Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Lewedorp

Een aanvaring op zakelijk gebied, in het gezin, of op de weg? Het is iets dat dagelijks gebeurd. Juridische ondersteuning kan erg duur zijn. Aan de hand van de rechtsbijstandverzekering in Lewedorp heb jij meer mogelijkheden. Een rechtsbijstandverzekering “bent je verzekerd van juridische hulp bij conflicten”. Denk aan situaties als:

 • een conflict met je internetprovider
 • Problemen met een beleggingsadviseur
 • Conflicten over geleverde diensten
Vanuit huis jouw verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er is keuze uit verschillende assuradeurs (zoals Aegon, FBTO of Zekur) en voorwaarden (als Inkomen en Mediation). Via deze site kan jij alle details vinden.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieZeeland
GemeenteBorsele
Netnummer0113 (+31113)
Inwoners22612
Postcodes4456
BuurtenBaarland
Plaatsen in de omgevingverzekering-borssele, rechtsbijstandverzekering-s-heerenhoek, polis-heinkenszand, rechtsbijstand-ellewoutsdijk, verzekeringspakket-s-heer-abtskerke en nisse
rechtsbijstandverzekering-lewedorp

Rechtsbijstandverzekeringen Lewedorp vergelijken maart 2023

Door zo’n rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd kan men altijd rekenen op juridische bijstand & bescherming rondom omstandigheden van een conflict in Zeeland. Een goede backup als het gaat om een aankoop die niet voldoet aan verwachtingen of Problemen inzake huur/verhuur van een 2e woning. De modules zijn af te sluiten voor het hele gezin. Nu gelijk de speciale rechtsbijstandpolissen in Lewedorp vergelijken? Dankzij onze tool zoek jij zonder moeite een geschikte polis. Een dergelijke verzekering lijkt best ingewikkeld. Er zijn velerlei aanbieders en modules. Onderstaand kun jij daarover meer lezen. Voor info over de gemeente zie ook https://www.borsele.nl.

4 redenen voor een verzekering rechtsbijstand

 • Geen onverwacht hoge kosten bij een conflict
 • Ook de kinderen meeverzekeren
 • Naar eigen inzicht samenstellen
 • Direct antwoord op juridische vragen
 • Ook interessant: Univé dekking

Top 4 vragen m.b.t.de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering zorgt voor juridische ondersteuning wanneer jij dat nodig hebt. Zo verstrekken ze bijv. rechtstreeks advies of financiële middelen.

Heb ik een rechtsbijstandverzekering nodig?

Daarop bieden wij geen algemeen advies. Ben je veel onderweg of verhuis je vaak? Dan is de kans op een conflict groter. Via de modules bepaal je zelf welke risico’s je wilt afdekken.

Welke tarieven kent deze verzekering rechtsbijstand?

Een rechtsbijstandverzekering begint met prijzen van €10,5. Verzekeringen met een ruime dekking kosten zo’n €13,75 (maandelijks). De assurantiepremie wordt berekend a.d.h.v. grootte van het gezin, het verzekerde bedrag, en type modules.

Hoe bepaal je de beste verzekering?

Dat verschilt per situatie. De modules verschillen op vergoedingen, inhoud modules, hoogte eigen risico, en de premie. Wat precies de beste verzekeraar is moet worden bepaald door jouw behoeften, budget en situatie. Met behulp van het vergelijk script tref jij gemakkelijk de beste rechtsbijstandverzekering in Lewedorp.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Kies type huishouden

  Een keuze is een 1-persoonshuishouden, of een partner zonder kinderen. Zo’n verzekering voor rechtsbijstand is er voor het hele gezin.

 2. Bepaal het uit te keren bedrag

  Oftewel: wat gaat de verzekeraar maximaal p/jaar betalen. In natura of in geld. Dit schommelt tussen de €30.000 tot €100.000.

 3. Verzekering samenstellen met modules

  Je hebt de keuze uit bijv. Vermogen of Verkeer. Veel modules nemen mondt uit in een duurder tarief. Bedenk op basis waarvan het risico hoog is. Verhuis je met regelmaat? De module Wonen kan handig zijn.

 4. Polissen vergelijken

  Gelukt? Dan volgt een pagina met aanbieders. Orden ze op premie of score voor juridische hulp in Lewedorp.

 5. Regel je polis online

  Een geschikte optie?Alle huishoudens kunnen de diensten van Inshared, Centraal beheer of ING vandaag nog online afsluiten. Is er sprake van overstappen? De toekomstige aanbieder biedt daarbij ondersteuning.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering afsluiten via internet

Voorkom verrassingen, en kies een verzekering die direct ingaat voor hulp & advies van juridische aard. Stap over naar de beste en/of de goedkoopste verzekering in de omgeving 4456.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van maart 2023 (gemeente Borsele)

 • Unive: Voor grote en kleine geschillen
 • Inshared: Beoordeeld met een 8.0
 • Klaverblad: Zelf je dekkingen kiezen
 • Nationale Nederlanden: Voor grote en kleine geschillen
 • Aegon: Al vanaf €5,52 per maand
 • OHRA: Ruime keuze modules
 • DAS: Zelf je dekkingen kiezen
 • HEMA: 24/7 advies van experts
 • Ditzo: Gespecialiseerde juristen
 • Lancyr: Zelf samentstellen
 • Centraal Beheer: De beste juristen op uw zaak
 • ABN AMRO: De beste juristen op uw zaak
 • FBTO: Gemakkelijk overstappen
 • ARAG: Team van ervaren juristen

Uit welke modules kan ik kiezen?

Wil je jouw rechtsbijstand in Lewedorp verzekeren? Jouw polis is 100% zelf samen te stellen. Dit doe je met een aantal modules. Extra details vind je hieronder.

 1. Consument
  Alles wat te maken heeft met consument gerelateerde zaken. Bijvoorbeeld een probleem m.b.t. familiezaken of een online aankoop die niet wordt bezorgd.
 2. Belasting & vermogen
  Deze optie heeft te maken met voorvallen als met name fiscale rechten, je vermogen, en ander waardevol bezit. Neem nou onenigheid over aandelen en obligaties.
 3. Wonen
  Deze module via o.a. Aegon of Allianz gaat over kwesties rondom je woning (bijv. in een wijk zoals Baarland, Borssele, Driewegen, Ellewoutsdijk, Heinkenszand, Hoedekenskerke, Kwadendamme, Lewedorp, Nieuwdorp, Nisse, Oudelande, Ovezande, ‘s-Gravenpolder, ‘s-Heer Abtskerke, ‘s-Heerenhoek). Neem nou een meningsverschil met de Vereniging van Eigenaren of advocaat in Lewedorp.
 4. Verkeer
  Hiermee doelen we op problemen die veroorzaakt zijn op openbare wegen (verkeersrechtsbijstand). Onder andere (letsel)schade en medische schade waar jij als bestuurder deelgenoot van bent. Een typisch voorbeeld is strafzaken in verband met deelname aan het verkeer.
 5. Mediation / echtscheiding
  Ook bekend als gezinsrechtsbijstand. Relevant in het geval van een scheiding. De kosten van zo’n scheiding zijn doorgaans zeer fors. Aan de hand van deze polis staat juridisch advies 24/7 voor je klaar.

‘Gemakkelijk online schade declareren’

Fam. Kuijpers, Lewedorp (maart 2023)