Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Vianen

Een conflict op kantoor, in het gezin, of met een winkel? Ook jij kan ermee te maken krijgen. Een juridisch specialist is voor veel mensen onbetaalbaar. Middels zo’n rechtsbijstandverzekering in Vianen beperk je het risico. Een rechtsbijstandverzekering “geeft u recht op juridisch advies en deskundige rechtshulp”. Je kunt dan denken aan:

 • een gestolen voertuig
 • Problemen met de verhuurder
 • Conflicten over recht van overpad
Vanuit huis jouw verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er zijn aanbiedingen beschikbaar bij partijen (onder andere Nationale Nederlanden, ABN AMRO en Zekur) en pakketten (o.a. Belasting en Wonen). Via deze site is een keuze snel gemaakt!

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieUtrecht
GemeenteVianen
(Net) nummer0347 (+31347)
Aantal inwoners19513
Postcodes4130
BuurtschappenVianen
Plaatsen nabijverzekering-Veendam, rechtsbijstandverzekering-Valkenswaard, polis-Valkenburg aan de Geul, verzekeringspakket-Vaals, Rechtsbijstand Utrechtse Heuvelrug en verzekeraar-Utrecht
rechtsbijstandverzekering-vianen

Rechtsbijstandverzekeringen Vianen vergelijken mei 2023

Middels een rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd mag jij aanspraak maken op juridische medewerking rondom omstandigheden van een conflict in Utrecht. Dit biedt uitkomst tijdens voorvallen als een conflict met je internetprovider. of Een meningsverschil in het verkeer. De modules zijn af te sluiten voor het hele gezin. Nu gelijk de speciale rechtsbijstandpolissen in Vianen vergelijken? Middels onze tool check je direct een geschikte rechtsbijstandverzekering. Dit type verzekering is best complex. Je vindt altijd velerlei verzekeringsbedrijven en allerlei modules. Hieronder zijn verdere details te vinden. Raadpleeg ook eens https://www.vianen.nl.

Belangrijke voordelen van de verzekering rechtsbijstand

 • Je bent verzekerd voor potentiële hoge juridische kosten
 • De hele familie op 1 polis verzekeren
 • Je bepaalt zelf wat wel/niet verzekerd wordt
 • Goede ondersteuning bij juridische geschillen
 • Ga door naar Turien en Co dekking

Top 4 vragen m.b.t.de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt juridische hulp en advies als jij er zelf niet met iemand uit kunt komen. Dat gaat in de vorm van financiële ondersteuning.

Heb ik een verzekering voor rechtsbijstand nodig?

Op deze vraag is er geen sprake van een gemiddeld antwoord. Reis je veel of switch je regelmatig van werk? In die situatie is de kans op een conflict groter. Aan de hand van de modules kan je dit naar eigen inzicht indelen.

Welke kosten zijn verbonden aan de verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering sluit je af vanaf €8. Duurdere polissen zitten rond de €12,75 (maandelijks). De premie is afhankelijk van gezinssamenstelling, het max. te verzekeren bedrag, en actieve modules.

Welke verzekering is de beste?

Dat verschilt per situatie. De modules wijken van elkaar af op kleine lettertjes, modules, de eigen bijdrage, en niet te vergeten te premie. Wat het beste aanbod is, selecteer je aan de hand van je specifieke vraag, en risicogebieden. Via het vergelijk script vind je supersnel de beste rechtsbijstandverzekering in Vianen.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Specificeer gezinssamenstelling

  Mogelijkheden zijn een 1-persoonshuishouden, of een partner met kinderen. Zo’n verzekering voor rechtsbijstand is er voor het hele gezin.

 2. Kies hoogte verzekerd bedrag

  Het betreft het bedrag dat de verzekeraar maximaal uitbetaalt. Dat kan gaan om advies of geld. De max. vergoeding loopt van €7.500 tot €65.000.

 3. Kies modules

  Jij hebt keuzes voor o.a. Consument en Mediation. Meer modules selecteren heeft als gevolg een hogere premie. Schets voor jezelf op welk gebied jij meer risico loopt. Switch je regelmatig van baan? Denk aan de module Werk & Inkomen.

 4. Online vergelijken

  Gelukt? Dan volgt een overzicht met verzekeringen. Orden ze op premie per maand of score voor juridische hulp in Vianen.

 5. Afsluiten via internet

  Ben je eruit? Iedereen kan de modules van Unive, ABN AMRO of Interpolis direct online afsluiten. Is er sprake van overstappen? Jouw aanstaande partij kan dit vaak in orde maken.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering vinden en afsluiten

Voorkom dure juridische procedures, en bekijk de mogelijkheden voor een verzekering die direct ingaat voor juridische hulp en advies. Ontdek de beste of voordeligste polissen in de regio 4130, 4131, 4132, 4133.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van mei 2023 (gemeente Vianen)

 • Unive: 150 deskundige juristen
 • Inshared: Direct online verzekeren
 • Klaverblad: Zelf je dekkingen kiezen
 • Nationale Nederlanden: Goede beoordeling
 • Aegon: Verschillende modules
 • OHRA: Vrije keuze advocaat
 • DAS: Zelf samentstellen
 • HEMA: Gemakkelijk online afsluiten
 • Ditzo: Al vanaf €6,90 per maand
 • Lancyr: In 5 minuten verzekerd
 • Centraal Beheer: Gespecialiseerde juristen
 • ABN AMRO: Verschillende modules
 • FBTO: Er is geen eigen risico
 • ARAG: Erkende Flexpolis

Bekijk de verschillende modules

Direct jouw rechtsbijstand in Vianen verzekeren? Dit product kun je volledig personaliseren. Dat werkt op basis van zogenaamde modules. Aanvullende info kan je hieronder lezen.

 1. Consument
  Hier regelen ze alle omtrent je positie als consument. Bijvoorbeeld een probleem m.b.t. een contract of onenigheid met de energieleverancier.
 2. Vermogen & Belasting
  Deze polis verleent bijstand bij alles rondom fiscaal recht, jouw vermogen, en ander waardevol bezit. Neem nou een aanvaring over aandelen en obligaties.
 3. Wonen
  Deze keuze bij o.a. Inshared en Nowgo gaat over kwesties met betrekking tot woningen (bijv. in wijken als Vianen, Hagestein, Everdingen). Neem nou een meningsverschil m.b.t. de aanbouw of verbouw van de woning of advocaat in Vianen.
 4. Verkeer
  Hiermee doelen we op gebeurtenissen op de weg (verkeersrechtsbijstand). Denk aan (letsel)schade of medische schade waar je als fietser aan deelneemt. Een typisch voorbeeld is dat iemand op jouw auto botst.
 5. Mediation (echtscheiding)
  Ook wel gezinsrechtsbijstand. Meestal gebruikt bij een echtscheiding. Scheidingskosten kunnen flink oplopen. Via deze mogelijkheid staat juridisch advies 24/7 voor je klaar.

‘Na de oplevering van onze woning goede rechtshulp gehad’

L. van der Velde, Vianen (mei 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente