Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Oude-Tonge

Een probleem op zakelijk gebied, in de straat, of met de belastingdienst? Ook jij kan ermee te maken krijgen. Juridische ondersteuning is voor veel mensen onbetaalbaar. Door zo’n rechtsbijstandverzekering in Oude-Tonge tackle je dit probleem. Een rechtsbijstandverzekering “is de verzekering voor juridische ondersteuning bij een geschil”. Om je hierbij een beeld te geven:

 • een geschil met een webwinkel
 • Geschillen met de energieleverancier
 • Conflicten over erfenissen
Online een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er is aanbod van meerdere verzekeraars (zoals Klaverblad, ABN AMRO en ANWB) en modules (zoals Fiscaal recht of Echtscheiding). Dankzij onze adviseurs is een keuze snel gemaakt!

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieZuid-Holland
GemeenteGoeree-Overflakkee
(Regio) nummer0187 (+31187)
Bewoners48321
Postcodegebieden3255
BuurtschappenGoedereede
Plaatsen nabijverzekering-goedereede, rechtsbijstandverzekering-stellendam, polis-herkingen, rechtsbijstand-stad-aan-t-haringvliet, verzekeringspakket-melissant en dirksland
rechtsbijstandverzekering-oude-tonge

Rechtsbijstandverzekeringen Oude-Tonge vergelijken oktober 2023

Dankzij een rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd mag jij aanspraak maken op juridische specialisten en advocaten in het geval van onenigheid in Zuid-Holland. Iets onmisbaars als het gaat om een niet geleverde bestelling of Geschillen vermogensbeheer. Je kunt de dekking voor de hele familie afsluiten. Nu gelijk de speciale rechtsbijstandpolissen in Oude-Tonge vergelijken? Middels de vergelijk tool vind je snel een goede polis. Rechtsbijstand vergt enige voorkennis. Er zijn velerlei verzekeringsmaatschappijen plus modules. Op deze pagina leggen we een en ander uit. Ook de gemeente biedt hierover informatie: https://www.goeree-overflakkee.nl.

Waarom een verzekering voor rechtsbijstand afsluiten

 • Geen onverwacht hoge kosten bij een conflict
 • De hele familie op 1 polis verzekeren
 • Ruime keuze uit relevante modules
 • Altijd een luisterend oor van juridische specialisten
 • Lees verder over HEMA pakket

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering zorgt voor juridische medewerking in het geval van een conflict. Ze bieden je onder andere rechtstreeks advies of financiële middelen.

Hebben wij deze verzekering nodig?

Op deze kwestie is er geen directe algemene conclusie. Reis je veel of wissel je regelmatig van baan? In die situatie kan er maar zo een conflict ontstaan. Via de modules stel je zelf een pakket samen.

Wat is de prijs van een verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering kan je al vinden vanaf €8,5. Dit loopt op tot circa €13,75 per 30 dagen. De maandelijkse premie wordt berekend a.d.h.v. gezinssituatie, het verzekerde bedrag, en type modules.

Welke verzekering is de beste?

Ook hierop is geen eenduidig antwoord. De modules zijn onderscheidend op vergoedingen, dekkingen, hoogte eigen risico, en natuurlijk de kosten. De beste polis selecteer je aan de hand van jullie eigen draagvlak, en privésituatie. Via de vergelijker check je eenvoudig de beste rechtsbijstandverzekering in Oude-Tonge.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Specificeer gezinssamenstelling

  Dat kan zijn een 1 persoons dekking of een partner zonder kinderen. Jouw verzekering voor rechtsbijstand sluit je af voor het hele gezin.

 2. Hoe hoog moet de uitkering zijn?

  Oftewel: wat gaat de verzekeraar maximaal p/jaar betalen. In de vorm van diensten of geld. De max. vergoeding loopt van €7.500 tot €80.000.

 3. Modules aan- en uitzetten

  Je kunt kiezen uit opties als Belasting en Mediation. Een groot aantal modules heeft als gevolg hogere lasten. Schets voor jezelf op welke fronten het risico het grootst is. Een lastige huisbaas? Denk aan de module Wonen.

 4. Vergelijk verzekeraars

  Wat volgt is een pagina met verzekeringen. Sorteer op premie of beoordelingen voor juridische hulp in Oude-Tonge.

 5. Direct afsluiten

  Alle opties bekeken? Iedereen kan de modules van Aegon, Lancyr en Arag snel online afsluiten. Stap je over van verzekeraar? De gekozen verzekeringspartij helpt hierbij.

kosten berekenen

Een gewoon goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Voorkom dure juridische procedures, en bekijk de mogelijkheden voor een verzekering die direct ingaat voor juridische bijstand. Raadpleeg de beste of laagst-geprijsde polis in de omgeving 3255, 3258.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van oktober 2023 (gemeente Goeree-Overflakkee)

 • Unive: Zaken snel opgepakt
 • Inshared: Voor grote en kleine geschillen
 • Klaverblad: Goede beoordeling
 • Nationale Nederlanden: 24/7 advies van experts
 • Aegon: Zaken snel opgepakt
 • OHRA: Ruime keuze modules
 • DAS: Professionele verzekering
 • HEMA: Zelf samentstellen
 • Ditzo: Al vanaf €6,90 per maand
 • Lancyr: De beste juristen op uw zaak
 • Centraal Beheer: Professionele verzekering
 • ABN AMRO: Gespecialiseerde juristen
 • FBTO: Verschillende modules
 • ARAG: Partner van de KNVB

Uit hoeveel modules bestaat de polis?

Meteen jouw rechtsbijstand in Oude-Tonge verzekeren? Jouw polis kun je volledig personaliseren. Dat werkt met een aantal modules. Additionele specificaties kan je hieronder lezen.

 1. Consument
  Hierbinnen valt alles betreffende je positie als consument. Bijvoorbeeld een conflict over vermeende schade of een TV die kapot gaat.
 2. Vermogen & Belasting
  Deze module verleent bijstand bij zaken als fiscaal recht, je vermogen, en andere bezittingen. Neem nou een aanvaring inzake huur/verhuur van een 2e woning.
 3. Wonen
  Deze module via bijv HEMA en Reaal kies jij voor situaties inzake je huis (bijv. in buurten als Goedereede, Ouddorp, Stellendam, Middelharnis, Ooltgensplaat, Den Bommel, Oude-Tonge, Dirksland, Melissant, Herkingen, Sommelsdijk, Nieuwe-Tonge, Stad aan ’t Haringvliet, Achthuizen). Denk hier aan een aanvaring bij de aankoop van een huis of advocaat in Oude-Tonge.
 4. Verkeer
  Heeft te maken met zaken die spelen met de auto of fiets (verkeersrechtsbijstand). Betreft zaken als (letsel)schade of medische schade waar je als verkeersdeelnemer betrokken bij bent. Zo’n situatie kan zijn schade in het verkeer.
 5. Echtscheiding en Mediation
  Ook wel gezinsrechtsbijstand. Meestal gebruikt bij een echtscheiding. De kosten hiervan vallen in de praktijk vaak hoog uit. Door deze dekking heb je hiervoor meer zekerheden.

‘Altijd met een goed gevoel de deur uit’

F. Smeets, Oude-Tonge (oktober 2023)