Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Sluis

Een tweestrijd op kantoor, in de straat, of met de belastingdienst? Het kan iedereen overkomen. Juridisch advies is soms financieel niet mogelijk. Door gebruik te maken van deze rechtsbijstandverzekering in Sluis pak je dat issue aan. De rechtsbijstandverzekering “heb je recht op hulp, advies en ondersteuning bij juridische touwtrekkerij. “. Je kunt terecht komen in omstandigheden als:

 • een conflict met je internetprovider
 • Problemen met de werkgever
 • Een meningsverschil over recht van overpad
Online een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er is keuze uit verschillende maatschappijen (onder andere Klaverblad, FBTO of Promovendum) en dekkingen (o.a. Vermogen en Letselschade). Via onze specialisten kan jij alle details vinden.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

ProvincieZeeland
GemeenteSluis
(Net) nummer0117 (+31117)
Bewoners23639
Postcodes4524
BuurtschappenSluis
Plaatsen nabijverzekering-Schinnen, rechtsbijstandverzekering-Schiermonnikoog, polis-Schiedam, verzekeringspakket-Schagen, Rechtsbijstand s-Hertogenbosch en verzekeraar-Rucphen
rechtsbijstandverzekering-sluis

Rechtsbijstandverzekeringen Sluis vergelijken december 2022

Door zo’n rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd profiteer je van juridische specialisten en advocaten in situaties van ruzies en problemen in Zeeland. Iets onmisbaars in het geval van een vertraagde vlcuht of Conflicten over schade en persoonlijk letsel bij verkeersongevallen. Ieder familielid is gedekt binnen de polis. Wil je ook de beste rechtsbijstandpolissen in Sluis vergelijken? Met de vergelijkingstool check je direct een goedkope rechtsbijstandverzekering. Zo’n polis sluit je niet zomaar even af. Je vindt altijd uiteenlopende verzekeringsmaatschappijen en dan zijn er nog allerlei modules. Verderop leggen we een en ander uit. Bekijk ook de gemeentewebsite: https://www.gemeentesluis.nl.

Waarom een verzekering voor rechtsbijstand afsluiten

 • Geen onverwacht hoge kosten bij een conflict
 • Uitgebreide dekking voor volwassenen en kinderen
 • Zelf samenstellen met modules
 • Snel juridisch advies bij problemen
 • Bekijk ook: Avéro Achmea pakket

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt rechtshulp in situatie van persoonlijke geschillen. Je kunt rekenen op o.a. rechtstreeks advies of financiële middelen.

Heb ik een rechtsbijstandverzekering nodig?

Hierop hebben we geen standaard antwoord. Zit je veel in de auto of wissel je regelmatig van baan? Op basis van die info kan je maar zo te maken hebben met een claim. Aan de hand van de modules kan je zelf risico’s afdekken.

Welke tarieven kent deze verzekering rechtsbijstand?

Een polis sluit je af vanaf €11. Verzekeringen met een ruime dekking kosten zo’n €15,75 per 4 weken. De premie wordt bepaald door type gezin, het bedrag dat je verzekerd, en actieve modules.

Hoe bepaal je de beste verzekering?

Dat hangt er nogal vanaf. De verzekeringen lopen uiteen op polisvoorwaarden, modules, de eigen bijdrage, en de hoogte van de uitkering. De beste polis kies je door te kijk naar jouw wensen, en omstandigheden. Via het vergelijk script zoek je eenvoudig de beste rechtsbijstandverzekering in Sluis.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Kies type huishouden

  Bijvoorbeeld alleen, of een partner met kinderen. De verzekering voor rechtsbijstand verzekert in één keer jouw hele gezin.

 2. Hoe hoog moet de uitkering zijn?

  Dit is het maximum bedrag dat je ontvangt. In natura of in geld. Dit varieert van €20.000 tot €100.000.

 3. Kies modules

  We hebben het over thema’s zoals Belasting of Verkeer. Veel modules aanzetten draait uit op hogere lasten. Schat in waar het risico hoog is. Een lastige huisbaas? Denk aan de module Wonen.

 4. Bekijk en vergelijk

  Hierna vind je een lijst met alle opties. Sorteer op kosten p/maand of beoordelingen voor juridische hulp in Sluis.

 5. Regel je polis online

  Een geschikte optie?Alle huishoudens kunnen de diensten van Nationale Nederlanden, ABN AMRO of Nowgo vandaag nog online afsluiten. Stap je over van verzekeraar? De gekozen verzekeringspartij helpt hierbij.

kosten berekenen

Een gewoon goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Voorkom verrassingen, en neem een verzekering die direct ingaat voor juridische ondersteuning. Stap over naar de beste of voordeligste in jouw regio 4524.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van december 2022 (gemeente Sluis)

 • Unive: Eenvoudig samenstellen
 • Inshared: Beoordeeld met een 8.0
 • Klaverblad: Persoonlijke adviseur
 • Nationale Nederlanden: Geen overwacht hoge kosten
 • Aegon: Zelf samentstellen
 • OHRA: Zelf je advocaat kiezen
 • DAS: Voor kleine en grote conflicten
 • HEMA: De beste juristen op uw zaak
 • Ditzo: Voor grote en kleine geschillen
 • Lancyr: Geen overwacht hoge kosten
 • Centraal Beheer: Direct online verzekeren
 • ABN AMRO: Zelf samentstellen
 • FBTO: Juristen met expertise
 • ARAG: Online schade melden

Welke modules worden aangeboden?

Direct jouw rechtsbijstand in Sluis verzekeren? Dit product stel je zelf samen. Dit kan middels een aantal modules. Meer info tref je in de volgende alinea.

 1. Consument
  Hiermee bedoelen we alles wat gaat over consument gerelateerde zaken. Zoals bijv. vervelende gebeurtenissen inzake een contract of een conflict met een webwinkel.
 2. Vermogen & Belasting
  Deze dekking biedt hulp tijdens alles rondom fiscale rechten, vermogens, en extra eigendommen. Bijvoorbeeld geschillen met een beleggingsadviseur.
 3. Wonen
  Deze polis bij o.a. HEMA en Promovendum gaat over kwesties aangaande je huis (bijv. in buurten als Sluis, Retranchement, Aardenburg, Eede, Sint Kruis, Oostburg, Zuidzande, Cadzand, Nieuwvliet, Groede, Breskens, Hoofdplaat, IJzendijke, Schoondijke, Waterlandkerkje). Bijvoorbeeld een conflict bij de aankoop van een huis of advocaat in Sluis.
 4. Verkeer
  Heeft te maken met problemen die veroorzaakt zijn tijdens deelname aan verkeer (verkeersrechtsbijstand). Betreft zaken als (letsel)schade en/of medische schade waar jij als bestuurder deelgenoot van bent. Zo’n situatie kan zijn een gestolen voertuig.
 5. Mediation / echtscheiding
  Noemen we soms ook gezinsrechtsbijstand. Vaak toegepast bij een scheiding. De onkosten van een scheiding vallen in de praktijk vaak hoog uit. Met deze module heb jij recht op persoonlijke begeleiding.

‘Ik omschrijf de vergelijker als snel en eenvoudig in gebruik’

Fam. van der Heijden, Sluis (december 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente