Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Albrandswaard

Een botsing op de zaak, in het gezin, of in het verkeer? Het is iets dat dagelijks gebeurd. Juridische ondersteuning is voor veel mensen onbetaalbaar. Dankzij deze rechtsbijstandverzekering in Albrandswaard beperk je het risico. De rechtsbijstandverzekering “voorziet uw hele gezin van deskundige rechtshulp bij vrijwel alle juridische problemen”. Je kunt dan denken aan:

 • een conflict over jouw vaarbewijs
 • Problemen rondom aankoop van een huis
 • Een meningsverschil over een verkeersboete
Zelfstandig de verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er is keuze uit verschillende verzekeraars (o.a. Inshared, Ditzo en ANWB) en voorwaarden (als Vermogen of Echtscheiding). Via deze site kan jij alle details vinden.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

ProvincieZuid-Holland
GemeenteAlbrandswaard
Regionummer010 (+3110)
Inwoners24985
Postcodegebieden3160
BuurtenPoortugaal-Noord
Plaatsen nabijverzekering-Achtkarspelen, rechtsbijstandverzekering-Aalten, polis-Aalsmeer, verzekeringspakket-Aalburg, Rechtsbijstand Aa en Hunze en verzekeraar-Beemster
rechtsbijstandverzekering-albrandswaard

Rechtsbijstandverzekeringen Albrandswaard vergelijken december 2022

Door een rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd mag jij aanspraak maken op juridische medewerking in het geval van onenigheid in Zuid-Holland. Dat komt van pas als het gaat om een kapot product met garantie of Aanvaringen met overheidsinstanties. Ieder familielid is gedekt binnen de polis. Ook alle betrouwbare rechtsbijstandpolissen in Albrandswaard vergelijken? Via de vergelijker zoek je zonder moeite de gewenste verzekering voor rechtsbijstand. Rechtsbijstand vergt enige voorkennis. We onderscheiden uiteenlopende verzekeraars plus modules. Op onze site kan je er alles over lezen. Ook de gemeente biedt hierover informatie: https://www.albrandswaard.nl.

Waarom een verzekering voor rechtsbijstand afsluiten

 • Bij een geschil hoef je geen enorme kosten te betalen
 • Ook de kinderen meeverzekeren
 • Ruime keuze uit relevante modules
 • Altijd een luisterend oor van juridische specialisten
 • Lees verder over De Goudse pakket

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering is er voor geeft juridisch advies in situatie van persoonlijke geschillen. Dat gaat in de vorm van rechtstreeks advies of financiële middelen.

Heb ik een rechtsbijstandverzekering nodig?

Op deze kwestie bieden wij geen algemeen advies. Koop je veel online of verhuis je vaak? In die situatie kan er maar zo een conflict ontstaan. Aan de hand van de modules bepaal je zelf welke risico’s je wilt afdekken.

Welke tarieven kent deze verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering voor rechtsbijstand begint met prijzen van €9,25. Verzekeringen met een ruime dekking kosten zo’n €14 per maand. De maandelijkse premie heeft te maken met gezinsgrootte, verzekerde bedrag en gekozen modules.

Wat is de beste verzekering?

Dat hangt er nogal vanaf. De modules zijn onderscheidend op contractvoorwaarden, type dekking, vrijwillige eigen bijdrage, en de premie. Wat precies de beste verzekeraar is hangt af van jouw eisen en omstandigheden. Met behulp van het vergelijk script ontdek je gemakkelijk de beste rechtsbijstandverzekering in Albrandswaard.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Kies gezinssamenstelling

  Een keuze is een 1 persoons dekking of alleen kinderen en geen partner. Deze verzekering voor rechtsbijstand is er voor het hele gezin.

 2. Hoeveel dekking wil je ontvangen?

  Het betreft het bedrag dat de verzekeraar maximaal uitbetaalt. Vaak gaat het om kosten voor advies en hulp. Dit varieert van €17.500 tot €75.000.

 3. Modules aan- en uitzetten

  Je kunt kiezen uit opties als Vermogen of Verkeer. Veel modules aanzetten heeft als gevolg hogere lasten. Ga na op basis waarvan de nood het hoogste is. Verhuis je met regelmaat? De module Wonen kan handig zijn.

 4. Bekijk en vergelijk

  Gelukt? Dan volgt een pagina met verzekeringen. Orden ze op prijs of score voor juridische hulp in Albrandswaard.

 5. Regel je polis online

  Ben je eruit? Je kunt de polis van bijvoorbeeld Nationale Nederlanden, ABN AMRO of Arag direct online afsluiten. Is er sprake van overstappen? De nieuwe aanbieder kan dit vaak in orde maken.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering afsluiten via internet

Voorkom verrassingen, en neem een verzekering die direct ingaat voor juridische ondersteuning. Bekijk de beste of goedkoopste polissen in de regio 3160, 3161, 3162.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van december 2022 (gemeente Albrandswaard)

 • Unive: Eenvoudig samenstellen
 • Inshared: Zelf samentstellen
 • Klaverblad: Zelf samentstellen
 • Nationale Nederlanden: Eenvoudig samenstellen
 • Aegon: 240 juristen en 70 advocaten
 • OHRA: Direct online verzekeren
 • DAS: 84% beveelt DAS aan
 • HEMA: Zelf je dekkingen kiezen
 • Ditzo: Gemakkelijk online afsluiten
 • Lancyr: Ruime dekking
 • Centraal Beheer: Eenvoudig samenstellen
 • ABN AMRO: Zaken snel opgepakt
 • FBTO: Online schade melden
 • ARAG: Juristen met expertise

Uit welke modules kan ik kiezen?

Meteen jouw rechtsbijstand in Albrandswaard verzekeren? Dit product kan je naar eigen inzicht samenstellen. Dat werkt op basis van handige modules. Aanvullende info lees je hierna.

 1. Consument
  Hiermee bedoelen we alles wat gaat over je positie als consument. Bijvoorbeeld problematische situatie aangaande vermeende schade of een conflict met je internetprovider.
 2. Belasting & vermogen
  Deze polis ondersteunt jou in omstandigheden rondom fiscale rechten, jouw vermogen, en extra eigendommen. Als o.a. onenigheid over jouw 2e woning.
 3. Wonen
  Deze polis via Aegon en Reaal speelt bij geschillen betreffende huizen (bijv. in buurt zoals Poortugaal-Noord, Rhoon-Noord, Poortugaal-Zuid, Rhoon-Zuid, Buitengebied Albrandswaard, Portland, Rotterdam-Albrandswaard). Denk aan geschillen bij de verkoop van een huis of advocaat in Albrandswaard.
 4. Verkeer
  Heeft te maken met problemen die veroorzaakt zijn in het verkeer (verkeersrechtsbijstand). Neem nou medische schade en/of letsel(schade) waar je als scootergebruiker aan deelneemt. Zo’n situatie kan zijn letselschade n.a.v. een ongeluk.
 5. Mediation (echtscheiding)
  Ook bekend als gezinsrechtsbijstand. Relevant in het geval van een scheiding. De kosten hiervan zijn doorgaans zeer fors. Met deze dekking heb je hiervoor meer zekerheden.

‘Gemakkelijk online schade declareren’

Fam. van den Heuvel, Albrandswaard (december 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente