Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Schouwen-Duiveland

Een aanvaring met collega’s, met familie, of met een winkel? Ook jij kan ermee te maken krijgen. Juridisch advies kan in de papieren lopen. Door middel van zo’n rechtsbijstandverzekering in Schouwen-Duiveland tackle je dit probleem. De rechtsbijstandverzekering “geeft advies bij een beginnend conflict tot bijstand in de rechtbank”. Om je hierbij een beeld te geven:

 • een conflict na een auto ongeluk
 • Conflicten rondom jouw koopwoning
 • Conflicten over de uitkering
Via internet een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er is aanbod van meerdere assuradeurs (als Inshared, HEMA of Allianz) en pakketten (als Werk of Medisch). Met onze tools lees je uitgebreide info.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

ProvincieZeeland
GemeenteSchouwen-Duiveland
Regionummer0111 (+31111)
Bewoners33735
Postcodegebieden4316
WijkenZierikzee
Plaatsen in de buurtverzekering-Raalte, rechtsbijstandverzekering-Putten, polis-Purmerend, verzekeringspakket-Pijnacker-Nootdorp, Rechtsbijstand Pekela en verzekeraar-Peel en Maas
rechtsbijstandverzekering-schouwen-duiveland

Rechtsbijstandverzekeringen Schouwen-Duiveland vergelijken december 2022

Via een rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd kan men altijd rekenen op juridische hulp en advies in situaties van moeilijkheden in Zeeland. Dit biedt uitkomst tijdens voorvallen als issues met zendingen van webwinkels en Problemen over schade en persoonlijk letsel bij verkeersongevallen. Elk gezinslids is op de polis meeverzekerd. Wil je ook de beste rechtsbijstandpolissen in Schouwen-Duiveland vergelijken? Met de vergelijkingstool check jij moeiteloos een goedkope polis. Dit type verzekering is niet heel eenvoudig. Je vindt altijd velerlei verzekering aanbieders en allerlei modules. Verderop zijn verdere details te vinden. Raadpleeg ook eens https://www.schouwen-duiveland.nl.

Belangrijke voordelen van de verzekering rechtsbijstand

 • Geen onverwacht hoge kosten bij een conflict
 • Alle gezinsleden kunnen profiteren
 • Je kiest zelf je modules
 • Goede ondersteuning bij juridische geschillen
 • Ga door naar ASR Verzekeringen pakket

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering zorgt voor juridische ondersteuning in het geval van een conflict. Zo verstrekken ze bijv. hulpverlening of in de vorm van geld.

Heb ik een rechtsbijstandverzekering nodig?

Hierop is er geen sprake van een helder advies. Zit je veel in het verkeer of heb je te maken met onzeker werk? In zo’n setting kan je maar zo te maken hebben met een claim. Door middel van de modules kan je dit naar eigen inzicht indelen.

Wat is de prijs van een verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering voor rechtsbijstand kan je al vinden vanaf €8,75. Verzekeringen met een ruime dekking kosten zo’n €14,25 (maandelijks). De assurantiepremie wordt bepaald door gezinsgrootte, het verzekerde bedrag, en het aantal modules.

Welke verzekering is de beste?

Dat is voor iedereen anders. De rechtsbijstandverzekeringen variëren op voorwaarden, inhoud modules, vrijwillige eigen bijdrage, en de premie. Welke verzekeraar de beste is, kies je door te kijk naar je specifieke vraag, en risicogebieden. Door het vergelijk script ontdek jij gemakkelijk de beste rechtsbijstandverzekering in Schouwen-Duiveland.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Kies gezinssamenstelling

  Dat kan zijn een 1 persoons dekking of samenwonend met kinderen. De verzekering voor rechtsbijstand is er voor het hele gezin.

 2. Welke bedrag wil je verzekeren?

  We hebben het over de maximum vergoeding. In natura of in geld. Dit ligt doorgaans tussen de €25.000 tot €80.000.

 3. Verzekering samenstellen met modules

  Jij hebt keuzes voor dekkingen als Consument of Letselschade. Veel modules nemen betekent een duurder tarief. Schat in op welke aspecten je risico loopt. Koop je vaak online? Overweeg dan de module Consument.

 4. Online vergelijken

  In de volgende stap tref je een lijst met mogelijkheden. Sorteer op premie of gemiddelde beoordeling voor juridische hulp in Schouwen-Duiveland.

 5. Regel je polis online

  Een geschikte optie?Je kunt de polis van bijvoorbeeld Unive, Centraal beheer of Zekur snel online afsluiten. Betreft het een overstap? De nieuwe assuradeur kan daarbij helpen.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering afsluiten via internet

Voorkom dure juridische procedures, en ga voor een verzekering die direct ingaat voor juridische ondersteuning. Check de beste of laagst-geprijsde verzekering in de omgeving 4316.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van december 2022 (gemeente Schouwen-Duiveland)

 • Unive: Meteen online verzekerd
 • Inshared: Met speciale Jaarbeloning
 • Klaverblad: Zaken snel opgepakt
 • Nationale Nederlanden: 24/7 advies van experts
 • Aegon: Eenvoudig samenstellen
 • OHRA: Juristen met expertise
 • DAS: Professionele verzekering
 • HEMA: Hoge klantwaardering
 • Ditzo: Juridische hulp van DAS.
 • Lancyr: Ruime dekking
 • Centraal Beheer: Ruime dekking
 • ABN AMRO: Geen overwacht hoge kosten
 • FBTO: Online schade melden
 • ARAG: Partner van de KNVB

Bekijk de verschillende modules

Direct jouw rechtsbijstand in Schouwen-Duiveland verzekeren? Deze dekking kan je naar eigen inzicht samenstellen. Dat werkt op basis van zogenaamde modules. Hoe dat werkt kan je hieronder lezen.

 1. Consument
  Alles wat te maken heeft met consument gerelateerde zaken. Zoals bijv. problematische situatie aangaande bepaalde overeenkomsten of een online aankoop die niet wordt bezorgd.
 2. Belasting en vermogen
  Deze dekking heeft te maken met omstandigheden rondom fiscaal recht, je vermogen, en andere bezittingen. Zoals bijv. een aanvaring over beleggingsadvies.
 3. Wonen
  Deze polis via o.a. Unive en Nowgo is relevant tijdens gebeurtenissen aangaande je huis (bijv. in een wijk als Zierikzee, Brouwershaven, Zonnemaire, Dreischor, Noordgouwe, Bruinisse, Nieuwerkerk, Oosterland, Ouwerkerk, Scharendijke, Kerkwerve, Ellemeet, Haamstede, Renesse, Noordwelle, Serooskerke). Bijvoorbeeld geschillen met de huurbaas of advocaat in Schouwen-Duiveland.
 4. Verkeer
  Heeft te maken met alles wat er gebeurt met de auto of fiets (verkeersrechtsbijstand). Bijvoorbeeld medische schade of letsel(schade) waar jij met de elektrische fiets betrokken bij bent. Je moet dan denken aan een tegenpartij die schade op jou verhaald.
 5. Echtscheiding en Mediation
  Soms ook gezinsrechtsbijstand genoemd. Nuttig wanneer er sprake is van scheiding. De kosten van zo’n scheiding kunnen flink oplopen. Met deze mogelijkheid worden deze kosten (deels) vergoed.

‘Snel de verzekeraars rangschikken op prijs’

E. van Dongen, Schouwen-Duiveland (december 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente