Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Hardinxveld-Giessendam

Een probleem op kantoor, in de buurt, of met een winkel? De schuld ligt niet altijd bij jou. Juridische hulp kan erg duur zijn. Dankzij de rechtsbijstandverzekering in Hardinxveld-Giessendam pak je dat issue aan. De rechtsbijstandverzekering “is een verzekering die u beschermt wanneer u rechtshulp nodig heeft tijdens een conflict”. Om je hierbij een beeld te geven:

 • schade in het verkeer
 • Een meningsverschil met de werkgever
 • Aanvaringen binnen de buurt
Via internet een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Jij kan terecht bij verscheidene verzekeraars (als Nationale Nederlanden, HEMA en ANWB) en modules (als Consument en Letselschade). Via deze site lees je uitgebreide info.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

ProvincieZuid-Holland
GemeenteHardinxveld-Giessendam
(Regio) nummer0184 (+31184)
Aantal inwoners17774
Postcodes3370
BuurtenWijk
Plaatsen in de omgevingverzekering-Gorinchem, rechtsbijstandverzekering-Gooise Meren, polis-Goirle, verzekeringspakket-Goes, Rechtsbijstand Goeree-Overflakkee en verzekeraar-Gilze en Rijen
rechtsbijstandverzekering-hardinxveld-giessendam

Rechtsbijstandverzekeringen Hardinxveld-Giessendam vergelijken september 2022

Middels een rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd mag jij aanspraak maken op juridische medewerking in het geval van een conflict in Zuid-Holland. Dit is handig ten tijde van een niet geleverde bestelling of Problemen over toeslagen. Ieder familielid is gedekt binnen de polis. Wil jij de beschikbare rechtsbijstandpolissen in Hardinxveld-Giessendam vergelijken? Aan de hand van onze tool bekijk je zonder moeite een goedkope verzekeringscontract. Het productvergt enige voorkennis. In de markt zijn er verscheidene verzekeringsbedrijven en opties. Op deze pagina kun jij daarover meer lezen. Bekijk ook de gemeentewebsite: https://www.hardinxveld-giessendam.nl.

Voordelen verzekering rechtsbijstand

 • Bij een geschil hoef je geen enorme kosten te betalen
 • De hele familie op 1 polis verzekeren
 • Naar eigen inzicht samenstellen
 • Persoonlijke juridische medewerkers bij conflicten
 • Bezoek ook: London Verzekeringen pakket

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering is er voor juridische ondersteuning ten tijde van problemen. Zo verstrekken ze bijv. geld of natura.

Hebben wij deze verzekering nodig?

Daarop is er geen standaard antwoord. Zit je veel in het verkeer of werk je regelmatig voor een andere baas? In dat geval is er altijd risico op een geschil. Via de modules kan je zelf risico’s afdekken.

Wat is de prijs van een verzekering rechtsbijstand?

Een rechtsbijstandverzekering is er al vanaf €9,5. Dit loopt op tot circa €12,75 per 4 weken. De prijs hangt af van gezinsgrootte, het verzekerde bedrag, en het aantal modules.

Wat is de beste verzekering?

Dat is lastig te zeggen. De modules variëren op polisvoorwaarden, dekkingen, het eigen risico, en uiteraarde de premie per maand. Wat de beste polis is, kies je door te kijk naar jullie eigen draagvlak, en privésituatie. Middels de vergelijker zoek jij supersnel de beste rechtsbijstandverzekering in Hardinxveld-Giessendam.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Selecteer gezinssituatie

  Mogelijkheden zijn een 1-persoonshuishouden, of een partner met kinderen. Deze verzekering voor rechtsbijstand sluit je af voor het hele gezin.

 2. Bepaal het uit te keren bedrag

  Dit keert de verzekeraar maximaal uit (per jaar). Dat kan gaan om advies of geld. Dit varieert van €17.500 tot €75.000.

 3. Modules aan- en uitzetten

  We onderscheiden o.a. Inkomen of Echtscheiding. Meer modules selecteren betekent een hogere premie. Bedenk op welke fronten het risico het grootst is. Zit je veel in de auto? Overweeg dan de module verkeer.

 4. Online vergelijken

  Je wordt nu doorgestuurd naar een tabel met alle opties. Rank zelf op premie of score voor juridische hulp in Hardinxveld-Giessendam.

 5. Online afsluiten

  Ben je eruit? Je kunt de polis van bijvoorbeeld Nationale Nederlanden, Ditzo of Arag direct online afsluiten. Stap je over van verzekeraar? De toekomstige assuradeur biedt daarbij ondersteuning.

kosten berekenen

Een gewoon goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Vermijd hoge juridische kosten, en neem een verzekering die direct ingaat voor rechtshulp. Stap over naar de beste of goedkoopste polis in de omgeving 3370, 3371, 3372, 3373.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van september 2022 (gemeente Hardinxveld-Giessendam)

 • Unive: Online schade melden
 • Inshared: Voor vrijwel elke soort schade
 • Klaverblad: Gespecialiseerde juristen
 • Nationale Nederlanden: Zelf samentstellen
 • Aegon: Direct online verzekeren
 • OHRA: Hoge klantwaardering
 • DAS: Direct online verzekeren
 • HEMA: Voor vrijwel elke soort schade
 • Ditzo: 24/7 advies van experts
 • Lancyr: Juristen met expertise
 • Centraal Beheer: Ruime dekking
 • ABN AMRO: Geen overwacht hoge kosten
 • FBTO: Direct online verzekeren
 • ARAG: Online schade melden

Voor welke modules kan ik gaan?

Online jouw rechtsbijstand in Hardinxveld-Giessendam verzekeren? De verzekering stel je zelf samen. Dat werkt op basis van speciale modules. Meer info vind je hieronder.

 1. Consument
  Alles wat te maken heeft met consumentenproducten. Als o.a. een conflict over een aankoop of onenigheid met de energieleverancier.
 2. Vermogen & Belasting
  Deze polis heeft betrekking op zaken als fiscale rechten, vermogens, en financiële boedel. Bijvoorbeeld geschillen over aandelen, obligaties en opties.
 3. Wonen
  Deze dekking via o.a. ABN AMRO of Promovendum gaat over zaken betreffende je woning (bijv. in buurt zoals Wijk 00). Neem nou geschillen rondom jouw koopwoning of advocaat in Hardinxveld-Giessendam.
 4. Verkeer
  We hebben het over vervelende omstandigheden op openbare wegen (verkeersrechtsbijstand). Bijvoorbeeld medische schade of letselschade waar je als fietser betrokken bij bent. Een typisch voorbeeld is een tegenpartij die schade op jou verhaald.
 5. Echtscheiding / Mediation
  Noemen we soms ook gezinsrechtsbijstand. Vaak toegepast bij een scheiding. De kosten van zo’n scheiding vallen in de praktijk vaak hoog uit. Door deze optie heb je hiervoor meer zekerheden.

‘Je recht krijgen en je recht halen!’

O. van de Veen, Hardinxveld-Giessendam (september 2022)