Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Hendrik-Ido-Ambacht

Een conflict op kantoor, in het gezin, of in het verkeer? Soms kun jij er niks aan doen. Een juridisch specialist kan niet iedereen betalen. Dankzij zo’n rechtsbijstandverzekering in Hendrik-Ido-Ambacht beperk je het risico. De rechtsbijstandverzekering “dekt de kosten van een juridisch proces / geschil”. Om je hierbij een beeld te geven:

 • issues met zendingen van webwinkels
 • Een meningsverschil inzake inkomstenbelasting
 • Conflicten aangaande alimentatie
Zelfstandig de verzekering rechtsbijstand afsluiten? Je kunt kiezen voor diverse verzekeraars (zoals OHRA, ABN AMRO of Zekur) en voorwaarden (als Werk of Letselschade). Dankzij onze adviseurs kun je snel een vergelijking maken.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

rechtsbijstandverzekering-hendrik-ido-ambacht

Rechtsbijstandverzekeringen Hendrik-Ido-Ambacht vergelijken december 2022

Door de rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd profiteer je van juridische medewerking in het geval van moeilijkheden in Zuid-Holland. Iets onmisbaars ten tijde van problemen met de boeking van een vakantie of Geschillen met de aannemer. Elk gezinslids is op de polis meeverzekerd. Ook alle betrouwbare rechtsbijstandpolissen in Hendrik-Ido-Ambacht vergelijken? Middels onze tool zoek je eenvoudig een goedkope verzekeringscontract. Het productis best complex. We onderscheiden velerlei assuradeurs en modules. Op onze site zijn verdere details te vinden. Zie ook https://www.h-i-ambacht.nl.

4 redenen voor een verzekering rechtsbijstand

 • Bij een geschil hoef je geen enorme kosten te betalen
 • Alle gezinsleden kunnen profiteren
 • Zelf samenstellen met modules
 • Persoonlijke juridische medewerkers bij conflicten
 • Bezoek ook: Nederlanden van Nu pakket

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt juridische hulp en advies als jij er zelf niet met iemand uit kunt komen. Ze bieden je onder andere geld of natura.

Heb ik een verzekering voor rechtsbijstand nodig?

Op deze kwestie bieden wij geen standaard antwoord. Koop je veel online of wissel je regelmatig van baan? Dan is er altijd risico op een geschil. Door middel van de modules stel je zelf een pakket samen.

Wat kost een verzekering rechtsbijstand?

Een dergelijke verzekering sluit je af vanaf €9,75. Dit loopt op tot circa €12,25 p/maand. De maandelijkse premie hangt af van type gezin, het afgedekte bedrag, en type modules.

Hoe vind ik de beste verzekering?

Dat verschilt per situatie. De rechtsbijstandverzekeringen verschillen op contractvoorwaarden, type dekking, hoogte eigen risico, en uiteraarde de premie per maand. Wat het beste aanbod is, kies je door te kijk naar jouw wensen, en risicogebieden. Met behulp van het vergelijk script vergelijk je moeiteloos de beste rechtsbijstandverzekering in Hendrik-Ido-Ambacht.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Specificeer gezinssamenstelling

  Bijv. een 1-persoonshuishouden, of samenwonend met kinderen. Deze verzekering voor rechtsbijstand sluit je af voor het hele gezin.

 2. Welke bedrag wil je verzekeren?

  Dit is het maximum bedrag dat je ontvangt. In de vorm van diensten of geld. Je ontvangt meestal maximaal tussen de €10.000 tot €50.000.

 3. Bepaal modules

  Je hebt de keuze uit thema’s zoals Inkomen of Letselschade. Veel modules aanzetten heeft als gevolg hogere lasten. Bedenk waar het risico het grootst is. Een lastige huisbaas? Denk aan de module Wonen.

 4. Bekijk en vergelijk

  Wat volgt is een ranglijst met polissen. Vergelijk ze zelf op prijs of beoordelingen voor juridische hulp in Hendrik-Ido-Ambacht.

 5. Regel je polis online

  Alle opties bekeken? Iedereen kan de modules van Unive, Centraal beheer en Allianz gemakkelijk online afsluiten. Is er sprake van overstappen? Jouw aanstaande verzekeringsmaatschappij neemt dit (deels) uit handen.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Zorg dat je niet voor hoge kosten komt te staan, en ga voor een verzekering die direct ingaat voor juridische bijstand. Bekijk de beste of juist de goedkoopste in jouw regio 3340, 3341, 3342, 3343, 3344.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van december 2022 (gemeente Hendrik-Ido-Ambacht)

 • Unive: Eenvoudig samenstellen
 • Inshared: We All Benefit
 • Klaverblad: Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Nationale Nederlanden: Voor grote en kleine geschillen
 • Aegon: Zelf je dekkingen kiezen
 • OHRA: Altijd gratis telefonisch advies
 • DAS: Voor grote en kleine geschillen
 • HEMA: Professionele verzekering
 • Ditzo: Geen overwacht hoge kosten
 • Lancyr: Voor grote en kleine geschillen
 • Centraal Beheer: Ruime dekking
 • ABN AMRO: 24/7 advies van experts
 • FBTO: Gespecialiseerde juristen
 • ARAG: Verschillende modules

Uit welke modules kan ik kiezen?

Online jouw rechtsbijstand in Hendrik-Ido-Ambacht verzekeren? Jouw polis kun je volledig personaliseren. Dit kan middels zogenaamde modules. Aanvullende info kan jij hieronder vinden.

 1. Consument
  Hier regelen ze alle omtrent aankopen e.d. Bijvoorbeeld een conflict over tuchtzaken of een TV die kapot gaat.
 2. Vermogen & Belasting
  Deze dekking ondersteunt jou in omstandigheden rondom fiscaal recht, vermogens, en andere bezittingen. Neem nou een conflict met de belastingdienst.
 3. Wonen
  Deze polis via bijv Aegon en Reaal gaat over kwesties ten aanzien van appartementen (bijv. in een wijk als Centrum, Krommeweg, De Volgerlanden, Sandelingen-Ambacht, De Oevers). Denk hier aan een aanvaring bij de verkoop van een huis of advocaat in Hendrik-Ido-Ambacht.
 4. Verkeer
  Heeft te maken met zaken die spelen op openbare wegen (verkeersrechtsbijstand). Je kunt denken aan medische schade en letsel(schade) waar je als scootergebruiker betrokken bij bent. Een kwestie kan zijn een gestolen voertuig.
 5. Mediation (echtscheiding)
  Ook wel Persoon & Familie of gezinsrechtsbijstand en wordt vaak ingezet bij scheiding. Dergelijke kosten kunnen flink oplopen. Aan de hand van deze polis heb jij recht op persoonlijke begeleiding.

‘Betaalbaar procederen met een bijstandspolis’

R. de Bruijn, Hendrik-Ido-Ambacht (december 2022)