Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Gouda

Een aanvaring met collega’s, in de straat, of op de weg? De schuld ligt niet altijd bij jou. Juridische ondersteuning is soms financieel niet mogelijk. Dankzij de rechtsbijstandverzekering in Gouda beperk je het risico. Een rechtsbijstandverzekering “is een verzekering die u beschermt wanneer u rechtshulp nodig heeft tijdens een conflict”. Je kunt terecht komen in omstandigheden als:

 • ruzie over productgarantie
 • Een meningsverschil met de energieleverancier
 • Aanvaringen met de glazenwasser
Vanuit huis jouw verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er is keuze uit verschillende partijen (denk aan Inshared, Ditzo en Nowgo) en voorwaarden (bijv. Belasting en Medisch). Dankzij onze adviseurs is een keuze snel gemaakt!

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

ProvincieZuid-Holland
GemeenteGouda
Netnummer0182 (+31182)
Aantal inwoners71189
Postcodegebied2800
WijkenBinnenstad
Plaatsen in de regioverzekering-Gooise Meren, rechtsbijstandverzekering-Goirle, polis-Goes, verzekeringspakket-Goeree-Overflakkee, Rechtsbijstand Gilze en Rijen en verzekeraar-Giessenlanden
rechtsbijstandverzekering-gouda

Rechtsbijstandverzekeringen Gouda vergelijken december 2022

D.m.v. zo’n rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd mag jij aanspraak maken op juridisch advies en ondersteuning in scenario’s van onenigheid in Zuid-Holland. Dat komt van pas als het gaat om een online aankoop die niet wordt bezorgd. of Conflicten over de kinderen (scheiding). Ieder familielid is gedekt binnen de polis. Nu gelijk de speciale rechtsbijstandpolissen in Gouda vergelijken? Dankzij de vergelijker zoek jij gemakkelijk een goede verzekering. Een dergelijke verzekering is best complex. We zien verscheidene assuradeurs en opties. Op deze pagina zijn verdere details te vinden. Zie ook https://www.gouda.nl.

Het gemak van een verzekering rechtsbijstand

 • Je bent verzekerd voor potentiële hoge juridische kosten
 • De hele familie op 1 polis verzekeren
 • Ruime keuze uit relevante modules
 • Direct antwoord op juridische vragen
 • Ook interessant: Lancyr pakket

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt geeft juridisch advies wanneer jij dat nodig hebt. Dit kan gaan om financiële ondersteuning.

Is zo’n verzekering noodzakelijk?

Op deze vraag is er geen sprake van een gemiddeld antwoord. Reis je veel of wissel je regelmatig van baan? In dat geval is de kans op een conflict groter. Aan de hand van de modules kan je dit naar eigen inzicht indelen.

Hoe liggen de prijzen voor de verzekering rechtsbijstand?

Een polis kan je al vinden vanaf €10. Duurdere polissen zitten rond de €13,25 per 4 weken. De maandpremie wordt bepaald door grootte van het gezin, het totaalbedrag, en type modules.

Hoe bepaal je de beste verzekering?

Dat is lastig te zeggen. De polissen wijken van elkaar af op contractvoorwaarden, type dekking, eigen risico en natuurlijk de kosten. De beste polis moet worden bepaald door jullie eigen draagvlak, budget en situatie. Via onze vergelijk-module zoek je moeiteloos de beste rechtsbijstandverzekering in Gouda.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Definieer type gezin

  Opties zijn een 1 persoons dekking of een partner zonder kinderen. De verzekering voor rechtsbijstand verzekert in één keer jouw hele gezin.

 2. Bepaal het uit te keren bedrag

  Dit keert de verzekeraar maximaal uit (per jaar). Dat kan gaan om advies of geld. Dit schommelt tussen de €25.000 tot €85.000.

 3. Modules aan- en uitzetten

  Jij hebt keuzes voor dekkingen als Vermogen en Echtscheiding. Meer modules selecteren betekent een duurder tarief. Bedenk op welk gebied de nood het hoogste is. Een lastige huisbaas? Denk aan de module Wonen.

 4. Bekijk en vergelijk

  Hierna vind je een overzicht met polissen. Orden ze op premie per maand of score voor juridische hulp in Gouda.

 5. Regel de overstap

  Alle opties bekeken? Je kan producten van maatschappijen als Aegon, Ditzo en ING gemakkelijk online afsluiten. Is er sprake van overstappen? De gekozen verzekeringsmaatschappij helpt hierbij.

kosten berekenen

Vind een goede rechtsbijstandverzekering en sluit online af

Voorkom dure juridische procedures, en overweeg een verzekering die direct ingaat voor rechtshulp. Ontdek de beste en/of de goedkoopste verzekeringen in regio 2800, 2801, 2802, 2803, 2804, 2805, 2806, 2807, 2808, 2809.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van december 2022 (gemeente Gouda)

 • Unive: Gemakkelijk online afsluiten
 • Inshared: Zelf samentstellen
 • Klaverblad: Hoge klantwaardering
 • Nationale Nederlanden: Direct online verzekeren
 • Aegon: 24/7 advies van experts
 • OHRA: Professionele verzekering
 • DAS: 600+ deskundige juristen
 • HEMA: Ruime dekking
 • Ditzo: Voor vrijwel elke soort schade
 • Lancyr: Team van ervaren juristen
 • Centraal Beheer: Professionele verzekering
 • ABN AMRO: Zelf samentstellen
 • FBTO: Professionele verzekering
 • ARAG: Hoge klantwaardering

Welke modules worden aangeboden?

Snel jouw rechtsbijstand in Gouda verzekeren? De verzekering is erg flexibel qua mogelijkheden. Dat werkt op basis van zogenaamde modules. Hoe dat werkt kan je hieronder lezen.

 1. Consument
  Hiermee bedoelen we alles wat gaat over je positie als consument. Als o.a. een probleem m.b.t. familiezaken of onenigheid met de energieleverancier.
 2. Vermogen en Belasting
  Deze keuze heeft te maken met alles rondom fiscale rechten, vermogen, en extra eigendommen. Neem nou onenigheid over toeslagen.
 3. Wonen
  Deze keuze via Inshared of Arag is relevant tijdens gebeurtenissen ten aanzien van je huis (bijv. in een wijk als Binnenstad, De Korte Akkeren, Bloemendaal, Plaswijck, Noord, Kort Haarlem, Goverwelle, Stolwijkersluis, Oostpolder in Schieland). Denk aan een meningsverschil met de huurbaas of advocaat in Gouda.
 4. Verkeer
  Heeft te maken met gebeurtenissen tijdens deelname aan verkeer (verkeersrechtsbijstand). Bijvoorbeeld letselschade en medische schade waar je als verkeersdeelnemer deelgenoot van bent. Zo’n situatie kan zijn strafzaken in het verkeer.
 5. Mediation / echtscheiding
  Ook bekend als gezinsrechtsbijstand. Relevant in het geval van een scheiding. Scheidingskosten vallen vaak niet mee. Via deze dekking staat juridisch advies 24/7 voor je klaar.

‘Ik omschrijf de vergelijker als snel en eenvoudig in gebruik’

Familie. Kok, Gouda (december 2022)