Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Woudenberg

Een conflict op zakelijk gebied, in de buurt, of op de weg? De schuld ligt niet altijd bij jou. Juridische hulp kan niet iedereen betalen. Aan de hand van de rechtsbijstandverzekering in Woudenberg tackle je dit probleem. Een rechtsbijstandverzekering “biedt dekking voor rechtshulp in tal van omstandigheden”. Je kunt dan denken aan:

 • een geschil m.b.t jouw rijbewijs
 • Geschillen m.b.t. belastingaanslagen
 • Problemen over recht van overpad
Direct je eigen verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er is keuze uit verschillende maatschappijen (zoals Unive, Centraal beheer of DAS) en dekkingen (als Belasting of Letselschade). Via deze site kun je snel een vergelijking maken.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

ProvincieUtrecht
GemeenteWoudenberg
Netnummer033 (+3133)
Inwoners12550
Postcodes3930
WijkenWoudenberg
Plaatsen in de omgevingverzekering-Woensdrecht, rechtsbijstandverzekering-Winterswijk, polis-Winsum, verzekeringspakket-Wijk bij Duurstede, Rechtsbijstand Wijdemeren en verzekeraar-Wijchen
rechtsbijstandverzekering-woudenberg

Rechtsbijstandverzekeringen Woudenberg vergelijken december 2022

Met de rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd geniet jij maximale juridische hulp en advies rondom omstandigheden van conflicten in Utrecht. Dit biedt uitkomst in situaties als een geschil met een provider. en Een meningsverschil met jouw zorgverzekeraar. Elk gezinslids is op de polis meeverzekerd. Wil je ook de beste rechtsbijstandpolissen in Woudenberg vergelijken? Dankzij onze tool vind jij moeiteloos een goedkope verzekering. Een dergelijke verzekering sluit je niet zomaar even af. Je vindt altijd velerlei verzekeringsmaatschappijen en modules. Op deze pagina zijn verdere details te vinden. Bekijk ook de gemeentewebsite: https://www.woudenberg.nl.

4 redenen voor een verzekering rechtsbijstand

 • Je voorkomt hoge juridische kosten
 • Ook de kinderen meeverzekeren
 • Zelf samenstellen met modules
 • Snel juridisch advies bij problemen
 • Bekijk ook: Verzekeruzelf.nl dekking

Top 4 vragen m.b.t.de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering is er voor rechtshulp in situatie van persoonlijke geschillen. Je kunt rekenen op o.a. financiële middelen of advies.

Heb ik een rechtsbijstandverzekering nodig?

Hierop is er geen directe algemene conclusie. Ben je veel onderweg of verhuis je vaak? In die situatie is een conflict natuurlijk niet uitgesloten. Via de modules stel je zelf een pakket samen.

Hoe liggen de prijzen voor de verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering voor rechtsbijstand kan je al vinden vanaf €9. Kosten lopen op tot €12 (maandelijks). De maandelijkse premie heeft te maken met gezinsgrootte, het afgedekte bedrag, en de soort modules.

Hoe vind ik de beste verzekering?

Dat is voor iedereen anders. De modules zijn onderscheidend op contractvoorwaarden, inhoud modules, hoogte eigen bijdrage, en natuurlijk de kosten. Welke verzekeraar de beste is, kies je door te kijk naar jouw behoeften, en risicogebieden. Door de tool tref je probleemloos de beste rechtsbijstandverzekering in Woudenberg.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Specificeer gezinssamenstelling

  Mogelijkheden zijn zelfstandig wonend, of alleen kinderen en geen partner. Een verzekering voor rechtsbijstand betekent ook dat het hele gezin is meeverzekerd.

 2. Hoe hoog moet de uitkering zijn?

  Oftewel: wat gaat de verzekeraar maximaal p/jaar betalen. In de vorm van diensten of geld. Je ontvangt meestal maximaal tussen de €22.500 tot €65.000.

 3. Kies modules

  We onderscheiden thema’s zoals Werk of Wonen. Veel modules nemen draait uit op een hogere maandpremie. Schets voor jezelf op welke aspecten je risico loopt. Een lastige huisbaas? Denk aan de module Wonen.

 4. Polissen vergelijken

  Gelukt? Dan volgt een overzicht met verzekeringen. Rank zelf op kosten of score voor juridische hulp in Woudenberg.

 5. Regel de overstap

  Je keuze gemaakt? Jij kunt een product van o.a. OHRA, Ditzo of Reaal snel online afsluiten. Is er sprake van overstappen? De toekomstige verzekeringsmaatschappij kan daarbij helpen.

kosten berekenen

Vind een goede rechtsbijstandverzekering en sluit online af

Kom niet voor verrassingen te staan, en bekijk de mogelijkheden voor een verzekering die direct ingaat voor juridische bijstand. Bekijk de beste of goedkoopste in jouw regio 3930, 3931.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van december 2022 (gemeente Woudenberg)

 • Unive: Eenvoudig samenstellen
 • Inshared: Zelf je dekkingen kiezen
 • Klaverblad: Zelf samentstellen
 • Nationale Nederlanden: Hoogste score MoneyView
 • Aegon: Direct online verzekeren
 • OHRA: Ruime keuze modules
 • DAS: Vanaf €13,63 per maand
 • HEMA: Ruime keuze modules
 • Ditzo: Team van ervaren juristen
 • Lancyr: Geen wachttijd
 • Centraal Beheer: Gemakkelijk online afsluiten
 • ABN AMRO: Beste uit de test Consumentenbond
 • FBTO: Direct online verzekeren
 • ARAG: Afsluiten gaat via de partners

Welke modules worden aangeboden?

Wil je jouw rechtsbijstand in Woudenberg verzekeren? Deze dekking kan je naar eigen inzicht samenstellen. Dat gaat aan de hand van verschillende modules. Meer info kan jij hieronder vinden.

 1. Consument
  Hiermee bedoelen we alles wat gaat over aankopen e.d. Bijvoorbeeld problematische situatie aangaande vermeende schade of een conflict met een autogarage.
 2. Vermogen & Belasting
  Deze module heeft betrekking op voorvallen als met name fiscale rechten, je vermogen, en aandelen. Onder andere een conflict over aandelen, obligaties en opties.
 3. Wonen
  Deze polis bij Lancyr en Zekur kies jij voor situaties ten aanzien van huizen (bijv. in wijken als Woudenberg). Onder andere een meningsverschil rondom jouw koopwoning of advocaat in Woudenberg.
 4. Verkeer
  Betreft problemen die veroorzaakt zijn tijdens deelname aan verkeer (verkeersrechtsbijstand). Bijvoorbeeld (letsel)schade en medische schade waar je als fietser slachtoffer van bent. Een typisch voorbeeld is een conflict na een auto ongeluk.
 5. Echtscheiding / Mediation
  Ook wel Persoon & Familie of gezinsrechtsbijstand en wordt vaak ingezet bij scheiding. Scheidingskosten vallen in de praktijk vaak hoog uit. Via deze dekking worden deze kosten (deels) vergoed.

‘Handige tips voor een lagere premie’

Fam. Janssen, Woudenberg (december 2022)