Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Kaag en Braassem

Een probleem op de zaak, met familie, of met de auto? Soms kun jij er niks aan doen. Juridische ondersteuning is soms financieel niet mogelijk. Via een rechtsbijstandverzekering in Kaag en Braassem heb jij meer mogelijkheden. De rechtsbijstandverzekering “is een verzekering die hulp biedt bij juridische problemen”. Denk aan situaties als:

 • dat iemand jou aansprakelijk stelt voor een ongeluk
 • Problemen met de internetmaatschappij
 • Een meningsverschil met de aannemer
Via internet een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Jij kan terecht bij verscheidene partijen (zoals OHRA, Lancyr en DAS) en pakketten (als Consument of Verkeer). Met onze tools kan jij alle details vinden.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

ProvincieZuid-Holland
GemeenteKaag en Braassem
(Regio) nummer0172 (+31172)
Aantal inwoners26108
Postcodegebied2480
WijkenRoelofarendsveen
Naburige plaatsenverzekering-Heusden, rechtsbijstandverzekering-Heumen, polis-Hengelo, verzekeringspakket-Hendrik-Ido-Ambacht, Rechtsbijstand Helmond en verzekeraar-Hellevoetsluis
rechtsbijstandverzekering-kaag-en-braassem

Rechtsbijstandverzekeringen Kaag en Braassem vergelijken december 2022

Door een rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd heb je de zekerheid van juridische medewerking rondom omstandigheden van moeilijkheden in Zuid-Holland. Dit is handig als het gaat om een geschil met een FOCWA-garage of Een meningsverschil met een webwinkel. Ieder familielid is gedekt binnen de polis. Wil je ook de beste rechtsbijstandpolissen in Kaag en Braassem vergelijken? Door gebruik te maken van de vergelijk tool vind je zonder moeite de gewenste polis. Rechtsbijstand is best complex. Je vindt altijd uiteenlopende verzekeringsbedrijven en opties. Verderop kun jij daarover meer lezen. Zie ook https://www.kaagenbraassem.nl.

Het gemak van een verzekering rechtsbijstand

 • Je voorkomt hoge juridische kosten
 • De hele familie op 1 polis verzekeren
 • Je bepaalt zelf wat wel/niet verzekerd wordt
 • Snel juridisch advies bij problemen
 • Bekijk ook: OHRA pakket

Top 4 vragen m.b.t.de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt geeft juridisch advies wanneer jij dat nodig hebt. Zo verstrekken ze bijv. rechtstreeks advies of financiële middelen.

Heb ik een verzekering voor rechtsbijstand nodig?

Daarop hebben we geen gemiddeld antwoord. Reis je veel of verhuis je vaak? In zo’n setting kan je maar zo te maken hebben met een claim. Door middel van de modules kan je zelf risico’s afdekken.

Hoe liggen de prijzen voor de verzekering rechtsbijstand?

Een rechtsbijstandverzekering vind je al vanaf €10,25. Kosten lopen op tot €15,5 per 4 weken. De maandpremie is afhankelijk van type gezin, het bedrag dat je verzekerd, en het aantal modules.

Hoe vind ik de beste verzekering?

Dat is voor iedereen anders. De verzekeringen zijn onderscheidend op kleine lettertjes, inhoud modules, hoogte eigen bijdrage, en uiteraarde de premie per maand. De beste polis wordt bepaald door jouw eisen en omstandigheden. Op basis van de tool vind je supersnel de beste rechtsbijstandverzekering in Kaag en Braassem.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Selecteer gezinssituatie

  Bijvoorbeeld een 1 persoons dekking of alleen kinderen en geen partner. Deze verzekering voor rechtsbijstand is er voor het hele gezin.

 2. Welke bedrag wil je verzekeren?

  Dit is het maximum bedrag dat je ontvangt. In natura of in geld. Je ontvangt meestal maximaal tussen de €17.500 tot €85.000.

 3. Kies modules

  We hebben het over o.a. Consument of Mediation. Alle modules kiezen mondt uit in een hogere premie. Denk je in op welk gebied het risico hoog is. Switch je regelmatig van baan? Denk aan de module Werk & Inkomen.

 4. Aanbieders vergelijken

  In de volgende stap tref je een pagina met aanbieders. Vergelijk ze zelf op kosten of reviews voor juridische hulp in Kaag en Braassem.

 5. Online afsluiten

  Ben je eruit? Iedereen kan de modules van Klaverblad, Lancyr en ING snel online afsluiten. Stap je over van verzekeraar? De nieuwe verzekeringspartij kan dit vaak in orde maken.

kosten berekenen

Een gewoon goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Kom niet voor verrassingen te staan, en kies een verzekering die direct ingaat voor hulp & advies van juridische aard. Stap over naar de beste of goedkoopste polis in de omgeving 2480, 2481.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van december 2022 (gemeente Kaag en Braassem)

 • Unive: Online schade melden
 • Inshared: 24/7 advies van experts
 • Klaverblad: 24/7 advies van experts
 • Nationale Nederlanden: Voor grote en kleine geschillen
 • Aegon: Zaken snel opgepakt
 • OHRA: Verschillende modules
 • DAS: Zelf samentstellen
 • HEMA: Binnen 5 minuten online geregeld
 • Ditzo: Verschillende modules
 • Lancyr: In 5 minuten verzekerd
 • Centraal Beheer: Eenvoudig samenstellen
 • ABN AMRO: Verschillende modules
 • FBTO: Hoge klantwaardering
 • ARAG: Partner van de KNVB

Bekijk de verschillende modules

Snel jouw rechtsbijstand in Kaag en Braassem verzekeren? Deze dekking is 100% zelf samen te stellen. Dat werkt met speciale modules. Additionele specificaties vind je hieronder.

 1. Consument
  Denk dan aan zaken rondom de rechten van consumenten. Bijvoorbeeld een conflict over bepaalde overeenkomsten of een conflict met een webwinkel.
 2. Vermogen en Belasting
  Deze optie heeft te maken met alles rondom fiscaal recht, het vermogen, en ander waardevol bezit. Zoals bijv. een aanvaring m.b.t. vermogensbeheer.
 3. Wonen
  Deze polis via o.a. Aegon en ING gaat over zaken met betrekking tot je appartement (bijv. in buurten als Roelofarendsveen, Overig Alkemade, Woubrugge, Rijnsaterwoude, Leimuiden). Zoals bijv. een conflict met de woningstichting of advocaat in Kaag en Braassem.
 4. Verkeer
  Betreft problemen die veroorzaakt zijn op de weg (verkeersrechtsbijstand). Zoals bijv. medische schade of letsel(schade) waar jij als bestuurder aan deelneemt. Je kunt denken aan geschillen ontstaan bij aankoop of verkoop van je auto.
 5. Echtscheiding en Mediation
  Ook bekend als gezinsrechtsbijstand. Relevant in het geval van een scheiding. Dergelijke kosten kunnen aardig in papieren lopen. Aan de hand van deze dekking staat juridisch advies 24/7 voor je klaar.

‘Uiteindelijk toch bij dezelfde verzekeraar gebleven!’

Q. Bosman, Kaag en Braassem (december 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente