Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Driewegen

Een probleem op kantoor, in het gezin, of met de auto? Ook jij kan ermee te maken krijgen. Een juridische adviseur is voor veel mensen onbetaalbaar. Middels een rechtsbijstandverzekering in Driewegen pak je dat issue aan. Een rechtsbijstandverzekering “is een verzekering die hulp biedt bij juridische problemen”. Om je hierbij een beeld te geven:

 • een geschil met een provider
 • Een meningsverschil m.b.t. kindgebonden budget
 • Geschillen bij de notaris
Zelfstandig de verzekering rechtsbijstand afsluiten? Jij kan terecht bij verscheidene aanbieders (denk aan Nationale Nederlanden, Centraal beheer en Interpolis) en dekkingen (zoals Werk of Echtscheiding). Met onze tools vind je alle informatie.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieZeeland
GemeenteBorsele
Regionummer0113 (+31113)
Bewoners22612
Postcodes4438
WijkenBaarland
Plaatsen in de buurtverzekering-oudelande, rechtsbijstandverzekering-baarland, polis-kwadendamme, rechtsbijstand-hansweert, verzekeringspakket-hoedekenskerke en s-gravenpolder
rechtsbijstandverzekering-driewegen

Rechtsbijstandverzekeringen Driewegen vergelijken mei 2023

Dankzij de rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd heb je de zekerheid van juridische hulp en advies in situaties van onenigheid in Zeeland. Dat komt van pas als het gaat om problemen met de boeking van een vakantie of Problemen met overheidsinstanties. De modules zijn af te sluiten voor het hele gezin. Wil je ook de beste rechtsbijstandpolissen in Driewegen vergelijken? Via de vergelijk tool speur je direct de gewenste polis. Dit type verzekering vergt enige voorkennis. Er zijn verschillende aanbieders en opties. Onderstaand leggen we een en ander uit. Voor info over de gemeente zie ook https://www.borsele.nl.

Waarom een verzekering voor rechtsbijstand afsluiten

 • Je bent verzekerd voor potentiële hoge juridische kosten
 • Ook de kinderen meeverzekeren
 • Naar eigen inzicht samenstellen
 • Snel juridisch advies bij problemen
 • Bekijk ook: nowGo dekking

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt rechtshulp in het geval van een conflict. Dat gaat in de vorm van hulpverlening of in de vorm van geld.

Heb ik een verzekering voor rechtsbijstand nodig?

Op dat vraagstuk bieden wij geen standaard antwoord. Zit je veel in het verkeer of verhuis je vaak? Op basis van die info is de kans op een conflict groter. Via de modules bepaal je zelf welke risico’s je wilt afdekken.

Welke tarieven kent deze verzekering rechtsbijstand?

Een rechtsbijstandverzekering begint met prijzen van €8. Verzekeringen met een ruime dekking kosten zo’n €13 (maandelijks). De maandpremie hangt af van gezinssituatie, het totaalbedrag, en type modules.

Hoe bepaal je de beste verzekering?

Dat is voor iedereen anders. De rechtsbijstandverzekeringen lopen uiteen op kleine lettertjes, inhoud modules, het eigen risico, en natuurlijk de kosten. Wat de beste polis is, hangt af van jullie eigen draagvlak, en omstandigheden. Geholpen door de vergelijker vergelijk je supersnel de beste rechtsbijstandverzekering in Driewegen.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Selecteer gezinssituatie

  Bijv. een 1-persoonshuishouden, of gezinnen met (en zonder) kids. Deze verzekering voor rechtsbijstand sluit je af voor het hele gezin.

 2. Hoeveel dekking wil je ontvangen?

  Dit is het maximum bedrag dat je ontvangt. In contanten of juist in advies. Je ontvangt meestal maximaal tussen de €7.500 tot €90.000.

 3. Modules selecteren

  We onderscheiden thema’s zoals Consument en Verkeer. Veel modules aanzetten draait uit op een hogere maandpremie. Ga na op welke manier jij meer risico loopt. Veel onderweg? Dan is de module verkeer relevant.

 4. Aanbieders vergelijken

  Je wordt nu doorgestuurd naar een lijst met alle opties. Rank zelf op prijs of beoordelingen voor juridische hulp in Driewegen.

 5. Regel de overstap

  Een geschikte optie?Alle huishoudens kunnen de diensten van Aegon, Lancyr of Reaal gemakkelijk online afsluiten. Heb je al een polis en stap je over? De aanstaande verzekeringspartij kan dit vaak in orde maken.

kosten berekenen

Een gewoon goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Voorkom verrassingen, en bekijk de mogelijkheden voor een verzekering die direct ingaat voor hulp & advies van juridische aard. Raadpleeg de beste of voordeligste in jouw regio 4438.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van mei 2023 (gemeente Borsele)

 • Unive: 150 deskundige juristen
 • Inshared: Zaken snel opgepakt
 • Klaverblad: Direct online verzekeren
 • Nationale Nederlanden: Verschillende modules
 • Aegon: Verschillende modules
 • OHRA: Zelf je dekkingen kiezen
 • DAS: Altijd rechtshulp On Demand
 • HEMA: Zonder kleine lettertjes
 • Ditzo: Juridische hulp van DAS.
 • Lancyr: Ruime keuze modules
 • Centraal Beheer: Verschillende modules
 • ABN AMRO: Voor grote en kleine geschillen
 • FBTO: Ruime dekking
 • ARAG: Partner van de KNVB

Welke modules worden aangeboden?

Direct jouw rechtsbijstand in Driewegen verzekeren? De verzekering is 100% zelf samen te stellen. Dat werkt op basis van speciale modules. Hoe dat werkt vind je hieronder.

 1. Consument
  Hiermee bedoelen we alles wat gaat over je positie als consument. Neem nou een conflict over een aankoop of een conflict met een autogarage.
 2. Vermogen en Belasting
  Deze dekking verleent bijstand bij voorvallen als met name fiscaal recht, vermogen, en andere bezittingen. Zoals bijv. een conflict over aandelen en obligaties.
 3. Wonen
  Deze module bij o.a. Aegon en Arag gaat over zaken rondom woningen (bijv. in een wijk zoals Baarland, Borssele, Driewegen, Ellewoutsdijk, Heinkenszand, Hoedekenskerke, Kwadendamme, Lewedorp, Nieuwdorp, Nisse, Oudelande, Ovezande, ‘s-Gravenpolder, ‘s-Heer Abtskerke, ‘s-Heerenhoek). Zoals bijv. een conflict met de gemeente over jouw huis of advocaat in Driewegen.
 4. Verkeer
  Dit gaat over problemen die veroorzaakt zijn in het verkeer (verkeersrechtsbijstand). Onder andere medische schade en letsel(schade) waar je als fietser deelgenoot van bent. Je moet dan denken aan een tegenpartij die schade op jou verhaald.
 5. Mediation (echtscheiding)
  Soms ook gezinsrechtsbijstand genoemd. Nuttig wanneer er sprake is van scheiding. Scheidingskosten kunnen aardig in papieren lopen. Middels deze mogelijkheid heb jij recht op persoonlijke begeleiding.

‘Geen angst voor hoge juridische kosten’

F. Molenaar, Driewegen (mei 2023)