Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Stichtse Vecht

Een aanvaring op kantoor, in het gezin, of met een winkel? Soms kun jij er niks aan doen. Een juridische adviseur kan erg duur zijn. Door deze rechtsbijstandverzekering in Stichtse Vecht wordt er altijd naar je geluisterd. De rechtsbijstandverzekering “is een verzekering die de verzekeringnemer bijstaat bij juridische conflicten”. Je kunt dan denken aan:

 • een vertraagde vlcuht
 • Conflicten met de werkgever
 • Aanvaringen bij de verbouwing van een woning
Direct je eigen verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er is aanbod van meerdere maatschappijen (onder andere Nationale Nederlanden, ABN AMRO of Nowgo) en pakketten (als Belasting of Verkeer). Op deze website kan jij alle details vinden.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieUtrecht
GemeenteStichtse Vecht
Netnummer0294 (+31294)
Inwoners64061
Postcodegebieden3633
BuurtschappenMaarssen
Plaatsen in de buurtverzekering-Smallingerland, rechtsbijstandverzekering-Sluis, polis-Sliedrecht, verzekeringspakket-Sittard-Geleen, Rechtsbijstand Sint-Michielsgestel en verzekeraar-Sint Anthonis
rechtsbijstandverzekering-stichtse-vecht

Rechtsbijstandverzekeringen Stichtse Vecht vergelijken oktober 2023

Met een rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd mag jij aanspraak maken op juridische bijstand & bescherming in het geval van ruzies en problemen in Utrecht. Dat komt van pas tijdens voorvallen als letselschade n.a.veen ongeluk en Een meningsverschil met de Vereniging van Eigenaren. Alle gezinsleden zijn meeverzekerd. Ook alle betrouwbare rechtsbijstandpolissen in Stichtse Vecht vergelijken? Middels onze tool vind jij direct een goede verzekering voor rechtsbijstand. Dit type verzekering is niet heel eenvoudig. In de markt zijn er velerlei maatschappijen en dan zijn er nog allerlei modules. Hieronder leggen we een en ander uit. Ook de gemeente biedt hierover informatie: https://www.stichtsevecht.nl.

Belangrijke voordelen van de verzekering rechtsbijstand

 • Je voorkomt hoge juridische kosten
 • Uitgebreide dekking voor volwassenen en kinderen
 • Je kiest zelf je modules
 • Goede ondersteuning bij juridische geschillen
 • Ga door naar Polis Direct dekking

Rechtsbijstandverzekering FAQ

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering is er voor juridische medewerking ten tijde van problemen. Dit kan gaan om geld of natura.

Hebben wij deze verzekering nodig?

Hierop hebben we geen eenduidig antwoord. Reis je veel of wissel je regelmatig van baan? In zo’n setting is de kans op een conflict groter. Via de modules kan je zelf risico’s afdekken.

Welke kosten zijn verbonden aan de verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering voor rechtsbijstand sluit je af vanaf €9,25. Kosten lopen op tot €13,5 (maandelijks). De assurantiepremie hangt af van gezinssituatie, het bedrag waar de verzekeraar voor garant staat, en de soort modules.

Hoe bepaal je de beste verzekering?

Dat hangt er nogal vanaf. De rechtsbijstandverzekeringen zijn onderscheidend op kleine lettertjes, type dekking, de eigen bijdrage, en uiteraarde de premie per maand. Wat het beste aanbod is, moet worden bepaald door jullie eigen draagvlak, en omstandigheden. Geholpen door de vergelijker tref je supersnel de beste rechtsbijstandverzekering in Stichtse Vecht.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Definieer type gezin

  Dat kan zijn een 1 persoons dekking of alleen kinderen en geen partner. Jouw verzekering voor rechtsbijstand betekent ook dat het hele gezin is meeverzekerd.

 2. Welke bedrag wil je verzekeren?

  Dit is het maximum bedrag dat je ontvangt. In de vorm van diensten of geld. Je ontvangt meestal maximaal tussen de €5.000 tot €80.000.

 3. Verzekering samenstellen met modules

  We onderscheiden opties als Belasting of Medisch. Veel modules nemen heeft als gevolg een hogere premie. Bedenk op welk gebied jij meer risico loopt. Veel onderweg? Dan is de module verkeer relevant.

 4. Online vergelijken

  Gelukt? Dan volgt een tabel met alle opties. Orden ze op premie per maand of beoordelingen voor juridische hulp in Stichtse Vecht.

 5. Afsluiten via internet

  Je keuze gemaakt? Jij kunt een product van o.a. Aegon, HEMA of Arag vandaag nog online afsluiten. Stap je over van verzekeraar? De toekomstige maatschappij helpt hierbij.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering afsluiten via internet

Voorkom verrassingen, en neem een verzekering die direct ingaat voor juridische hulp en advies. Stap over naar de beste of goedkoopste polissen in de regio 3633.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van oktober 2023 (gemeente Stichtse Vecht)

 • Unive: Beoordeeld met een 8.0
 • Inshared: Voor grote en kleine geschillen
 • Klaverblad: Zaken snel opgepakt
 • Nationale Nederlanden: Zelf samentstellen
 • Aegon: 240 juristen en 70 advocaten
 • OHRA: Eenvoudig samenstellen
 • DAS: 600+ deskundige juristen
 • HEMA: Snel advies
 • Ditzo: Eenvoudig samenstellen
 • Lancyr: Juristen met expertise
 • Centraal Beheer: De klantvriendelijkste verzekeraar
 • ABN AMRO: Hoge klantwaardering
 • FBTO: Gespecialiseerde juristen
 • ARAG: Online schade melden

Uit welke modules kan ik kiezen?

Wil je jouw rechtsbijstand in Stichtse Vecht verzekeren? Jouw polis kan je naar eigen inzicht samenstellen. Dat werkt met handige modules. Hoe dat werkt kan je hieronder lezen.

 1. Consument
  Hierbinnen valt alles betreffende je positie als consument. Neem nou vervelende gebeurtenissen inzake vermeende schade of onenigheid met de energieleverancier.
 2. Belasting en vermogen
  Deze module heeft betrekking op alles rondom fiscaal recht, vermogens, en ander waardevol bezit. Onder andere een conflict over toeslagen.
 3. Wonen
  Deze module bij Klaverblad of Interpolis is relevant tijdens gebeurtenissen aangaande woningen (bijv. in buurten als Maarssen, Breukelen, Loenen aan de Vecht, Nieuwer Ter Aa, Kockengen, Vreeland, Tienhoven, Nigtevecht, Nieuwersluis, Loenersloot, Oud Zuilen, Maarssenbroek). Denk aan een meningsverschil met de woningstichting of advocaat in Stichtse Vecht.
 4. Verkeer
  Dit gaat over problemen die veroorzaakt zijn tijdens deelname aan verkeer (verkeersrechtsbijstand). Neem nou letselschade en medische schade waar je als scootergebruiker betrokken bij bent. Een typisch voorbeeld is dat iemand op jouw auto botst.
 5. Echtscheiding / Mediation
  Noemen we soms ook gezinsrechtsbijstand. Vaak toegepast bij een scheiding. De onkosten van een scheiding zijn doorgaans zeer fors. Via deze optie worden deze kosten (deels) vergoed.

‘Doet wat het moet doen, prima vergelijker’

Fam. Schipper, Stichtse Vecht (oktober 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente