Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Utrechtse Heuvelrug

Een tweestrijd op kantoor, met familie, of met een winkel? Ook jij kan ermee te maken krijgen. Juridische hulp kan erg duur zijn. Aan de hand van zo’n rechtsbijstandverzekering in Utrechtse Heuvelrug pak je dat issue aan. De rechtsbijstandverzekering “biedt dekking voor rechtshulp in tal van omstandigheden”. Je kunt dan denken aan:

 • onenigheid met de energieleverancier
 • Een meningsverschil met jouw zorgverzekeraar
 • Geschillen met betrekking tot contracten
Online een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er zijn aanbiedingen beschikbaar bij verzekeraars (o.a. Unive, Ditzo of ANWB) en pakketten (bijv. Werk of Mediation). Via deze site lees je uitgebreide info.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

ProvincieUtrecht
GemeenteUtrechtse Heuvelrug
(Regio) nummer0343 (+31343)
Bewoners48506
Postcodes3959
BuurtenDoorn
Plaatsen in de buurtverzekering-Urk, rechtsbijstandverzekering-Uithoorn, polis-Uitgeest, verzekeringspakket-Uden, Rechtsbijstand Tytsjerksteradiel en verzekeraar-Tynaarlo
rechtsbijstandverzekering-utrechtse-heuvelrug

Rechtsbijstandverzekeringen Utrechtse Heuvelrug vergelijken december 2022

Via een rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd geniet jij maximale juridische hulp en advies in scenario’s van conflicten in Utrecht. Dit is handig als het gaat om een onverklaarbaar hoge energierekening en Problemen omtrent scheidingen. Ieder familielid is gedekt binnen de polis. Wil jij de beschikbare rechtsbijstandpolissen in Utrechtse Heuvelrug vergelijken? Door gebruik te maken van de vergelijkingstool bekijk je snel een goede verzekering. Rechtsbijstand sluit je niet zomaar even af. Er zijn verscheidene verzekeraars en modules. Verderop zijn verdere details te vinden. Ook de gemeente biedt hierover informatie: https://www.heuvelrug.nl.

Waarom een verzekering voor rechtsbijstand afsluiten

 • Je komt niet in financiële problemen bij een conflict
 • Uitgebreide dekking voor volwassenen en kinderen
 • Zelf samenstellen met modules
 • Direct antwoord op juridische vragen
 • Ook interessant: REAAL Verzekeringen dekking

Top 4 vragen m.b.t.de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering is er voor juridische ondersteuning wanneer jij dat nodig hebt. Dat gaat in de vorm van rechtstreeks advies of financiële middelen.

Heb ik een verzekering voor rechtsbijstand nodig?

Hierop bieden wij geen algemeen advies. Koop je veel online of verhuis je vaak? In zo’n setting is een conflict natuurlijk niet uitgesloten. Door middel van de modules kan je dit naar eigen inzicht indelen.

Welke kosten zijn verbonden aan de verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering is er al vanaf €9. Kies je een ruim pakket? Dan ga je zo richting €12,5 per maand. De maandelijkse premie is afhankelijk van grootte van het gezin, verzekerde bedrag en gekozen modules.

Wat is de beste verzekering?

Dat verschilt per situatie. De contracten wijken van elkaar af op contractvoorwaarden, type dekking, hoogte eigen bijdrage, en de premie. Wat precies de beste verzekeraar is selecteer je aan de hand van je specifieke vraag, en privésituatie. Door het vergelijk script vergelijk je supersnel de beste rechtsbijstandverzekering in Utrechtse Heuvelrug.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Definieer type gezin

  Bijvoorbeeld alleenstaand, of een partner zonder kinderen. Jouw verzekering voor rechtsbijstand sluit je af voor het hele gezin.

 2. Bepaal het uit te keren bedrag

  Het betreft het bedrag dat de verzekeraar maximaal uitbetaalt. Dat kan gaan om advies of geld. Dit ligt doorgaans tussen de €12.500 tot €85.000.

 3. Kies modules

  We hebben het over o.a. Belasting en Verkeer. Veel modules nemen draait uit op een duurder tarief. Ga na op welke aspecten de nood het hoogste is. Zit je veel in de auto? Overweeg dan de module verkeer.

 4. Vergelijk verzekeraars

  Wat volgt is een lijst met aanbieders. Sorteer op kosten of gemiddelde beoordeling voor juridische hulp in Utrechtse Heuvelrug.

 5. Online afsluiten

  Alle opties bekeken? Iedereen kan de modules van Nationale Nederlanden, Centraal beheer en Zekur vandaag nog online afsluiten. Stap je over van verzekeraar? De gekozen verzekeringspartij helpt hierbij.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering vinden en afsluiten

Voorkom dure juridische procedures, en overweeg een verzekering die direct ingaat voor rechtshulp. Check de beste of goedkoopste polissen in de regio 3959.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van december 2022 (gemeente Utrechtse Heuvelrug)

 • Unive: Hoge klantwaardering
 • Inshared: Hoge klantwaardering
 • Klaverblad: Zelf je dekkingen kiezen
 • Nationale Nederlanden: Geen wachttijd
 • Aegon: Zelf samentstellen
 • OHRA: Hoge klantwaardering
 • DAS: Gemakkelijk online afsluiten
 • HEMA: Hoge klantwaardering
 • Ditzo: Online schade melden
 • Lancyr: Zelf samentstellen
 • Centraal Beheer: Gespecialiseerde juristen
 • ABN AMRO: Zaken snel opgepakt
 • FBTO: Gemakkelijk online afsluiten
 • ARAG: Goede beoordeling

Bekijk de verschillende modules

Online jouw rechtsbijstand in Utrechtse Heuvelrug verzekeren? Deze dekking is erg flexibel qua mogelijkheden. Dat gaat aan de hand van handige modules. Hoe dat werkt tref je in de volgende alinea.

 1. Consument
  Hierbinnen valt alles betreffende consumentenproducten. Denk aan een probleem m.b.t. familiezaken of een conflict met een autogarage.
 2. Vermogen en Belasting
  Deze optie heeft betrekking op voorvallen als met name fiscale rechten, je vermogen, en extra eigendommen. Onder andere een meningsverschil m.b.t. vermogensbeheer.
 3. Wonen
  Deze polis bij o.a. Nationale Nederlanden en ING kies jij voor situaties met betrekking tot jouw woning (bijv. in een wijk als Doorn, Driebergen-Rijssenburg, Leersum, Amerongen, Maarn). Onder andere onenigheid met de Vereniging van Eigenaren of advocaat in Utrechtse Heuvelrug.
 4. Verkeer
  Heeft te maken met vervelende omstandigheden met de auto of fiets (verkeersrechtsbijstand). Zoals bijv. letselschade en/of medische schade waar jij met de elektrische fiets slachtoffer van bent. Zo’n situatie kan zijn geschillen ontstaan bij aankoop of verkoop van je auto.
 5. Mediation (echtscheiding)
  Soms ook gezinsrechtsbijstand genoemd. Nuttig wanneer er sprake is van scheiding. De kosten van zo’n scheiding kunnen flink oplopen. Aan de hand van deze optie kun jij rekenen op goede ondersteuning.

‘Binnen 5 minuten had ik de polis online afgesloten’

W. Hermans, Utrechtse Heuvelrug (december 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente