Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Bodegraven

Een probleem op de zaak, met familie, of in het verkeer? Het kan iedereen overkomen. Juridische hulp kan erg duur zijn. Dankzij zo’n rechtsbijstandverzekering in Bodegraven wordt er altijd naar je geluisterd. Een rechtsbijstandverzekering “biedt dekking voor rechtshulp in tal van omstandigheden”. Je kunt terecht komen in omstandigheden als:

 • schade in het verkeer
 • Conflicten bij de verkoop van een huis
 • Aanvaringen binnen de buurt
Online een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er is keuze uit verschillende verzekeraars (o.a. Unive, Lancyr of Arag) en voorwaarden (zoals Fiscaal recht of Wonen). Via onze specialisten kan jij alle details vinden.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

ProvincieZuid-Holland
GemeenteBodegraven-Reeuwijk
Netnummer0172 (+31172)
Aantal inwoners33451
Postcodegebied2410
BuurtschappenBodegraven
Plaatsen nabijverzekering-hazerswoude-rijndijk, rechtsbijstandverzekering-hazerswoude-dorp, polis-oude-wetering, rechtsbijstand-warmond, verzekeringspakket-nieuwe-wetering en rijpwetering
rechtsbijstandverzekering-bodegraven

Rechtsbijstandverzekeringen Bodegraven vergelijken januari 2023

Door de rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd kan men altijd rekenen op juridische specialisten en advocaten tijdens taferelen zoals een conflict in Zuid-Holland. Dit is handig tijdens voorvallen als ruzie over productgarantie of Problemen met de Vereniging van Eigenaren. Je kunt de dekking voor de hele familie afsluiten. Ook alle betrouwbare rechtsbijstandpolissen in Bodegraven vergelijken? Middels onze tool speur je gemakkelijk de gewenste rechtsbijstandverzekering. Het productis niet heel eenvoudig. Er zijn verscheidene maatschappijen en allerlei modules. Onderstaand leggen we een en ander uit. Zie ook https://www.bodegraven-reeuwijk.nl.

Voordelen verzekering rechtsbijstand

 • Je komt niet in financiële problemen bij een conflict
 • De hele familie op 1 polis verzekeren
 • Je kiest zelf je modules
 • Direct antwoord op juridische vragen
 • Ook interessant: Delta Lloyd afsluiten

Top 4 vragen m.b.t.de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt juridische hulp en advies in het geval van een conflict. Je kunt rekenen op o.a. geld of natura.

Heb ik een rechtsbijstandverzekering nodig?

Op deze kwestie is er geen helder advies. Ben je veel onderweg of wissel je regelmatig van baan? Op basis van die info kan er maar zo een conflict ontstaan. Dankzij de modules kan je dit naar eigen inzicht indelen.

Hoe liggen de prijzen voor de verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering voor rechtsbijstand kan je al vinden vanaf €11,75. Kies je een ruim pakket? Dan ga je zo richting €13,25 per 4 weken. De maandelijkse premie is afhankelijk van gezinssamenstelling, het max. te verzekeren bedrag, en type modules.

Hoe bepaal je de beste verzekering?

Ook hierop is geen eenduidig antwoord. De verzekeringen variëren op vergoedingen, type dekking, hoogte eigen risico, en niet te vergeten te premie. De beste polis selecteer je aan de hand van jullie eigen draagvlak, en omstandigheden. Op basis van de vergelijker ontdek je supersnel de beste rechtsbijstandverzekering in Bodegraven.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Specificeer gezinssamenstelling

  Dat kan zijn zelfstandig wonend, of een partner zonder kinderen. Zo’n verzekering voor rechtsbijstand sluit je af voor het hele gezin.

 2. Hoe hoog moet de uitkering zijn?

  We hebben het over de maximum vergoeding. In natura of in geld. Dit ligt doorgaans tussen de €22.500 tot €90.000.

 3. Bepaal modules

  We hebben het over opties als Werk en Medisch. Veel modules nemen heeft als gevolg een hogere premie. Ga na op welke fronten de nood het hoogste is. Veel onderweg? Dan is de module verkeer relevant.

 4. Online vergelijken

  Hierna vind je een ranglijst met alle opties. Orden ze op kosten p/maand of score voor juridische hulp in Bodegraven.

 5. Regel je polis online

  Alle opties bekeken? Je kunt de polis van bijvoorbeeld Klaverblad, FBTO of Asr direct online afsluiten. Betreft het een overstap? De aanstaande verzekeringsaanbieder biedt daarbij ondersteuning.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering afsluiten via internet

Vermijd hoge juridische kosten, en bekijk de mogelijkheden voor een verzekering die direct ingaat voor juridische bescherming. Raadpleeg de beste en/of de goedkoopste verzekering in de omgeving 2410, 2411, 2412.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van januari 2023 (gemeente Bodegraven-Reeuwijk)

 • Unive: Vanaf €3,38 per maand
 • Inshared: Zelf je dekkingen kiezen
 • Klaverblad: Goede beoordeling
 • Nationale Nederlanden: Zelf samentstellen
 • Aegon: Ruime dekking
 • OHRA: Goede beoordeling
 • DAS: Direct online verzekeren
 • HEMA: Voor vrijwel elke soort schade
 • Ditzo: Zaken snel opgepakt
 • Lancyr: Beoordeeld met een 8,7
 • Centraal Beheer: Zelf samentstellen
 • ABN AMRO: Goede beoordeling
 • FBTO: Gespecialiseerde juristen
 • ARAG: Klantbeoordeling van 8,2

Uit welke modules kan ik kiezen?

Direct jouw rechtsbijstand in Bodegraven verzekeren? Jouw polis kun je volledig personaliseren. Dat gaat aan de hand van handige modules. Aanvullende info kan je hieronder lezen.

 1. Consument
  Hiermee bedoelen we alles wat gaat over aankopen e.d. Zoals bijv. problematische situatie aangaande familiezaken of een conflict met een webwinkel.
 2. Belasting en vermogen
  Deze dekking verleent bijstand bij zaken als fiscale rechten, vermogen, en ander waardevol bezit. Als o.a. geschillen over aandelen en obligaties.
 3. Wonen
  Deze optie via Inshared of Arag speelt bij geschillen aangaande je woning (bijv. in een wijk als Bodegraven Noord, Bodegraven Centrum, Bodegraven Zuid, Nieuwerbrug Noord, Nieuwerbrug Zuid, Reeuwijk Dorp, Reeuwijk Brug, Driebruggen, Waarder). Onder andere een aanvaring bij de aankoop van een huis of advocaat in Bodegraven.
 4. Verkeer
  We hebben het over problemen die veroorzaakt zijn op openbare wegen (verkeersrechtsbijstand). Zoals bijv. (letsel)schade en/of medische schade waar jij als autobestuurder deelgenoot van bent. Je kunt denken aan een conflict over jouw vaarbewijs.
 5. Echtscheiding en Mediation
  Ook wel gezinsrechtsbijstand. Meestal gebruikt bij een echtscheiding. Scheidingskosten vallen in de praktijk vaak hoog uit. Aan de hand van deze module heb jij recht op persoonlijke begeleiding.

‘Overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik’

F. Dekker, Bodegraven (januari 2023)