Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Hellevoetsluis

Een aanvaring op het werk, in het gezin, of met de auto? Het is iets dat dagelijks gebeurd. Juridische ondersteuning is soms financieel niet mogelijk. Dankzij zo’n rechtsbijstandverzekering in Hellevoetsluis tackle je dit probleem. Een rechtsbijstandverzekering “is een verzekering die de verzekeringnemer bijstaat bij juridische conflicten”. Denk aan situaties als:

 • een tegenpartij die schade op jou verhaald
 • Aanvaringen met een uitkeringsinstantie
 • Conflicten bij de verbouwing van een woning
Via internet een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er is keuze uit verschillende assuradeurs (denk aan Nationale Nederlanden, Lancyr of ING) en polissen (zoals Inkomen en Letselschade). Op deze website kan jij alle details vinden.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

rechtsbijstandverzekering-hellevoetsluis

Rechtsbijstandverzekeringen Hellevoetsluis vergelijken december 2022

Met een rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd mag jij aanspraak maken op juridische bijstand & bescherming in situaties van moeilijkheden in Zuid-Holland. Dit is handig ten tijde van problemen met een winkel en Geschillen rondom verbouwingen. Je kunt de dekking voor de hele familie afsluiten. Ook hulp nodig bij rechtsbijstandpolissen in Hellevoetsluis vergelijken? Middels de vergelijk tool bekijk je zonder moeite een geschikte verzekeringscontract. Dit type verzekering sluit je niet zomaar even af. We onderscheiden meerdere assuradeurs en allerlei modules. Hieronder leggen we een en ander uit. Raadpleeg ook eens https://www.hellevoetsluis.nl.

Het gemak van een verzekering rechtsbijstand

 • Je komt niet in financiële problemen bij een conflict
 • Alle gezinsleden kunnen profiteren
 • Je kiest zelf je modules
 • Direct antwoord op juridische vragen
 • Ook interessant: Nationale Nederlanden pakket

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering is er voor rechtshulp in situatie van persoonlijke geschillen. Dat gaat in de vorm van financiële middelen of advies.

Heb ik een rechtsbijstandverzekering nodig?

Op dat vraagstuk is er geen gemiddeld antwoord. Ben je veel onderweg of switch je regelmatig van werk? In zo’n setting is de kans op een conflict groter. Via de modules kies je zelf wat je wel/niet verzekert.

Welke tarieven kent deze verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering is er al vanaf €10,75. Duurdere polissen zitten rond de €14,25 per 30 dagen. De premie hangt af van type huishouden, verzekerde bedrag en de soort modules.

Welke verzekering is de beste?

Dat is voor iedereen anders. De polissen variëren op polisvoorwaarden, modules, het eigen risico, en uiteraarde de premie per maand. De beste polis hangt af van jouw eisen en risicogebieden. Via de vergelijkingstool vergelijk je supersnel de beste rechtsbijstandverzekering in Hellevoetsluis.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Definieer type gezin

  Bijvoorbeeld een 1-persoonshuishouden, of een partner zonder kinderen. Zo’n verzekering voor rechtsbijstand geldt voor het hele gezin.

 2. Kies hoogte verzekerd bedrag

  Het betreft het bedrag dat de verzekeraar maximaal uitbetaalt. In natura of in geld. De max. vergoeding loopt van €5.000 tot €100.000.

 3. Modules selecteren

  Je kunt kiezen uit o.a. Werk of Letselschade. Veel modules nemen resulteert in een duurdere verzekering. Schat in op basis waarvan jij meer risico loopt. Een lastige huisbaas? Denk aan de module Wonen.

 4. Bekijk en vergelijk

  In de volgende stap tref je een tabel met aanbieders. Sorteer op premie of score voor juridische hulp in Hellevoetsluis.

 5. Online afsluiten

  Iets gevonden? Iedereen kan de modules van Inshared, Centraal beheer of Promovendum vandaag nog online afsluiten. Is er sprake van overstappen? De gekozen verzekeringsmaatschappij biedt daarbij ondersteuning.

kosten berekenen

Vind een goede rechtsbijstandverzekering en sluit online af

Kom niet voor verrassingen te staan, en bekijk de mogelijkheden voor een verzekering die direct ingaat voor juridische bescherming. Bekijk de beste of goedkoopste polis in de omgeving 3220, 3221, 3222, 3223, 3224, 3225.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van december 2022 (gemeente Hellevoetsluis)

 • Unive: Meteen online verzekerd
 • Inshared: De beste juristen op uw zaak
 • Klaverblad: Geen overwacht hoge kosten
 • Nationale Nederlanden: De beste juristen op uw zaak
 • Aegon: 240 juristen staan klaar
 • OHRA: Zelf je dekkingen kiezen
 • DAS: Voor grote en kleine geschillen
 • HEMA: Online schade melden
 • Ditzo: Ruime dekking
 • Lancyr: Geen wachttijd
 • Centraal Beheer: Team van ervaren juristen
 • ABN AMRO: Ruime keuze modules
 • FBTO: Juristen met expertise
 • ARAG: Gespecialiseerde juristen

Welke modules worden aangeboden?

Online jouw rechtsbijstand in Hellevoetsluis verzekeren? De verzekering is 100% zelf samen te stellen. Dit doe je met speciale modules. Aanvullende info tref je in de volgende alinea.

 1. Consument
  Hierbinnen valt alles betreffende je positie als consument. Onder andere een conflict over een recente aankoop of een geschil met een provider.
 2. Belasting & vermogen
  Deze module ondersteunt jou in omstandigheden rondom fiscaal recht, vermogens, en extra eigendommen. Onder andere een conflict inzake huur/verhuur van een 2e woning.
 3. Wonen
  Deze keuze via bijv Nationale Nederlanden of Zekur is relevant tijdens gebeurtenissen met betrekking tot huizen (bijv. in buurten als Hellevoet, Nieuw-Helvoet, Nieuwenhoorn, De Struyten, De Kooistee, Den Bonsen Hoek, Ravense Hoek, Centrumgebied, Kickers Bloem, Buitengebied). Denk aan een meningsverschil met de verhuurder of advocaat in Hellevoetsluis.
 4. Verkeer
  We hebben het over alles wat er gebeurt tijdens deelname aan verkeer (verkeersrechtsbijstand). Zoals bijv. medische schade of letselschade waar je als verkeersdeelnemer slachtoffer van bent. Je moet dan denken aan juridische hulp en advies bij (letsel)schade.
 5. Mediation (echtscheiding)
  Ook wel gezinsrechtsbijstand. Meestal gebruikt bij een echtscheiding. Scheidingskosten kunnen aardig in papieren lopen. Via deze optie heb je hiervoor meer zekerheden.

‘Handige tips voor een lagere premie’

I. van der Meulen, Hellevoetsluis (december 2022)