Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering s-Heerenhoek

Een tweestrijd met collega’s, in de straat, of op de weg? Het kan iedereen overkomen. Juridische ondersteuning is soms financieel niet mogelijk. Middels deze rechtsbijstandverzekering in s-Heerenhoek beperk je het risico. De rechtsbijstandverzekering “is een verzekering die hulp biedt bij juridische conflicten”. Denk aan situaties als:

 • een vertraagde vlcuht
 • Aanvaringen rondom jouw koopwoning
 • Geschillen in de familiesfeer
Online een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er is aanbod van meerdere verzekeraars (onder andere Unive, ABN AMRO of Nowgo) en polissen (onder andere Fiscaal recht en Medisch). Op deze website kan jij alle details vinden.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieZeeland
GemeenteBorsele
Regionummer0113 (+31113)
Bewoners22612
Postcodes4453
BuurtschappenBaarland
Plaatsen in de regioverzekering-s-heer-abtskerke, rechtsbijstandverzekering-nisse, polis-ovezande, rechtsbijstand-kwadendamme, verzekeringspakket-driewegen en ellewoutsdijk
rechtsbijstandverzekering-s-heerenhoek

Rechtsbijstandverzekeringen s-Heerenhoek vergelijken december 2023

Middels zo’n rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd heb je de zekerheid van juridisch advies en ondersteuning in het geval van een conflict in Zeeland. Iets onmisbaars tijdens voorvallen als een conflict na een auto ongeluk en Problemen over toeslagen. Ieder familielid is gedekt binnen de polis. Ook hulp nodig bij rechtsbijstandpolissen in s-Heerenhoek vergelijken? Middels onze tool bekijk je moeiteloos een betaalbare verzekering. Het productsluit je niet zomaar even af. Er zijn uiteenlopende verzekeringsbedrijven en allerlei modules. Op onze site leggen we een en ander uit. Bekijk ook de gemeentewebsite: https://www.borsele.nl.

4 redenen voor een verzekering rechtsbijstand

 • Geen onverwacht hoge kosten bij een conflict
 • De hele familie op 1 polis verzekeren
 • Naar eigen inzicht samenstellen
 • Goede ondersteuning bij juridische geschillen
 • Ga door naar SNS dekking

Wat je moet weten over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering geeft juridische hulp en advies ten tijde van problemen. Ze bieden je onder andere proces ondersteuning of geld.

Heb ik zo’n verzekering nodig?

Op deze vraag is er geen eenduidig antwoord. Zit je veel in het verkeer of switch je regelmatig van werk? In dat geval is er altijd risico op een geschil. Dankzij de modules kan je dit naar eigen inzicht indelen.

Wat is de prijs van een verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering voor rechtsbijstand begint met prijzen van €11. Duurdere polissen zitten rond de €15 p/maand. De prijs hangt af van gezinssituatie, verzekerde bedrag en actieve modules.

Welke verzekering is de beste?

Dat is voor iedereen anders. De contracten lopen uiteen op contractvoorwaarden, soorten dekking, eigen risico en uiteraarde de premie per maand. Wat precies de beste verzekeraar is selecteer je aan de hand van jouw wensen, en omstandigheden. Via de vergelijker vind jij moeiteloos de beste rechtsbijstandverzekering in s-Heerenhoek.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Selecteer gezinssituatie

  Bijv. zelfstandig wonend, of samenwonend met kinderen. Een verzekering voor rechtsbijstand betekent ook dat het hele gezin is meeverzekerd.

 2. Kies hoogte verzekerd bedrag

  We hebben het over de maximum vergoeding. In de vorm van diensten of geld. Dit varieert van €7.500 tot €75.000.

 3. Kies modules

  Je kunt kiezen uit opties als Consument en Medisch. Veel modules aanzetten mondt uit in een duurder tarief. Bedenk op welke manier de nood het hoogste is. Koop je vaak online? Overweeg dan de module Consument.

 4. Polissen vergelijken

  Wat volgt is een pagina met aanbieders. Rangschik op kosten p/maand of beoordelingen voor juridische hulp in s-Heerenhoek.

 5. Regel de overstap

  Je keuze gemaakt? Iedereen kan de modules van Klaverblad, Ditzo of ING eenvoudig online afsluiten. Heb je al een polis en stap je over? De gekozen verzekeringsaanbieder neemt dit (deels) uit handen.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering vinden en afsluiten

Zorg dat je niet voor hoge kosten komt te staan, en bekijk de mogelijkheden voor een verzekering die direct ingaat voor rechtshulp. Raadpleeg de beste of goedkoopste polis in de omgeving 4453.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van december 2023 (gemeente Borsele)

 • Unive: Eenvoudig samenstellen
 • Inshared: Ruime keuze modules
 • Klaverblad: De beste juristen op uw zaak
 • Nationale Nederlanden: Online schade melden
 • Aegon: Verschillende modules
 • OHRA: Gemakkelijk online afsluiten
 • DAS: Altijd rechtshulp On Demand
 • HEMA: Ruime keuze modules
 • Ditzo: Zelf je dekkingen kiezen
 • Lancyr: Ruime dekking
 • Centraal Beheer: Voor vrijwel elke soort schade
 • ABN AMRO: Ruime keuze modules
 • FBTO: Gemakkelijk online afsluiten
 • ARAG: Partner van de KNVB

Bekijk de verschillende modules

Meteen jouw rechtsbijstand in s-Heerenhoek verzekeren? Dit product is erg flexibel qua mogelijkheden. Dat werkt op basis van zogenaamde modules. Aanvullende info vind je hieronder.

 1. Consument
  Hierbinnen valt alles betreffende aankopen e.d. Zoals bijv. een probleem m.b.t. tuchtzaken of een conflict met een webwinkel.
 2. Belasting & vermogen
  Deze keuze heeft betrekking op omstandigheden rondom fiscaal recht, het vermogen, en aandelen. Onder andere een meningsverschil met de belastingdienst.
 3. Wonen
  Deze keuze bij Unive of Zekur kies jij voor situaties inzake je huis (bijv. in buurt zoals Baarland, Borssele, Driewegen, Ellewoutsdijk, Heinkenszand, Hoedekenskerke, Kwadendamme, Lewedorp, Nieuwdorp, Nisse, Oudelande, Ovezande, ‘s-Gravenpolder, ‘s-Heer Abtskerke, ‘s-Heerenhoek). Denk hier aan een conflict rondom jouw koopwoning of advocaat in s-Heerenhoek.
 4. Verkeer
  Hiermee doelen we op problemen die veroorzaakt zijn met de auto of fiets (verkeersrechtsbijstand). Denk aan (letsel)schade en medische schade waar jij als bestuurder aan deelneemt. Een kwestie kan zijn een geschil met een BOVAG-garage.
 5. Mediation (echtscheiding)
  Ook wel gezinsrechtsbijstand. Meestal gebruikt bij een echtscheiding. Scheidingskosten zijn doorgaans zeer fors. Middels deze polis heb je hiervoor meer zekerheden.

‘Overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik’

U. Bos, s-Heerenhoek (december 2023)