Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering nowGo afsluiten

Wil jij ook deze rechtsbijstandverzekering van nowGo? Deze assuradeur heeft diverse aantrekkelijke juridische verzekeringen. Waaronder de rechtsbijstand. Met zo’n polis verzeker jij “juridische hulp bij conflicten”. Denk aan zakelijke geschillen of ongevallen in het verkeer

 • Snel premies bekijken via internet.
 • Financieel nooit in onzekerheid.
 • Binnen een paar minuten geregeld.
 • Volledig zelfstandig samenstellen.
 • Eventueel pakketkorting met een woonverzekering.

Kosten berekenen van jouw nowGo rechtsbijstandverzekering

Wil jij ‘m afsluiten, de verzekering van nowGo? In het kader daarvan ben jij uiteraard geïnteresseerd in de premie. Want: wat kost een rechtsbijstandpolis van nowGo? De prijs wordt bepaald a.d.v. jullie behoeften. Hierbij wordt gebruik gemaakt van gezinsgrootte, leeftijd, een vrijwillige eigen bijdrage en de hoogte van het verekerd bedrag. Door gebruik te maken van de vergelijker hierboven check je snel de maandelijkse kosten van de nowGo jurdische verzekering (o.a. in Westland, Oosterhout, Beverwijk en Renkum).

 1. Vul de filters van de vergelijker in.
 2. Je ontdekt nu alle contracten die matchen met jouw eisenpakket.
 3. Kies voor de rechtsbijstand-module van nowGo (indien selecteerbaar).
 4. Je zoekt direct wat de polis kost.
 5. Tik op de knop ‘bekijken’. Je gaat naar de site van de verzekeraar. Het afsluiten van de polis wijst zich hier vanzelf.

Juridische bijstand vanuit huis

Tegenwoordig gaat schade melden verrassend gemakkelijk. Je kunt natuurlijk terecht bij een expert in Waddinxveen, Borsele, Olst-Wijhe en Reusel-De Mierden, maar veel sneller handel je dit af bij de assuradeur. Doorgaans kan dat per telefoon (020-54-36-000) of via een online schadeformulier op www.nowgo.nl. Schade melden via internet werkt zeer eenvoudig. Het is zo gepiept, en het gedeclareerde bedrag wordt snel gestort. Zie ook het stappenplan:

 1. Log in met je gebruikersnaam en wachtwoord van (www.nowgo.nl).
 2. Ga naar de online schade pagina.
 3. Beschrijf wat er gebeurd is.
 4. Je kunt hier vaak ook foto- en videomateriaal toevoegen.
 5. Een medewerker gaat de claim nu beoordelen.
 6. Binnen een paar dagen krijg je een reactie.

Contact met nowGo

Heb jij vragen over rechtshulp van nowGo? Contact opnemen kan telefonisch, en via de website of app. In veel gevallen kan je ook langsgaan bij een adviseur in financiële diensten voor inhoudelijk advies. Let op: Het is niet mogelijk om advies te krijgen over de polissen van nowGo. Wellicht tref jij deze polissen binnen onze adviestool. Hierna tref jij meer contactinformatie met betrekking tot de verzekeringsmaatschappij.

 • Website: www.nowgo.nl
 • Email: info@nowgo.nl
 • Telefonisch: 020-54-36-000
 • Locatie: Amstelveen
 • Extra maatschappijen: ING en FBTO.