Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Oud-Vossemeer

Een aanvaring op zakelijk gebied, in het gezin, of in het verkeer? Soms kun jij er niks aan doen. Juridische hulp kan niet iedereen betalen. Door middel van zo’n rechtsbijstandverzekering in Oud-Vossemeer heb jij meer mogelijkheden. De rechtsbijstandverzekering “geeft u recht op juridisch advies en deskundige rechtshulp”. Je kunt terecht komen in omstandigheden als:

 • een meningsverschil over de reparatie van jouw auto
 • Aanvaringen m.b.t. belastingaanslagen
 • Problemen over de erfgrens
Vanuit huis jouw verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er is aanbod van meerdere maatschappijen (als Aegon, Lancyr en Promovendum) en polissen (zoals Werk of Medisch). Op deze website lees je uitgebreide info.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieZeeland
GemeenteTholen
(Regio) nummer0166 (+31166)
Inwoners25421
Postcodegebieden4697
BuurtschappenTholen
Plaatsen in de buurtverzekering-sint-maartensdijk, rechtsbijstandverzekering-scherpenisse, polis-poortvliet, rechtsbijstand-lepelstraat, verzekeringspakket-nieuw-vossemeer en sint-philipsland
rechtsbijstandverzekering-oud-vossemeer

Rechtsbijstandverzekeringen Oud-Vossemeer vergelijken oktober 2023

Door de rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd kan men altijd rekenen op juridische bijstand & bescherming rondom omstandigheden van moeilijkheden in Zeeland. Dat komt van pas in situaties als dat iemand jou aansprakelijk stelt voor een ongeluk en Een meningsverschil m.b.t. kindgebonden budget. De modules zijn af te sluiten voor het hele gezin. Ook alle betrouwbare rechtsbijstandpolissen in Oud-Vossemeer vergelijken? Met de vergelijkingstool check jij moeiteloos de gewenste polis. Het productvergt enige voorkennis. We zien allerlei maatschappijen plus modules. Op onze site kun jij daarover meer lezen. Ook de gemeente biedt hierover informatie: https://www.tholen.nl.

Voordelen verzekering rechtsbijstand

 • Bij een geschil hoef je geen enorme kosten te betalen
 • Ook de kinderen meeverzekeren
 • Ruime keuze uit relevante modules
 • Persoonlijke juridische medewerkers bij conflicten
 • Bezoek ook: Independer polis

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering is er voor juridische hulp en advies in het geval van een conflict. Ze bieden je onder andere financiële middelen of advies.

Is zo’n verzekering noodzakelijk?

Op dat vraagstuk is er geen sprake van een algemeen advies. Zit je veel in het verkeer of verhuis je vaak? In dat geval kan je maar zo te maken hebben met een claim. Aan de hand van de modules kan je zelf risico’s afdekken.

Welke kosten zijn verbonden aan de verzekering rechtsbijstand?

Een rechtsbijstandverzekering begint met prijzen van €8,5. Kosten lopen op tot €13,5 p/maand. De premie wordt bepaald door type huishouden, het bedrag waar de verzekeraar voor garant staat, en gekozen modules.

Welke verzekering is de beste?

Dat hangt er nogal vanaf. De modules zijn onderscheidend op kleine lettertjes, inhoud modules, de eigen bijdrage, en de hoogte van de uitkering. Welke verzekeraar de beste is, moet worden bepaald door jouw wensen, en financiële situatie. Middels de vergelijkingstool ontdek jij probleemloos de beste rechtsbijstandverzekering in Oud-Vossemeer.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Selecteer gezinssituatie

  Bijvoorbeeld een 1-persoonshuishouden, of een partner met kinderen. Zo’n verzekering voor rechtsbijstand betekent ook dat het hele gezin is meeverzekerd.

 2. Welke bedrag wil je verzekeren?

  Dit is het maximum bedrag dat je ontvangt. Dat kan gaan om advies of geld. Dit varieert van €17.500 tot €55.000.

 3. Verzekering samenstellen met modules

  We onderscheiden opties als Fiscaal recht of Verkeer. Veel modules nemen betekent een hogere premie. Denk je in op welke fronten het risico hoog is. Verhuis je met regelmaat? De module Wonen kan handig zijn.

 4. Polissen vergelijken

  In de volgende stap tref je een pagina met aanbieders. Orden ze op kosten p/maand of score voor juridische hulp in Oud-Vossemeer.

 5. Online afsluiten

  Een geschikte optie?Je kan producten van maatschappijen als OHRA, Ditzo of Arag vandaag nog online afsluiten. Heb je al een polis en stap je over? De gekozen verzekeringsaanbieder kan daarbij helpen.

kosten berekenen

Een gewoon goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Voorkom verrassingen, en overweeg een verzekering die direct ingaat voor juridische hulp en advies. Stap over naar de beste of voordeligste verzekeringen in regio 4697, 4698.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van oktober 2023 (gemeente Tholen)

 • Unive: Gemakkelijk online afsluiten
 • Inshared: Hoge klantwaardering
 • Klaverblad: Ruime keuze modules
 • Nationale Nederlanden: Zaken snel opgepakt
 • Aegon: Juristen met expertise
 • OHRA: Goede beoordeling
 • DAS: Professionele verzekering
 • HEMA: Juristen met expertise
 • Ditzo: Gemakkelijk online afsluiten
 • Lancyr: Gespecialiseerde juristen
 • Centraal Beheer: De beste juristen op uw zaak
 • ABN AMRO: Direct online verzekeren
 • FBTO: Eigen risico van €0,00
 • ARAG: Gespecialiseerde juristen

Welke modules worden aangeboden?

Direct jouw rechtsbijstand in Oud-Vossemeer verzekeren? Jouw polis kan je naar eigen inzicht samenstellen. Dit doe je met verschillende modules. Additionele specificaties kan je hieronder lezen.

 1. Consument
  Alles wat te maken heeft met consument gerelateerde zaken. Zoals bijv. geschillen met betrekking tot een aankoop of een conflict met een webwinkel.
 2. Belasting en vermogen
  Deze polis heeft betrekking op omstandigheden rondom fiscale rechten, jouw vermogen, en extra eigendommen. Als o.a. een meningsverschil over jouw 2e woning.
 3. Wonen
  Deze optie bij Lancyr en DAS is relevant tijdens gebeurtenissen betreffende appartementen (bijv. in wijken als Tholen, Poortvliet, Scherpenisse, Sint-Maartensdijk, Stavenisse, Sint-Annaland, Oud-Vossemeer, Sint Philipsland). Bijvoorbeeld geschillen met de woningstichting of advocaat in Oud-Vossemeer.
 4. Verkeer
  Heeft te maken met problemen die veroorzaakt zijn tijdens deelname aan verkeer (verkeersrechtsbijstand). Je kunt denken aan medische schade en/of letselschade waar jij met de elektrische fiets deelgenoot van bent. Zo’n situatie kan zijn een conflict over jouw vaarbewijs.
 5. Echtscheiding en Mediation
  Ook wel gezinsrechtsbijstand. Meestal gebruikt bij een echtscheiding. De kosten van zo’n scheiding kunnen flink oplopen. Aan de hand van deze module heb je hiervoor meer zekerheden.

‘Blij dat ik even vergeleken heb, flink bespaard!’

Dhr. Molenaar, Oud-Vossemeer (oktober 2023)