Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Den Dolder

Een conflict op de zaak, in de buurt, of met de belastingdienst? Ook jij kan ermee te maken krijgen. Juridische ondersteuning kan in de papieren lopen. Middels een rechtsbijstandverzekering in Den Dolder heb jij meer mogelijkheden. Een rechtsbijstandverzekering “is een verzekering die de verzekeringnemer bijstaat bij juridische conflicten”. Om je hierbij een beeld te geven:

 • het verhalen van letsel- en/of materiële schade
 • Aanvaringen met een school
 • Problemen over de voorwaarden van scheiden
Online een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er is keuze uit verschillende partijen (zoals Unive, Ditzo en Interpolis) en pakketten (onder andere Fiscaal recht en Echtscheiding). Via deze site is een keuze snel gemaakt!

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

ProvincieUtrecht
GemeenteZeist
Regionummer030 (+3130)
Inwoners62258
Postcodegebied3712
WijkenCentrum
Plaatsen in de buurtverzekering-woerdense-verlaat, rechtsbijstandverzekering-wilnis, polis-waverveen, rechtsbijstand-loenen-aan-de-vecht, verzekeringspakket-vinkeveen en mijdrecht
rechtsbijstandverzekering-den-dolder

Rechtsbijstandverzekeringen Den Dolder vergelijken mei 2022

Met zo’n rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd profiteer je van juridisch advies en ondersteuning in situaties van moeilijkheden in Utrecht. Een goede backup in het geval van ontslag door een reorganisatie en Een meningsverschil met betrekking tot contracten. De modules zijn af te sluiten voor het hele gezin. Wil je ook de beste rechtsbijstandpolissen in Den Dolder vergelijken? Middels onze tool bekijk jij direct een geschikte verzekering. Zo’n polis lijkt best ingewikkeld. We onderscheiden meerdere verzekeringsbedrijven en allerlei modules. Op onze site kun jij daarover meer lezen. Voor info over de gemeente zie ook https://www.zeist.nl.

Waarom een verzekering voor rechtsbijstand afsluiten

 • Bij een geschil hoef je geen enorme kosten te betalen
 • Hele gezin is meeverzekerd
 • Je bepaalt zelf wat wel/niet verzekerd wordt
 • Altijd een luisterend oor van juridische specialisten
 • Lees verder over Nederlanden van Nu polis

Top 4 vragen m.b.t.de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering zorgt voor juridische hulp en advies als jij er zelf niet met iemand uit kunt komen. Je kunt rekenen op o.a. rechtstreeks advies of financiële middelen.

Heb ik een rechtsbijstandverzekering nodig?

Hierop hebben we geen helder advies. Zit je veel in het verkeer of wissel je regelmatig van baan? In dat geval is de kans op een conflict groter. Met behulp van de modules kan je zelf risico’s afdekken.

Wat kost een verzekering rechtsbijstand?

Een polis is er al vanaf €11. Dit loopt op tot circa €13 (maandelijks). De maandelijkse premie wordt berekend a.d.h.v. type gezin, verzekerde bedrag en actieve modules.

Hoe vind ik de beste verzekering?

Dat is lastig te zeggen. De rechtsbijstandverzekeringen verschillen op vergoedingen, type dekking, eigen risico en uiteraarde de premie per maand. Welke verzekeraar de beste is, selecteer je aan de hand van jouw wensen, en privésituatie. Geholpen door de vergelijker vind jij moeiteloos de beste rechtsbijstandverzekering in Den Dolder.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Kies type huishouden

  Bijvoorbeeld zelfstandig wonend, of samenwonend met kinderen. Een verzekering voor rechtsbijstand is er voor het hele gezin.

 2. Bepaal het uit te keren bedrag

  Het betreft het bedrag dat de verzekeraar maximaal uitbetaalt. Vaak gaat het om kosten voor advies en hulp. Dit varieert van €25.000 tot €60.000.

 3. Modules aan- en uitzetten

  We hebben het over dekkingen als Inkomen of Verkeer. Meer modules selecteren resulteert in een duurdere verzekering. Bedenk op welk gebied jij meer risico loopt. Switch je regelmatig van baan? Denk aan de module Werk & Inkomen.

 4. Bekijk en vergelijk

  Hierna vind je een pagina met mogelijkheden. Orden ze op premie per maand of beoordelingen voor juridische hulp in Den Dolder.

 5. Regel je polis online

  Je keuze gemaakt? Je kan producten van maatschappijen als Unive, Lancyr en Arag snel online afsluiten. Stap je over van verzekeraar? Jouw aanstaande verzekeringsmaatschappij neemt dit (deels) uit handen.

kosten berekenen

Een gewoon goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Vermijd hoge juridische kosten, en overweeg een verzekering die direct ingaat voor juridische ondersteuning. Bekijk de beste of goedkoopste polis in de omgeving 3712, 3734.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van mei 2022 (gemeente Zeist)

 • Unive: Eenvoudig samenstellen
 • Inshared: Persoonlijke jaarbeloning
 • Klaverblad: Online schade melden
 • Nationale Nederlanden: Geen overwacht hoge kosten
 • Aegon: Zelf je dekkingen kiezen
 • OHRA: Vrije keuze advocaat
 • DAS: Voor kleine en grote conflicten
 • HEMA: In begrijpelijke taal
 • Ditzo: Geen wachttijd
 • Lancyr: Direct online verzekeren
 • Centraal Beheer: Geen eigen risico
 • ABN AMRO: Hoge klantwaardering
 • FBTO: Ruime keuze modules
 • ARAG: Online schade melden

Voor welke modules kan ik gaan?

Snel jouw rechtsbijstand in Den Dolder verzekeren? De verzekering kan je naar eigen inzicht samenstellen. Dat gaat aan de hand van handige modules. Additionele specificaties tref je in de volgende alinea.

 1. Consument
  Denk dan aan zaken rondom aankopen e.d. Bijvoorbeeld geschillen met betrekking tot een aankoop of een geschil met een provider.
 2. Belasting & vermogen
  Deze dekking heeft te maken met omstandigheden rondom fiscaal recht, vermogen, en andere bezittingen. Zoals bijv. onenigheid inzake huur/verhuur van een 2e woning.
 3. Wonen
  Deze module via Inshared en Nowgo gaat over zaken met betrekking tot jouw woning (bijv. in wijken als Centrum Zeist, Zeist-Noord, Zeist-West, Zeist-Oost, Zeister Bos en omgeving, Huis Ter Heide, Bosch en Duin). Onder andere een aanvaring met de woningstichting of advocaat in Den Dolder.
 4. Verkeer
  Betreft gebeurtenissen met de auto of fiets (verkeersrechtsbijstand). Je kunt denken aan (letsel)schade en medische schade waar je als scootergebruiker schuldig aan bent. Zo’n situatie kan zijn een tegenpartij die schade op jou verhaald.
 5. Mediation (echtscheiding)
  Ook bekend als gezinsrechtsbijstand. Relevant in het geval van een scheiding. De kosten van zo’n scheiding kunnen aardig in papieren lopen. Middels deze polis heb je hiervoor meer zekerheden.

‘Zonder hulp van een tussenpersoon geregeld’

M. van Veen, Den Dolder (mei 2022)