Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Bodegraven-Reeuwijk

Een botsing op de zaak, met familie, of op de weg? Soms kun jij er niks aan doen. Een juridisch specialist kan niet iedereen betalen. Aan de hand van zo’n rechtsbijstandverzekering in Bodegraven-Reeuwijk tackle je dit probleem. Een rechtsbijstandverzekering “is een verzekering die je kunt afsluiten voor wanneer je in een juridisch conflict komt en rechtsbijstand nodig hebt”. Om je hierbij een beeld te geven:

 • dat iemand jou aansprakelijk stelt voor een ongeluk
 • Geschillen over een erfenis
 • Geschillen met overheidsinstanties
Zelfstandig de verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er is aanbod van meerdere aanbieders (als Nationale Nederlanden, Ditzo of ING) en voorwaarden (als Werk of Wonen). Via onze specialisten kan jij alle details vinden.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieZuid-Holland
GemeenteBodegraven-Reeuwijk
(Net) nummer0348 (+31348)
Bewoners33451
Postcodes2415
BuurtschappenBodegraven
Plaatsen in de omgevingverzekering-Beverwijk, rechtsbijstandverzekering-Beuningen, polis-Best, verzekeringspakket-Bernheze, Rechtsbijstand Berkelland en verzekeraar-Bergen op Zoom
rechtsbijstandverzekering-bodegraven-reeuwijk

Rechtsbijstandverzekeringen Bodegraven-Reeuwijk vergelijken oktober 2023

Door zo’n rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd kan men altijd rekenen op juridische hulp en advies rondom omstandigheden van moeilijkheden in Zuid-Holland. Iets onmisbaars tijdens voorvallen als juridische hulp en advies bij (letsel)schade of Problemen over jouw gezondheid, bijvoorbeeld fouten van medische instanties. De modules zijn af te sluiten voor het hele gezin. Wil jij de beschikbare rechtsbijstandpolissen in Bodegraven-Reeuwijk vergelijken? Middels de vergelijk tool check jij zonder moeite een betaalbare verzekering. Dit type verzekering sluit je niet zomaar even af. Je vindt altijd verschillende verzekeringsmaatschappijen en opties. Hieronder zijn verdere details te vinden. Voor info over de gemeente zie ook https://www.bodegraven-reeuwijk.nl.

4 redenen voor een verzekering rechtsbijstand

 • Je voorkomt hoge juridische kosten
 • De hele familie op 1 polis verzekeren
 • Naar eigen inzicht samenstellen
 • Snel juridisch advies bij problemen
 • Bekijk ook: Europeesche pakket

Top 4 vragen m.b.t.de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt rechtshulp als jij er zelf niet met iemand uit kunt komen. Je kunt rekenen op o.a. rechtshulp, maar kan ook d.m.v. geld.

Heb ik een rechtsbijstandverzekering nodig?

Op deze kwestie is er geen sprake van een helder advies. Reis je veel of switch je regelmatig van werk? Op basis van die info is er altijd risico op een geschil. Door middel van de modules bepaal je zelf welke risico’s je wilt afdekken.

Wat kost een verzekering rechtsbijstand?

Een polis kan je al vinden vanaf €9. Dit loopt op tot circa €14,75 p/maand. De premie wordt bepaald door type gezin, het afgedekte bedrag, en de soort modules.

Welke verzekering is de beste?

Ook hierop is geen eenduidig antwoord. De modules lopen uiteen op polisvoorwaarden, inhoud modules, de eigen bijdrage, en niet te vergeten te premie. Wat het beste aanbod is, kies je door te kijk naar jouw eisen en omstandigheden. Via de tool ontdek je supersnel de beste rechtsbijstandverzekering in Bodegraven-Reeuwijk.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Kies type huishouden

  Opties zijn een 1 persoons dekking of alleen kinderen en geen partner. Een verzekering voor rechtsbijstand sluit je af voor het hele gezin.

 2. Hoe hoog moet de uitkering zijn?

  Oftewel: wat gaat de verzekeraar maximaal p/jaar betalen. Vaak gaat het om kosten voor advies en hulp. De max. vergoeding loopt van €27.500 tot €65.000.

 3. Kies modules

  We onderscheiden thema’s zoals Consument en Wonen. Een groot aantal modules betekent een hogere maandpremie. Schat in op basis waarvan de nood het hoogste is. Verhuis je met regelmaat? De module Wonen kan handig zijn.

 4. Bekijk en vergelijk

  Hierna vind je een ranglijst met polissen. Rangschik op premie of gemiddelde beoordeling voor juridische hulp in Bodegraven-Reeuwijk.

 5. Regel de overstap

  Je keuze gemaakt? Jij kunt een product van o.a. Inshared, ABN AMRO en Interpolis gemakkelijk online afsluiten. Stap je over van verzekeraar? Jouw aanstaande verzekeringsmaatschappij biedt daarbij ondersteuning.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering vinden en afsluiten

Vermijd hoge juridische kosten, en ga voor een verzekering die direct ingaat voor hulp & advies van juridische aard. Bekijk de beste en/of de goedkoopste polis in de omgeving 2415.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van oktober 2023 (gemeente Bodegraven-Reeuwijk)

 • Unive: Gemakkelijk online afsluiten
 • Inshared: Zaken snel opgepakt
 • Klaverblad: Zelf je dekkingen kiezen
 • Nationale Nederlanden: Hoogste score MoneyView
 • Aegon: Hoge klantwaardering
 • OHRA: Gemakkelijk online afsluiten
 • DAS: 600+ deskundige juristen
 • HEMA: Zelf je dekkingen kiezen
 • Ditzo: Zelf samentstellen
 • Lancyr: De beste juristen op uw zaak
 • Centraal Beheer: Verschillende modules
 • ABN AMRO: Direct verzekerd
 • FBTO: Zelf samentstellen
 • ARAG: Zelf je dekkingen kiezen

Uit welke modules kan ik kiezen?

Online jouw rechtsbijstand in Bodegraven-Reeuwijk verzekeren? Dit product kun je volledig personaliseren. Dat werkt op basis van speciale modules. Additionele specificaties vind je hieronder.

 1. Consument
  Hiermee bedoelen we alles wat gaat over consument gerelateerde zaken. Als o.a. problematische situatie aangaande vermeende schade of onenigheid met de energieleverancier.
 2. Belasting & vermogen
  Deze dekking heeft te maken met situatie zoals fiscaal recht, het vermogen, en aandelen. Bijvoorbeeld een meningsverschil over vermogensbeheer.
 3. Wonen
  Deze polis bij o.a. Aegon en Allianz is relevant tijdens gebeurtenissen rondom jouw woning (bijv. in buurt zoals Bodegraven Noord, Bodegraven Centrum, Bodegraven Zuid, Nieuwerbrug Noord, Nieuwerbrug Zuid, Reeuwijk Dorp, Reeuwijk Brug, Driebruggen, Waarder). Zoals bijv. een conflict met de gemeente over jouw huis of advocaat in Bodegraven-Reeuwijk.
 4. Verkeer
  Betreft problemen die veroorzaakt zijn met de auto of fiets (verkeersrechtsbijstand). Je kunt denken aan medische schade en/of letsel(schade) waar je als verkeersdeelnemer betrokken bij bent. Een typisch voorbeeld is juridische hulp en advies bij (letsel)schade.
 5. Echtscheiding / Mediation
  Noemen we soms ook gezinsrechtsbijstand. Vaak toegepast bij een scheiding. Dergelijke kosten kunnen aardig in papieren lopen. Aan de hand van deze module staat juridisch advies 24/7 voor je klaar.

‘Ruim aanbod, handige keuze filters’

S. van de Wal, Bodegraven-Reeuwijk (oktober 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente