Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Soest

Een probleem op de zaak, met familie, of met de auto? Ook jij kan ermee te maken krijgen. Juridische ondersteuning kan in de papieren lopen. Door gebruik te maken van de rechtsbijstandverzekering in Soest heb jij meer mogelijkheden. Een rechtsbijstandverzekering “biedt direct juridische hulp tegen een lage premie”. Om je hierbij een beeld te geven:

 • een tegenpartij die schade op jou verhaald
 • Problemen met de internetmaatschappij
 • Conflicten aangaande een boete
Direct je eigen verzekering rechtsbijstand afsluiten? Jij kan terecht bij verscheidene aanbieders (denk aan Aegon, Centraal beheer of ING) en voorwaarden (o.a. Inkomen en Letselschade). Via onze specialisten kun je snel een vergelijking maken.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieUtrecht
GemeenteSoest
(Net) nummer035 (+3135)
Inwoners45487
Postcodegebied3760
Buurtent
Naburige plaatsenverzekering-Rheden, rechtsbijstandverzekering-Reusel-De Mierden, polis-Renswoude, verzekeringspakket-Renkum, Rechtsbijstand Reimerswaal en verzekeraar-Raalte
rechtsbijstandverzekering-soest

Rechtsbijstandverzekeringen Soest vergelijken mei 2023

Via zo’n rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd profiteer je van juridisch advies en ondersteuning rondom omstandigheden van conflicten in Utrecht. Dit biedt uitkomst tijdens voorvallen als een conflict met je internetprovider. of Aanvaringen aangaande alimentatie. Elk gezinslids is op de polis meeverzekerd. Ook hulp nodig bij rechtsbijstandpolissen in Soest vergelijken? Door gebruik te maken van de zoekmachine bekijk jij moeiteloos een betaalbare verzekering. Het productvergt enige voorkennis. We onderscheiden meerdere verzekeraars en modules. Onderstaand vind je verdere informatie. Voor info over de gemeente zie ook https://www.soest.nl.

Het gemak van een verzekering rechtsbijstand

 • Je voorkomt hoge juridische kosten
 • Uitgebreide dekking voor volwassenen en kinderen
 • Ruime keuze uit relevante modules
 • Altijd een luisterend oor van juridische specialisten
 • Lees verder over OHRA dekking

Top 4 vragen m.b.t.de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt juridische medewerking ten tijde van problemen. Ze bieden je onder andere financiële middelen of advies.

Heb ik zo’n verzekering nodig?

Op dat vraagstuk mist een echt algemeen advies. Koop je veel online of wissel je regelmatig van baan? In zo’n setting is er altijd risico op een geschil. Via de modules kies je zelf wat je wel/niet verzekert.

Hoe liggen de prijzen voor de verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering voor rechtsbijstand begint met prijzen van €10,75. Duurdere polissen zitten rond de €12,25 per 4 weken. De prijs is afhankelijk van type huishouden, verzekerde bedrag en type modules.

Hoe bepaal je de beste verzekering?

Dat verschilt per situatie. De verzekeringen lopen uiteen op contractvoorwaarden, modules, het eigen risico, en niet te vergeten te premie. Wat de beste polis is, hangt af van jouw behoeften, en privésituatie. Op basis van de tool vind je supersnel de beste rechtsbijstandverzekering in Soest.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Kies type huishouden

  Bijv. alleenstaand, of gezinnen met (en zonder) kids. Jouw verzekering voor rechtsbijstand geldt voor het hele gezin.

 2. Hoeveel dekking wil je ontvangen?

  Dit is het maximum bedrag dat je ontvangt. Dat kan gaan om advies of geld. Dit ligt doorgaans tussen de €27.500 tot €85.000.

 3. Modules aan- en uitzetten

  Jij hebt keuzes voor opties als Consument of Mediation. Een groot aantal modules mondt uit in hogere lasten. Schets voor jezelf waar je risico loopt. Switch je regelmatig van baan? Denk aan de module Werk & Inkomen.

 4. Online vergelijken

  Wat volgt is een overzicht met mogelijkheden. Orden ze op kosten p/maand of waardering voor juridische hulp in Soest.

 5. Online afsluiten

  Alle opties bekeken? Je kunt de polis van bijvoorbeeld Klaverblad, Lancyr en ANWB direct online afsluiten. Stap je over van verzekeraar? De aanstaande aanbieder neemt dit (deels) uit handen.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering afsluiten via internet

Vermijd hoge juridische kosten, en kies een verzekering die direct ingaat voor juridische bescherming. Bekijk de beste of juist de goedkoopste polissen in de regio 3760, 3761, 3762, 3763, 3764, 3765, 3766, 3768.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van mei 2023 (gemeente Soest)

 • Unive: 150 deskundige juristen
 • Inshared: Zelf je dekkingen kiezen
 • Klaverblad: Direct online verzekeren
 • Nationale Nederlanden: Gemakkelijk online afsluiten
 • Aegon: Zaken snel opgepakt
 • OHRA: Direct online verzekeren
 • DAS: Professionele verzekering
 • HEMA: Geen overwacht hoge kosten
 • Ditzo: Zaken snel opgepakt
 • Lancyr: De beste juristen op uw zaak
 • Centraal Beheer: 24/7 advies van experts
 • ABN AMRO: Verschillende modules
 • FBTO: Voor vrijwel elke soort schade
 • ARAG: Team van ervaren juristen

Bekijk de verschillende modules

Snel jouw rechtsbijstand in Soest verzekeren? Jouw polis is erg flexibel qua mogelijkheden. Dit doe je met handige modules. Additionele specificaties vind je hieronder.

 1. Consument
  Hiermee bedoelen we alles wat gaat over consument gerelateerde zaken. Zoals bijv. geschillen met betrekking tot bepaalde overeenkomsten of onenigheid met de energieleverancier.
 2. Vermogen en Belasting
  Deze optie ondersteunt jou in voorvallen als met name fiscale rechten, vermogen, en aandelen. Zoals bijv. onenigheid m.b.t. koop/verkoop van een 2e 2oning.
 3. Wonen
  Deze keuze via o.a. ABN AMRO of DAS speelt bij geschillen ten aanzien van je huis (bijv. in wijken als t Hart-Soestdijk, Klaarwater, Boerenstreek, De Eng-Soest-Midden, Smitsveen, Overhees, Soest-Zuid, Soesterberg). Denk hier aan een meningsverschil m.b.t. de aanbouw of verbouw van de woning of advocaat in Soest.
 4. Verkeer
  Dit gaat over problemen die veroorzaakt zijn in het verkeer (verkeersrechtsbijstand). Je kunt denken aan medische schade en/of letselschade waar je als scootergebruiker slachtoffer van bent. Een kwestie kan zijn letselschade n.a.v. een ongeluk.
 5. Echtscheiding en Mediation
  Ook bekend als gezinsrechtsbijstand. Relevant in het geval van een scheiding. Dergelijke kosten vallen in de praktijk vaak hoog uit. Middels deze dekking heb je hiervoor meer zekerheden.

‘Je recht krijgen en je recht halen!’

X. de Bruijn, Soest (mei 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente