Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Middelburg

Een botsing op het werk, met familie, of met een winkel? Ook jij kan ermee te maken krijgen. Een juridisch specialist is voor veel mensen onbetaalbaar. Via zo’n rechtsbijstandverzekering in Middelburg pak je dat issue aan. Een rechtsbijstandverzekering “geeft u recht op juridisch advies en deskundige rechtshulp”. Voorbeelden hiervan zijn:

 • een conflict na een auto ongeluk
 • Aanvaringen rondom vermogensbeheer
 • Geschillen over geleden schade
Direct je eigen verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er zijn aanbiedingen beschikbaar bij partijen (denk aan Nationale Nederlanden, Lancyr of Allianz) en modules (bijv. Consument of Letselschade). Via deze site is een keuze snel gemaakt!

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

ProvincieZeeland
GemeenteMiddelburg
Netnummer0118 (+31118)
Bewoners47873
Postcodegebieden4330
WijkenMiddelburg-Centrum
Plaatsen in de regioverzekering-Kampen, rechtsbijstandverzekering-Kaag en Braassem, polis-IJsselstein, verzekeringspakket-Hulst, Rechtsbijstand Huizen en verzekeraar-Houten
rechtsbijstandverzekering-middelburg

Rechtsbijstandverzekeringen Middelburg vergelijken december 2022

Via de rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd heb je de zekerheid van juridische hulp en advies in het geval van ruzies en problemen in Zeeland. Iets onmisbaars in het geval van een geschil met een webwinkel en Aanvaringen met de werkgever. De modules zijn af te sluiten voor het hele gezin. Wil jij de beschikbare rechtsbijstandpolissen in Middelburg vergelijken? Door gebruik te maken van onze tool vind jij moeiteloos een goede verzekering. Een dergelijke verzekering sluit je niet zomaar even af. Je vindt altijd verschillende verzekering aanbieders en modules. Op deze pagina kan je er alles over lezen. Zie ook https://www.middelburg.nl.

Waarom een verzekering voor rechtsbijstand afsluiten

 • Je bent verzekerd voor potentiële hoge juridische kosten
 • Uitgebreide dekking voor volwassenen en kinderen
 • Ruime keuze uit relevante modules
 • Direct antwoord op juridische vragen
 • Ook interessant: Allsecur pakket

Rechtsbijstandverzekering FAQ

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt juridische medewerking ten tijde van problemen. Zo verstrekken ze bijv. financiële middelen of advies.

Heb ik zo’n verzekering nodig?

Op deze kwestie bieden wij geen eenduidig antwoord. Zit je veel in de auto of werk je regelmatig voor een andere baas? Op basis van die info kan je maar zo te maken hebben met een claim. Dankzij de modules stel je zelf een pakket samen.

Wat kost een verzekering rechtsbijstand?

Een dergelijke verzekering is er al vanaf €10,25. Kies je een ruim pakket? Dan ga je zo richting €14,5 p/maand. De premie wordt berekend a.d.h.v. gezinsgrootte, het afgedekte bedrag, en type modules.

Hoe bepaal je de beste verzekering?

Dat is lastig te zeggen. De rechtsbijstandverzekeringen zijn onderscheidend op voorwaarden, type dekking, hoogte eigen risico, en de premie. Welke verzekeraar de beste is, moet worden bepaald door je specifieke vraag, budget en situatie. Door de vergelijker tref jij eenvoudig de beste rechtsbijstandverzekering in Middelburg.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Kies type huishouden

  Een keuze is een 1-persoonshuishouden, of een partner met kinderen. De verzekering voor rechtsbijstand sluit je af voor het hele gezin.

 2. Welke bedrag wil je verzekeren?

  Het betreft het bedrag dat de verzekeraar maximaal uitbetaalt. In natura of in geld. Je ontvangt meestal maximaal tussen de €27.500 tot €80.000.

 3. Bepaal modules

  Jij hebt keuzes voor dekkingen als Belasting en Letselschade. Veel modules aanzetten draait uit op een duurder tarief. Ga na op basis waarvan jij meer risico loopt. Zit je veel in de auto? Overweeg dan de module verkeer.

 4. Vergelijk verzekeraars

  Gelukt? Dan volgt een ranglijst met mogelijkheden. Sorteer op premie per maand of beoordelingen voor juridische hulp in Middelburg.

 5. Afsluiten via internet

  Iets gevonden? Je kunt de polis van bijvoorbeeld Unive, Lancyr en Asr eenvoudig online afsluiten. Ga je overstappen? De aanstaande assuradeur kan daarbij helpen.

kosten berekenen

Een gewoon goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Vermijd hoge juridische kosten, en kies een verzekering die direct ingaat voor juridische hulp en advies. Check de beste of laagst-geprijsde in jouw regio 4330, 4331, 4332, 4333, 4334, 4335, 4336, 4337, 4338.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van december 2022 (gemeente Middelburg)

 • Unive: Hoge klantwaardering
 • Inshared: Ruime dekking
 • Klaverblad: Beoordeeld met een 8,2
 • Nationale Nederlanden: Team van ervaren juristen
 • Aegon: Zaken snel opgepakt
 • OHRA: Eenvoudig samenstellen
 • DAS: Online schade melden
 • HEMA: Online schade melden
 • Ditzo: Online schade melden
 • Lancyr: Geen overwacht hoge kosten
 • Centraal Beheer: De beste juristen op uw zaak
 • ABN AMRO: Geen eigen risico
 • FBTO: Gespecialiseerde juristen
 • ARAG: Voor grote en kleine geschillen

Uit welke modules kan ik kiezen?

Snel jouw rechtsbijstand in Middelburg verzekeren? De verzekering is 100% zelf samen te stellen. Dit doe je met een aantal modules. Additionele specificaties lees je hierna.

 1. Consument
  Hiermee bedoelen we alles wat gaat over de rechten van consumenten. Als o.a. geschillen met betrekking tot familiezaken of een conflict met je internetprovider.
 2. Belasting & vermogen
  Deze module heeft betrekking op omstandigheden rondom fiscale rechten, vermogen, en aandelen. Bijvoorbeeld een aanvaring m.b.t. belastingaanslagen.
 3. Wonen
  Deze keuze via o.a. Aegon of Allianz kies jij voor situaties met betrekking tot je huis (bijv. in buurt zoals Middelburg-Centrum, Middelburg-Noord, Middelburg-Zuidwest, Middelburg-Zuidoost, Nieuw- en Sint Joosland, Arnemuiden). Zoals bijv. een conflict rondom jouw koopwoning of advocaat in Middelburg.
 4. Verkeer
  Heeft te maken met zaken die spelen tijdens deelname aan verkeer (verkeersrechtsbijstand). Bijvoorbeeld letselschade en/of medische schade waar jij als autobestuurder schuldig aan bent. Zo’n situatie kan zijn een conflict over jouw vaarbewijs.
 5. Mediation (echtscheiding)
  Ook wel Persoon & Familie of gezinsrechtsbijstand en wordt vaak ingezet bij scheiding. De onkosten van een scheiding zijn doorgaans zeer fors. Met deze mogelijkheid heb jij recht op persoonlijke begeleiding.

‘Zonder hulp van een tussenpersoon geregeld’

C. Martens, Middelburg (december 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente