Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering ZLM afsluiten

Geïnteresseerd in deze rechtsbijstandverzekering van ZLM? Deze assuradeur verstrekt een grote diversiteit aan juridische verzekeringen. De rechtsbijstand zit hier vaak bij in. Door deze dekking verzekert men “juridisch advies tijdens geschillen”. Onder andere geschillen binnen de familie of mediation bij scheiden

 • Duidelijke transparante online prijzen.
 • Geen zonder over de financiën.
 • Overstappen is zo geregeld.
 • Een verzekering die past bij jouw situatie.
 • Extra voordelige woonverzekeringspakketten.

Bereken kosten van de ZLM rechtsbijstandverzekering

Denk jij na over de verzekeringspolis van ZLM? In dat geval ben jij uiteraard benieuwd naar de te betalen premie. Wat je wil weten: wat kost een rechtsbijstandpolis van ZLM? De prijs komt tot stand o.b.v. jullie behoeften. Hierbij wordt gebruik gemaakt van gezinssituatie, leeftijd, hoogte eigen risico en de hoogte van het verekerd bedrag. Met behulp van de bovenstaande vergelijker check je zonder moeite de kosten van jouw ZLM jurdische verzekering (onder andere in Súdwest-Fryslân, Goeree-Overflakkee, Raalte en Leusden).

 1. Vul de velden van de vergelijker in.
 2. Je ontdekt nu alle dekkingen die in lijn zijn met jouw wensen.
 3. Pak dan de rechtsbijstand-module van ZLM (indien verkrijgbaar).
 4. Je checkt binnen een paar seconden de tarieven per maand.
 5. Tik op de knop ‘bekijken’. Je gaat naar de site van de verzekeraar. Het afsluiten van de polis wijst zich hier vanzelf.

Via internet juridisch advies

Vandaag de dag werkt het melden van schade verrassend gemakkelijk. Dit kun je via je tussenpersoon doen in Beuningen, Veere, Valkenburg aan de Geul en Sint Anthonis, maar ook rechtstreek bij de assuradeur. Vaak kan dat via een speciaal telefoonnummer (0113-238-880) of via een online schadeformulier op www.zlm.nl. Online schade melden gaat vandaag de dag ontzettend gemakkelijk. Het kost weinig tijd, en het gedeclareerde bedrag wordt snel gestort. Dit gaat als volgt:

 1. Log in met je gebruikersnaam en wachtwoord van (www.zlm.nl).
 2. Ga naar de online schade pagina.
 3. Geef duidelijk aan wat de situatie is.
 4. Voeg beeldmateriaal van de situatie nodig.
 5. De verzekeringsmaatschappij bekijk nu deze schade.
 6. Meestal binnen een week krijg je een reactie.

Contact opnemen met ZLM

Heb jij vragen over rechtshulp van ZLM? Contact zoeken kan telefonisch, maar natuurlijk ook online. Uiteraard kan je ook langsgaan bij jouw verzekeringskantoor voor meer ondersteuning. Belangrijk: Wij kunnen geen advies geven over verzekeringen van ZLM. Misschien zijn deze polissen wel opgenomen in onze adviestool. Hierna zoek jij bereikbaarheids-specificaties met betrekking tot de aanbieder.

 • Website: www.zlm.nl
 • Email: info@zlm.nl
 • Telefoonnummer: 0113-238-880
 • Kantoor: Goes
 • Extra bedrijven: Reaal en Nationale Nederlanden.