Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Tholen

Een probleem met collega’s, in het gezin, of in het verkeer? Het is iets dat dagelijks gebeurd. Juridisch advies kan in de papieren lopen. Door middel van deze rechtsbijstandverzekering in Tholen tackle je dit probleem. Een rechtsbijstandverzekering “is een verzekering die je kunt afsluiten voor wanneer je in een juridisch conflict komt en rechtsbijstand nodig hebt”. Om je hierbij een beeld te geven:

 • geschillen ontstaan bij aankoop of verkoop van je auto
 • Conflicten rondom een ontslag
 • Problemen rondom verbouwingen
Online een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Jij kan terecht bij verscheidene assuradeurs (denk aan Nationale Nederlanden, FBTO of Reaal) en voorwaarden (bijv. Consument en Wonen). Met onze tools lees je uitgebreide info.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

ProvincieZeeland
GemeenteTholen
(Regio) nummer0166 (+31166)
Aantal inwoners25421
Postcodegebieden4690
BuurtschappenTholen
Plaatsen in de omgevingverzekering-Ten Boer, rechtsbijstandverzekering-Súdwest-Fryslân, polis-Strijen, verzekeringspakket-Stichtse Vecht, Rechtsbijstand Stein en verzekeraar-Steenwijkerland
rechtsbijstandverzekering-tholen

Rechtsbijstandverzekeringen Tholen vergelijken december 2022

Door een rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd kan men altijd rekenen op juridische medewerking in situaties van moeilijkheden in Zeeland. Iets onmisbaars in situaties als niet nagekomen afspraken van winkels of Conflicten rondom aankoop van een huis. Ieder familielid is gedekt binnen de polis. Nu gelijk de speciale rechtsbijstandpolissen in Tholen vergelijken? Met de vergelijk tool vind jij snel een goede verzekeringscontract. Het productsluit je niet zomaar even af. Er zijn verscheidene verzekering aanbieders en modules. Hieronder zijn verdere details te vinden. Voor info over de gemeente zie ook https://www.tholen.nl.

Voordelen verzekering rechtsbijstand

 • Geen onverwacht hoge kosten bij een conflict
 • Alle gezinsleden kunnen profiteren
 • Je bepaalt zelf wat wel/niet verzekerd wordt
 • Goede ondersteuning bij juridische geschillen
 • Ga door naar Bovag pakket

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering geeft rechtshulp in het geval van een conflict. Dat gaat in de vorm van rechtshulp, maar kan ook d.m.v. geld.

Heb ik een verzekering voor rechtsbijstand nodig?

Daarop bieden wij geen eenduidig antwoord. Reis je veel of verhuis je vaak? In zo’n setting kan je maar zo te maken hebben met een claim. Met behulp van de modules bepaal je zelf welke risico’s je wilt afdekken.

Welke kosten zijn verbonden aan de verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering voor rechtsbijstand kan je al vinden vanaf €11,25. Kies je een ruim pakket? Dan ga je zo richting €15,5 p/maand. De premie hangt af van type huishouden, het bedrag dat je verzekerd, en type modules.

Hoe vind ik de beste verzekering?

Ook hierop is geen eenduidig antwoord. De modules lopen uiteen op polisvoorwaarden, dekkingen, vrijwillige eigen bijdrage, en natuurlijk de kosten. Welke verzekeraar de beste is, moet worden bepaald door jullie eigen draagvlak, budget en situatie. Via de vergelijker vergelijk je eenvoudig de beste rechtsbijstandverzekering in Tholen.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Kies gezinssamenstelling

  Bijvoorbeeld alleenstaand, of een partner met kinderen. Een verzekering voor rechtsbijstand verzekert in één keer jouw hele gezin.

 2. Welke bedrag wil je verzekeren?

  Dit is het maximum bedrag dat je ontvangt. In de vorm van diensten of geld. Dit schommelt tussen de €7.500 tot €100.000.

 3. Bepaal modules

  Je kunt kiezen uit opties als Vermogen of Mediation. Veel modules nemen resulteert in een hogere maandpremie. Denk je in waar je risico loopt. Switch je regelmatig van baan? Denk aan de module Werk & Inkomen.

 4. Online vergelijken

  Hierna vind je een ranglijst met polissen. Orden ze op kosten of gemiddelde beoordeling voor juridische hulp in Tholen.

 5. Regel de overstap

  Ben je eruit? Je kan producten van maatschappijen als Klaverblad, Ditzo of Interpolis direct online afsluiten. Is er sprake van overstappen? Jouw aanstaande aanbieder kan dit vaak in orde maken.

kosten berekenen

Een gewoon goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Voorkom verrassingen, en neem een verzekering die direct ingaat voor rechtshulp. Check de beste of voordeligste verzekeringen in regio 4690, 4691.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van december 2022 (gemeente Tholen)

 • Unive: Beoordeeld met een 8.0
 • Inshared: Beoordeeld met een 8.0
 • Klaverblad: Juristen met expertise
 • Nationale Nederlanden: Zaken snel opgepakt
 • Aegon: Ruime dekking
 • OHRA: Online schade melden
 • DAS: Gemakkelijk online afsluiten
 • HEMA: Zaken snel opgepakt
 • Ditzo: Team van ervaren juristen
 • Lancyr: Voor vrijwel elke soort schade
 • Centraal Beheer: Hoge klantwaardering
 • ABN AMRO: Beste uit de test Consumentenbond
 • FBTO: Ruime keuze modules
 • ARAG: Team van ervaren juristen

Uit welke modules kan ik kiezen?

Snel jouw rechtsbijstand in Tholen verzekeren? De verzekering kun je volledig personaliseren. Dat werkt op basis van speciale modules. Additionele specificaties kan je hieronder lezen.

 1. Consument
  Denk dan aan zaken rondom consument gerelateerde zaken. Neem nou een probleem m.b.t. bepaalde overeenkomsten of onenigheid met de energieleverancier.
 2. Belasting & vermogen
  Deze dekking ondersteunt jou in omstandigheden rondom fiscale rechten, vermogen, en andere bezittingen. Als o.a. onenigheid m.b.t. belastingaanslagen.
 3. Wonen
  Deze dekking via o.a. Lancyr of Interpolis gaat over kwesties aangaande huizen (bijv. in buurten als Tholen, Poortvliet, Scherpenisse, Sint-Maartensdijk, Stavenisse, Sint-Annaland, Oud-Vossemeer, Sint Philipsland). Neem nou geschillen met de huurbaas of advocaat in Tholen.
 4. Verkeer
  Betreft zaken die spelen met de auto of fiets (verkeersrechtsbijstand). Zoals bijv. medische schade of letsel(schade) waar je als verkeersdeelnemer slachtoffer van bent. Je moet dan denken aan schade in het verkeer.
 5. Mediation / echtscheiding
  Ook wel gezinsrechtsbijstand. Meestal gebruikt bij een echtscheiding. De kosten van zo’n scheiding vallen vaak niet mee. Met deze module kun jij rekenen op goede ondersteuning.

‘Ruim aanbod, handige keuze filters’

U. Kuiper, Tholen (december 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente