft zaken als medische schade of letselschade waar jij als autobestuurder betrokken bij bent. Een kwestie kan zijn letselschade n.a.v. een ongeluk.
 5. Mediation (echtscheiding)
  Ook wel gezinsrechtsbijstand. Meestal gebruikt bij een echtscheiding. De kosten hiervan kunnen flink oplopen. Aan de hand van deze polis worden deze kosten (deels) vergoed.

‘Blij met mijn polis en de premie’

W. Bosman, Montfoort (juli 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente