Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Ellewoutsdijk

Een aanvaring met collega’s, in de straat, of met een winkel? Het kan iedereen overkomen. Een juridische adviseur is soms financieel niet mogelijk. Aan de hand van zo’n rechtsbijstandverzekering in Ellewoutsdijk beperk je het risico. Een rechtsbijstandverzekering “sluit u af voor juridische geschillen”. Je kunt dan denken aan:

 • een conflict na een auto ongeluk
 • Geschillen omtrent beleggingen
 • Aanvaringen tijdens de oplevering van een huis
Zelfstandig de verzekering rechtsbijstand afsluiten? Jij kan terecht bij verscheidene maatschappijen (zoals Inshared, ABN AMRO en Interpolis) en pakketten (zoals Consument of Mediation). Via deze site kan jij alle details vinden.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieZeeland
GemeenteBorsele
(Net) nummer0113 (+31113)
Inwoners22612
Postcodegebied4437
WijkenBaarland
Plaatsen in de regioverzekering-baarland, rechtsbijstandverzekering-kwadendamme, polis-hoedekenskerke, rechtsbijstand-kruiningen, verzekeringspakket-s-gravenpolder en wemeldinge
rechtsbijstandverzekering-ellewoutsdijk

Rechtsbijstandverzekeringen Ellewoutsdijk vergelijken mei 2023

Dankzij een rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd profiteer je van juridische bijstand & bescherming in situaties van een conflict in Zeeland. Dat komt van pas ten tijde van strafzaken in het verkeer of Conflicten rondom een ontslag. Alle gezinsleden zijn meeverzekerd. Nu gelijk de speciale rechtsbijstandpolissen in Ellewoutsdijk vergelijken? Via de vergelijk tool vind jij moeiteloos de gewenste verzekeringscontract. Dit type verzekering is niet heel eenvoudig. We zien velerlei verzekeraars plus modules. Hieronder kun jij daarover meer lezen. Voor info over de gemeente zie ook https://www.borsele.nl.

4 redenen voor een verzekering rechtsbijstand

 • Je bent verzekerd voor potentiële hoge juridische kosten
 • Uitgebreide dekking voor volwassenen en kinderen
 • Je kiest zelf je modules
 • Snel juridisch advies bij problemen
 • Bekijk ook: Nederlanden van Nu dekking

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering zorgt voor juridische hulp en advies in het geval van een conflict. Zo verstrekken ze bijv. financiële ondersteuning.

Heb ik een verzekering voor rechtsbijstand nodig?

Daarop hebben we geen eenduidig antwoord. Zit je veel in het verkeer of wissel je regelmatig van baan? In zo’n setting is er altijd risico op een geschil. Aan de hand van de modules bepaal je zelf welke risico’s je wilt afdekken.

Hoe liggen de prijzen voor de verzekering rechtsbijstand?

Een polis begint met prijzen van €10. Kosten lopen op tot €12 p/maand. De premie hangt af van gezinsgrootte, het bedrag dat je verzekerd, en de soort modules.

Hoe bepaal je de beste verzekering?

Dat is voor iedereen anders. De polissen lopen uiteen op contractvoorwaarden, type dekking, vrijwillige eigen bijdrage, en de hoogte van de uitkering. Wat precies de beste verzekeraar is hangt af van jouw wensen, en privésituatie. Geholpen door onze vergelijk-module check je probleemloos de beste rechtsbijstandverzekering in Ellewoutsdijk.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Selecteer gezinssituatie

  Bijv. een 1-persoonshuishouden, of een partner zonder kinderen. Zo’n verzekering voor rechtsbijstand geldt voor het hele gezin.

 2. Kies hoogte verzekerd bedrag

  Het betreft het bedrag dat de verzekeraar maximaal uitbetaalt. Vaak gaat het om kosten voor advies en hulp. Je ontvangt meestal maximaal tussen de €27.500 tot €80.000.

 3. Bepaal modules

  Je kunt kiezen uit opties als Belasting of Medisch. Veel modules aanzetten betekent een duurdere verzekering. Schets voor jezelf op basis waarvan je risico loopt. Koop je vaak online? Overweeg dan de module Consument.

 4. Aanbieders vergelijken

  Je wordt nu doorgestuurd naar een tabel met mogelijkheden. Rank zelf op premie of waardering voor juridische hulp in Ellewoutsdijk.

 5. Online afsluiten

  Iets gevonden? Alle huishoudens kunnen de diensten van OHRA, Lancyr of Allianz direct online afsluiten. Heb je al een polis en stap je over? De nieuwe maatschappij kan daarbij helpen.

kosten berekenen

Vind een goede rechtsbijstandverzekering en sluit online af

Vermijd hoge juridische kosten, en ga voor een verzekering die direct ingaat voor hulp & advies van juridische aard. Check de beste of laagst-geprijsde verzekering in de omgeving 4437.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van mei 2023 (gemeente Borsele)

 • Unive: Team van ervaren juristen
 • Inshared: Gespecialiseerde juristen
 • Klaverblad: Verschillende modules
 • Nationale Nederlanden: Online schade melden
 • Aegon: Juristen met expertise
 • OHRA: Online schade melden
 • DAS: Hoge klantwaardering
 • HEMA: Hoge klantwaardering
 • Ditzo: Hoge klantwaardering
 • Lancyr: Online schade melden
 • Centraal Beheer: Professionele verzekering
 • ABN AMRO: Eenvoudig samenstellen
 • FBTO: Gespecialiseerde juristen
 • ARAG: Juristen met expertise

Voor welke modules kan ik gaan?

Snel jouw rechtsbijstand in Ellewoutsdijk verzekeren? Deze dekking is 100% zelf samen te stellen. Dat werkt met een aantal modules. Extra details lees je hierna.

 1. Consument
  Hierbinnen valt alles betreffende je positie als consument. Bijvoorbeeld problematische situatie aangaande een recente aankoop of een geschil met een provider.
 2. Vermogen & Belasting
  Deze dekking ondersteunt jou in alles rondom fiscale rechten, het vermogen, en extra eigendommen. Onder andere een conflict m.b.t. belastingaanslagen.
 3. Wonen
  Deze dekking via Aegon of Reaal kies jij voor situaties betreffende jouw woning (bijv. in een wijk zoals Baarland, Borssele, Driewegen, Ellewoutsdijk, Heinkenszand, Hoedekenskerke, Kwadendamme, Lewedorp, Nieuwdorp, Nisse, Oudelande, Ovezande, ‘s-Gravenpolder, ‘s-Heer Abtskerke, ‘s-Heerenhoek). Zoals bijv. een meningsverschil met de gemeente over jouw huis of advocaat in Ellewoutsdijk.
 4. Verkeer
  Hiermee doelen we op alles wat er gebeurt met de auto of fiets (verkeersrechtsbijstand). Zoals bijv. medische schade of letsel(schade) waar je als fietser slachtoffer van bent. Een typisch voorbeeld is dat iemand op jouw auto botst.
 5. Mediation / echtscheiding
  Ook bekend als gezinsrechtsbijstand. Relevant in het geval van een scheiding. De kosten hiervan vallen in de praktijk vaak hoog uit. Aan de hand van deze optie worden deze kosten (deels) vergoed.

‘Na de oplevering van onze woning goede rechtshulp gehad’

H. Jansen, Ellewoutsdijk (mei 2023)