Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Wolphaartsdijk

Een conflict op kantoor, in de buurt, of in het verkeer? De schuld ligt niet altijd bij jou. Juridische hulp is voor veel mensen onbetaalbaar. Dankzij deze rechtsbijstandverzekering in Wolphaartsdijk heb jij meer mogelijkheden. De rechtsbijstandverzekering “is een verzekering die je kunt afsluiten voor wanneer je in een juridisch conflict komt en rechtsbijstand nodig hebt”. Je kunt dan denken aan:

 • strafzaken in verband met deelname aan het verkeer
 • Een meningsverschil over de belasting
 • Een meningsverschil rondom echtscheidingen
Direct je eigen verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er is aanbod van meerdere verzekeraars (onder andere OHRA, Ditzo of ING) en voorwaarden (zoals Vermogen en Wonen). Via onze specialisten vind je alle informatie.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieZeeland
GemeenteGoes
Regionummer0113 (+31113)
Aantal inwoners37207
Postcodegebied4458
BuurtschappenGoes
Plaatsen in de regioverzekering-lewedorp, rechtsbijstandverzekering-nieuwdorp, polis-borssele, rechtsbijstand-ovezande, verzekeringspakket-s-heerenhoek en heinkenszand
rechtsbijstandverzekering-wolphaartsdijk

Rechtsbijstandverzekeringen Wolphaartsdijk vergelijken maart 2023

Dankzij een rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd profiteer je van juridisch advies en ondersteuning in het geval van moeilijkheden in Zeeland. Dit biedt uitkomst tijdens voorvallen als een conflict met een autogarage. en Aanvaringen over geleden schade. Ieder familielid is gedekt binnen de polis. Wil je ook de beste rechtsbijstandpolissen in Wolphaartsdijk vergelijken? Middels de vergelijkingstool zoek jij eenvoudig een geschikte verzekeringscontract. Rechtsbijstand vergt enige voorkennis. In de markt zijn er velerlei verzekeraars plus modules. Op deze pagina kan je er alles over lezen. Raadpleeg ook eens https://www.goes.nl.

Belangrijke voordelen van de verzekering rechtsbijstand

 • Je voorkomt hoge juridische kosten
 • Ook de kinderen meeverzekeren
 • Naar eigen inzicht samenstellen
 • Snel juridisch advies bij problemen
 • Bekijk ook: Zelf dekking

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering zorgt voor geeft juridisch advies in situatie van persoonlijke geschillen. Ze bieden je onder andere proces ondersteuning of geld.

Heb ik een verzekering voor rechtsbijstand nodig?

Op deze vraag hebben we geen algemeen advies. Ben je veel onderweg of verhuis je vaak? Op basis van die info kan je maar zo te maken hebben met een claim. Door middel van de modules stel je zelf een pakket samen.

Welke tarieven kent deze verzekering rechtsbijstand?

Een polis kan je al vinden vanaf €11. Kosten lopen op tot €14 per maand. De prijs wordt bepaald door type huishouden, verzekerde bedrag en gekozen modules.

Wat is de beste verzekering?

Ook hierop is geen eenduidig antwoord. De polissen lopen uiteen op kleine lettertjes, type dekking, vrijwillige eigen bijdrage, en niet te vergeten te premie. De beste polis selecteer je aan de hand van jouw wensen, en financiële situatie. Middels het vergelijk script check jij eenvoudig de beste rechtsbijstandverzekering in Wolphaartsdijk.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Definieer type gezin

  Mogelijkheden zijn een 1-persoonshuishouden, of een partner zonder kinderen. Jouw verzekering voor rechtsbijstand geldt voor het hele gezin.

 2. Bepaal het uit te keren bedrag

  Het betreft het bedrag dat de verzekeraar maximaal uitbetaalt. Vaak gaat het om kosten voor advies en hulp. Dit varieert van €20.000 tot €75.000.

 3. Kies modules

  Je kunt kiezen uit thema’s zoals Werk en Echtscheiding. Veel modules nemen draait uit op een duurdere verzekering. Bedenk op basis waarvan je risico loopt. Koop je vaak online? Overweeg dan de module Consument.

 4. Online vergelijken

  Je wordt nu doorgestuurd naar een overzicht met aanbieders. Vergelijk ze zelf op kosten of reviews voor juridische hulp in Wolphaartsdijk.

 5. Online afsluiten

  Je keuze gemaakt? Je kan producten van maatschappijen als Inshared, ABN AMRO en Asr eenvoudig online afsluiten. Betreft het een overstap? De aanstaande verzekeringsmaatschappij kan dit vaak in orde maken.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Vermijd hoge juridische kosten, en kies een verzekering die direct ingaat voor rechtshulp. Bekijk de beste of juist de goedkoopste polis in de omgeving 4458, 4470, 4471.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van maart 2023 (gemeente Goes)

 • Unive: Zelf samentstellen
 • Inshared: Voor grote en kleine geschillen
 • Klaverblad: Beoordeeld met een 8,2
 • Nationale Nederlanden: 24/7 advies van experts
 • Aegon: Zelf je dekkingen kiezen
 • OHRA: Ruim 400 juridische specialisten
 • DAS: De beste juristen op uw zaak
 • HEMA: De beste juristen op uw zaak
 • Ditzo: Al vanaf €6,90 per maand
 • Lancyr: Goede beoordeling
 • Centraal Beheer: Hoge klantwaardering
 • ABN AMRO: Verschillende modules
 • FBTO: Goede beoordeling
 • ARAG: Hoge klantwaardering

Welke modules worden aangeboden?

Snel jouw rechtsbijstand in Wolphaartsdijk verzekeren? Deze dekking kan je naar eigen inzicht samenstellen. Dat werkt met zogenaamde modules. Extra details lees je hierna.

 1. Consument
  Denk dan aan zaken rondom de rechten van consumenten. Onder andere geschillen met betrekking tot ruzie met de buren of onenigheid met de energieleverancier.
 2. Belasting en vermogen
  Deze dekking biedt hulp tijdens alles rondom fiscale rechten, jouw vermogen, en financiële boedel. Onder andere een aanvaring over toeslagen.
 3. Wonen
  Deze keuze via Lancyr of Nowgo gaat over kwesties inzake je woning (bijv. in een wijk zoals Goes, Wilhelminadorp, Kloetinge, Kattendijke, ‘s-Heer-Arendskerke, Eindewege, ‘s-Heer-Hendrikskinderen, Wolphaartsdijk, Oud-Sabbinge). Zoals bijv. geschillen bij de aankoop van een huis of advocaat in Wolphaartsdijk.
 4. Verkeer
  Heeft te maken met gebeurtenissen op openbare wegen (verkeersrechtsbijstand). Denk aan medische schade of letsel(schade) waar je als verkeersdeelnemer slachtoffer van bent. Zo’n situatie kan zijn een geschil m.b.t. jouw rijbewijs.
 5. Mediation / echtscheiding
  Ook wel Persoon & Familie of gezinsrechtsbijstand en wordt vaak ingezet bij scheiding. Scheidingskosten kunnen aardig in papieren lopen. Aan de hand van deze polis heb jij recht op persoonlijke begeleiding.

‘Blij dat ik even vergeleken heb, flink bespaard!’

R. van der Veen, Wolphaartsdijk (maart 2023)