Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Barendrecht

Een conflict op de zaak, met familie, of met de auto? De schuld ligt niet altijd bij jou. Een juridisch specialist is soms financieel niet mogelijk. Middels de rechtsbijstandverzekering in Barendrecht pak je dat issue aan. Een rechtsbijstandverzekering “biedt dekking voor rechtshulp in tal van omstandigheden”. Je kunt terecht komen in omstandigheden als:

 • strafzaken in verband met deelname aan het verkeer
 • Conflicten met een uitkeringsinstantie
 • Aanvaringen aangaande een boete
Direct je eigen verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er is aanbod van meerdere verzekeraars (onder andere Klaverblad, FBTO en Reaal) en dekkingen (bijv. Werk en Medisch). Op deze website kun je snel een vergelijking maken.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

ProvincieZuid-Holland
GemeenteBarendrecht
Netnummer0180 (+31180)
Bewoners47861
Postcodegebieden2990
WijkenCentrum
Naburige plaatsenverzekering-Almere, rechtsbijstandverzekering-Almelo, polis-Alkmaar, verzekeringspakket-Albrandswaard, Rechtsbijstand Alblasserdam en verzekeraar-Achtkarspelen
rechtsbijstandverzekering-barendrecht

Rechtsbijstandverzekeringen Barendrecht vergelijken december 2022

D.m.v. een rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd heb je de zekerheid van juridische medewerking tijdens taferelen zoals conflicten in Zuid-Holland. Dit biedt uitkomst tijdens voorvallen als problemen met een winkel en Aanvaringen inzake ouderlijk gezag en/of een omgangsregeling. Je kunt de dekking voor de hele familie afsluiten. Wil jij de beschikbare rechtsbijstandpolissen in Barendrecht vergelijken? Met de vergelijker check jij gemakkelijk een geschikte rechtsbijstandverzekering. Een dergelijke verzekering lijkt best ingewikkeld. We zien velerlei verzekering aanbieders en opties. Op onze site leggen we een en ander uit. Voor info over de gemeente zie ook https://www.barendrecht.nl.

Belangrijke voordelen van de verzekering rechtsbijstand

 • Geen onverwacht hoge kosten bij een conflict
 • De hele familie op 1 polis verzekeren
 • Ruime keuze uit relevante modules
 • Persoonlijke juridische medewerkers bij conflicten
 • Bezoek ook: Ditzo pakket

Top 4 vragen m.b.t.de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering zorgt voor rechtshulp ten tijde van problemen. Je kunt rekenen op o.a. financiële middelen of advies.

Heb ik zo’n verzekering nodig?

Op deze kwestie is er geen gemiddeld antwoord. Zit je veel in het verkeer of verhuis je vaak? Op basis van die info kan je maar zo te maken hebben met een claim. Met behulp van de modules stel je zelf een pakket samen.

Welke tarieven kent deze verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering is er al vanaf €10,5. Kosten lopen op tot €15,5 (maandelijks). De maandpremie wordt bepaald door grootte van het gezin, het verzekerde bedrag, en de soort modules.

Hoe vind ik de beste verzekering?

Dat is lastig te zeggen. De rechtsbijstandverzekeringen verschillen op vergoedingen, modules, de eigen bijdrage, en uiteraarde de premie per maand. Wat het beste aanbod is, hangt af van jouw behoeften, en risicogebieden. Op basis van de vergelijker ontdek jij supersnel de beste rechtsbijstandverzekering in Barendrecht.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Selecteer gezinssituatie

  Een keuze is een 1 persoons dekking of een partner met kinderen. Jouw verzekering voor rechtsbijstand geldt voor het hele gezin.

 2. Kies hoogte verzekerd bedrag

  Dit is het maximum bedrag dat je ontvangt. In natura of in geld. Dit ligt doorgaans tussen de €7.500 tot €65.000.

 3. Bepaal modules

  Jij hebt keuzes voor dekkingen als Fiscaal recht of Medisch. Veel modules aanzetten heeft als gevolg een duurdere verzekering. Schat in op welke manier het risico hoog is. Zit je veel in de auto? Overweeg dan de module verkeer.

 4. Vergelijk verzekeraars

  Wat volgt is een ranglijst met aanbieders. Sorteer op kosten p/maand of score voor juridische hulp in Barendrecht.

 5. Regel je polis online

  Een geschikte optie?Iedereen kan de modules van Unive, Centraal beheer of Promovendum direct online afsluiten. Betreft het een overstap? Jouw aanstaande verzekeringspartij kan daarbij helpen.

kosten berekenen

Een gewoon goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Voorkom verrassingen, en ga voor een verzekering die direct ingaat voor juridische hulp en advies. Stap over naar de beste of laagst-geprijsde verzekering in de omgeving 2990, 2991, 2992, 2993, 2994, 2995.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van december 2022 (gemeente Barendrecht)

 • Unive: Voor grote en kleine geschillen
 • Inshared: Geen overwacht hoge kosten
 • Klaverblad: Team van ervaren juristen
 • Nationale Nederlanden: Professionele verzekering
 • Aegon: Voor grote en kleine geschillen
 • OHRA: 24/7 advies van experts
 • DAS: Ruime keuze modules
 • HEMA: Ruime dekking
 • Ditzo: Hoge klantwaardering
 • Lancyr: Ruime keuze modules
 • Centraal Beheer: Voor vrijwel elke soort schade
 • ABN AMRO: Ruime dekking
 • FBTO: Er is geen eigen risico
 • ARAG: Zaken snel opgepakt

Bekijk de verschillende modules

Online jouw rechtsbijstand in Barendrecht verzekeren? De verzekering stel je zelf samen. Dat werkt met verschillende modules. Hoe dat werkt vind je hieronder.

 1. Consument
  Denk dan aan zaken rondom consument gerelateerde zaken. Bijvoorbeeld vervelende gebeurtenissen inzake een recente aankoop of een conflict met een webwinkel.
 2. Belasting en vermogen
  Deze optie biedt hulp tijdens zaken als fiscaal recht, vermogen, en financiële boedel. Bijvoorbeeld een meningsverschil over vermogensbeheer.
 3. Wonen
  Deze polis via bijv Lancyr en Arag speelt bij geschillen inzake woningen (bijv. in een wijk als Centrum, Noord, Binnenland, Oranjewijk, Buitenoord, Ter Leede, Paddewei, Molenvliet, Nieuweland, Dorpzicht, Bijdorp, Smitshoek, Voordijk, Meerwede, Waterkant, Havenkwartier, Gaatkensoog, Riederhoek, Vrijheidsakker, Vrijenburg, Buitengebied Noord, Buitengebied Zuid, Bedrijventerreinen). Neem nou onenigheid met de verhuurder of advocaat in Barendrecht.
 4. Verkeer
  Betreft problemen die veroorzaakt zijn tijdens deelname aan verkeer (verkeersrechtsbijstand). Neem nou (letsel)schade en medische schade waar jij als autobestuurder schuldig aan bent. Zo’n situatie kan zijn een conflict na een auto ongeluk.
 5. Mediation / echtscheiding
  Soms ook gezinsrechtsbijstand genoemd. Nuttig wanneer er sprake is van scheiding. Scheidingskosten kunnen aardig in papieren lopen. Via deze dekking heb jij recht op persoonlijke begeleiding.

‘Betaalbaar procederen met een bijstandspolis’

U. de Bruin, Barendrecht (december 2022)