Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Maarn

Een aanvaring met collega’s, met familie, of met de auto? Het is iets dat dagelijks gebeurd. Juridische ondersteuning kan erg duur zijn. Door gebruik te maken van de rechtsbijstandverzekering in Maarn pak je dat issue aan. De rechtsbijstandverzekering “voorkomt onverwachte kosten rondom juridische geschillen. “. Je kunt terecht komen in omstandigheden als:

 • een geschil met een webwinkel
 • Aanvaringen met de plaatselijke overheid
 • Problemen aangaande een boete
Zelfstandig de verzekering rechtsbijstand afsluiten? Jij kan terecht bij verscheidene assuradeurs (als Aegon, Centraal beheer en ING) en voorwaarden (als Belasting en Medisch). Dankzij onze adviseurs lees je uitgebreide info.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieUtrecht
GemeenteUtrechtse Heuvelrug
(Net) nummer0343 (+31343)
Bewoners48506
Postcodegebieden3950
BuurtenDoorn
Plaatsen nabijverzekering-cothen, rechtsbijstandverzekering-leersum, polis-doorn, rechtsbijstand-hoevelaken, verzekeringspakket-scherpenzeel en elst
rechtsbijstandverzekering-maarn

Rechtsbijstandverzekeringen Maarn vergelijken december 2023

D.m.v. zo’n rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd mag jij aanspraak maken op juridische bijstand & bescherming in het geval van een conflict in Utrecht. Iets onmisbaars in het geval van dat iemand jou aansprakelijk stelt voor een ongeluk of Conflicten rondom verbouwingen. Je kunt de dekking voor de hele familie afsluiten. Wil je ook de beste rechtsbijstandpolissen in Maarn vergelijken? Middels onze tool check je gemakkelijk een betaalbare verzekering voor rechtsbijstand. Een dergelijke verzekering is best complex. We zien verscheidene maatschappijen plus modules. Onderstaand kan je er alles over lezen. Raadpleeg ook eens https://www.heuvelrug.nl.

Het gemak van een verzekering rechtsbijstand

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering zorgt voor juridische ondersteuning wanneer jij dat nodig hebt. Dat gaat in de vorm van rechtshulp, maar kan ook d.m.v. geld.

Is zo’n verzekering noodzakelijk?

Daarop bieden wij geen eenduidig antwoord. Reis je veel of verhuis je vaak? Op basis van die info is de kans op een conflict groter. Door middel van de modules kies je zelf wat je wel/niet verzekert.

Welke tarieven kent deze verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering voor rechtsbijstand is er al vanaf €10,5. Dit loopt op tot circa €14 per 30 dagen. De assurantiepremie hangt af van gezinssituatie, het max. te verzekeren bedrag, en het aantal modules.

Wat is de beste verzekering?

Dat is voor iedereen anders. De verzekeringen verschillen op voorwaarden, soorten dekking, het eigen risico, en de hoogte van de uitkering. Wat het beste aanbod is, hangt af van je specifieke vraag, en privésituatie. Op basis van de vergelijker vind jij eenvoudig de beste rechtsbijstandverzekering in Maarn.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Definieer type gezin

  Bijvoorbeeld een 1-persoonshuishouden, of een partner zonder kinderen. De verzekering voor rechtsbijstand betekent ook dat het hele gezin is meeverzekerd.

 2. Hoeveel dekking wil je ontvangen?

  Het betreft het bedrag dat de verzekeraar maximaal uitbetaalt. Vaak gaat het om kosten voor advies en hulp. De max. vergoeding loopt van €17.500 tot €90.000.

 3. Verzekering samenstellen met modules

  Jij hebt keuzes voor o.a. Werk en Echtscheiding. Een groot aantal modules betekent een hogere maandpremie. Schets voor jezelf op basis waarvan het risico hoog is. Switch je regelmatig van baan? Denk aan de module Werk & Inkomen.

 4. Bekijk en vergelijk

  Gelukt? Dan volgt een lijst met mogelijkheden. Orden ze op premie per maand of reviews voor juridische hulp in Maarn.

 5. Regel je polis online

  Iets gevonden? Iedereen kan de modules van OHRA, ABN AMRO en Arag direct online afsluiten. Ga je overstappen? De gekozen verzekeringsaanbieder neemt dit (deels) uit handen.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering vinden en afsluiten

Zorg dat je niet voor hoge kosten komt te staan, en neem een verzekering die direct ingaat voor juridische bescherming. Ontdek de beste of voordeligste verzekering in de omgeving 3950, 3951.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van december 2023 (gemeente Utrechtse Heuvelrug)

 • Unive: Goede beoordeling
 • Inshared: Team van ervaren juristen
 • Klaverblad: Zelf je dekkingen kiezen
 • Nationale Nederlanden: Ruime keuze modules
 • Aegon: Ruime dekking
 • OHRA: Juristen met expertise
 • DAS: Direct online verzekeren
 • HEMA: Goede beoordeling
 • Ditzo: Juridische hulp van DAS.
 • Lancyr: Zelf samentstellen
 • Centraal Beheer: Voor grote en kleine geschillen
 • ABN AMRO: De beste juristen op uw zaak
 • FBTO: Gemakkelijk online afsluiten
 • ARAG: Ruime dekking

Welke modules worden aangeboden?

Meteen jouw rechtsbijstand in Maarn verzekeren? Jouw polis kan je naar eigen inzicht samenstellen. Dit kan middels handige modules. Extra details vind je hieronder.

 1. Consument
  Denk dan aan zaken rondom de rechten van consumenten. Zoals bijv. een conflict over een aankoop of een conflict met een autogarage.
 2. Belasting en vermogen
  Deze keuze biedt hulp tijdens alles rondom fiscaal recht, vermogens, en extra eigendommen. Als o.a. een meningsverschil over beleggingsadvies.
 3. Wonen
  Deze optie bij HEMA en Arag speelt bij geschillen rondom woningen (bijv. in een wijk zoals Doorn, Driebergen-Rijssenburg, Leersum, Amerongen, Maarn). Zoals bijv. een meningsverschil bij de aankoop van een huis of advocaat in Maarn.
 4. Verkeer
  We hebben het over problemen die veroorzaakt zijn op openbare wegen (verkeersrechtsbijstand). Betreft zaken als medische schade en letselschade waar jij als autobestuurder aan deelneemt. Je kunt denken aan letselschade n.a.v. een ongeluk.
 5. Mediation (echtscheiding)
  Ook bekend als gezinsrechtsbijstand. Relevant in het geval van een scheiding. De kosten van zo’n scheiding vallen in de praktijk vaak hoog uit. Met deze dekking heb je hiervoor meer zekerheden.

‘Ook handig bij problemen rondom een aankoop’

Dhr. van de Veen, Maarn (december 2023)