Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Katwijk

Een botsing op de zaak, in de buurt, of met de belastingdienst? Soms kun jij er niks aan doen. Een juridisch specialist kan niet iedereen betalen. Door gebruik te maken van zo’n rechtsbijstandverzekering in Katwijk beperk je het risico. De rechtsbijstandverzekering “is een verzekering die hulp biedt bij juridische conflicten”. Je kunt dan denken aan:

 • een conflict met een autogarage
 • Aanvaringen rondom jouw arbeidscontract
 • Een meningsverschil aangaande een boete
Via internet een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Jij kan terecht bij verscheidene assuradeurs (onder andere Nationale Nederlanden, HEMA of Allianz) en voorwaarden (als Werk en Mediation). Via deze site kun je snel een vergelijking maken.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

ProvincieZuid-Holland
GemeenteKatwijk
Netnummer071 (+3171)
Inwoners64239
Postcodegebieden2220
BuurtschappenKatwijk
Plaatsen nabijverzekering-IJsselstein, rechtsbijstandverzekering-Hulst, polis-Huizen, verzekeringspakket-Houten, Rechtsbijstand Horst aan de Maas en verzekeraar-Hoorn
rechtsbijstandverzekering-katwijk

Rechtsbijstandverzekeringen Katwijk vergelijken december 2022

Met zo’n rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd profiteer je van juridische specialisten en advocaten in situaties van een conflict in Zuid-Holland. Dit is handig tijdens voorvallen als een ontrecht hoge telefoonrekening en Conflicten over een verkeersboete. Je kunt de dekking voor de hele familie afsluiten. Ook hulp nodig bij rechtsbijstandpolissen in Katwijk vergelijken? Dankzij de vergelijk tool vind je moeiteloos een geschikte rechtsbijstandverzekering. Dit type verzekering is niet heel eenvoudig. Je vindt altijd uiteenlopende verzekeringsbedrijven plus modules. Verderop zijn verdere details te vinden. Ook de gemeente biedt hierover informatie: https://www.katwijk.nl.

Het gemak van een verzekering rechtsbijstand

 • Je komt niet in financiële problemen bij een conflict
 • Uitgebreide dekking voor volwassenen en kinderen
 • Zelf samenstellen met modules
 • Direct antwoord op juridische vragen
 • Ook interessant: Polis Direct pakket

Top 4 vragen m.b.t.de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt geeft juridisch advies wanneer jij dat nodig hebt. Dat gaat in de vorm van proces ondersteuning of geld.

Is zo’n verzekering noodzakelijk?

Hierop is er geen eenduidig antwoord. Ben je veel onderweg of verhuis je vaak? Dan kan je maar zo te maken hebben met een claim. Aan de hand van de modules bepaal je zelf welke risico’s je wilt afdekken.

Wat kost een verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering voor rechtsbijstand vind je al vanaf €10. Dit loopt op tot circa €14 per maand. Het tarief wordt bepaald door type huishouden, het bedrag waar de verzekeraar voor garant staat, en actieve modules.

Welke verzekering is de beste?

Dat is voor iedereen anders. De polissen lopen uiteen op vergoedingen, dekkingen, het eigen risico, en de hoogte van de uitkering. Wat precies de beste verzekeraar is hangt af van jouw eisen en privésituatie. Middels onze vergelijk-module ontdek je eenvoudig de beste rechtsbijstandverzekering in Katwijk.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Definieer type gezin

  Dat kan zijn alleen, of samenwonend met kinderen. Jouw verzekering voor rechtsbijstand sluit je af voor het hele gezin.

 2. Bepaal het uit te keren bedrag

  We hebben het over de maximum vergoeding. In de vorm van diensten of geld. Dit schommelt tussen de €17.500 tot €50.000.

 3. Kies modules

  Je kunt kiezen uit opties als Werk en Medisch. Een groot aantal modules mondt uit in een duurdere verzekering. Ga na op welke fronten het risico hoog is. Zit je veel in de auto? Overweeg dan de module verkeer.

 4. Aanbieders vergelijken

  Je wordt nu doorgestuurd naar een lijst met polissen. Rank zelf op premie per maand of reviews voor juridische hulp in Katwijk.

 5. Online afsluiten

  Iets gevonden? Jij kunt een product van o.a. Aegon, Centraal beheer of DAS vandaag nog online afsluiten. Is er sprake van overstappen? Jouw aanstaande maatschappij kan daarbij helpen.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Voorkom dure juridische procedures, en bekijk de mogelijkheden voor een verzekering die direct ingaat voor juridische hulp en advies. Check de beste of juist de goedkoopste polis in de omgeving 2220, 2221, 2222, 2223, 2224, 2225, 2242.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van december 2022 (gemeente Katwijk)

 • Unive: Meteen online verzekerd
 • Inshared: Ruime keuze modules
 • Klaverblad: De beste juristen op uw zaak
 • Nationale Nederlanden: Altijd professionele hulp
 • Aegon: Voor grote en kleine geschillen
 • OHRA: Hoge klantwaardering
 • DAS: Zelf je dekkingen kiezen
 • HEMA: 24/7 advies van experts
 • Ditzo: Verschillende modules
 • Lancyr: Beoordeeld met een 8,7
 • Centraal Beheer: Goede beoordeling
 • ABN AMRO: Voor grote en kleine geschillen
 • FBTO: Geen overwacht hoge kosten
 • ARAG: Gemakkelijk online afsluiten

Welke modules worden aangeboden?

Snel jouw rechtsbijstand in Katwijk verzekeren? Deze polis is erg flexibel qua mogelijkheden. Dat werkt op basis van speciale modules. Additionele specificaties lees je hierna.

 1. Consument
  Hier regelen ze alle omtrent je positie als consument. Als o.a. geschillen met betrekking tot bepaalde overeenkomsten of een conflict met je internetprovider.
 2. Vermogen en Belasting
  Deze dekking verleent bijstand bij zaken als fiscale rechten, het vermogen, en ander waardevol bezit. Bijvoorbeeld een aanvaring over jouw 2e woning.
 3. Wonen
  Deze keuze via Ditzo en Allianz is relevant tijdens gebeurtenissen ten aanzien van je huis (bijv. in buurten als Katwijk Noord, ’t Heen, Katwijk aan den Rijn, Katwijk Midden, Katwijk aan Zee, Landelijk gebied Katwijk, Rijnsburg, Valkenburg). Bijvoorbeeld onenigheid met de verhuurder of advocaat in Katwijk.
 4. Verkeer
  Hiermee doelen we op gebeurtenissen in het verkeer (verkeersrechtsbijstand). Onder andere letselschade of medische schade waar jij met de elektrische fiets slachtoffer van bent. Een typisch voorbeeld is geschillen ontstaan bij aankoop of verkoop van je auto.
 5. Mediation (echtscheiding)
  Ook bekend als gezinsrechtsbijstand. Relevant in het geval van een scheiding. Dergelijke kosten zijn doorgaans zeer fors. Middels deze polis staat juridisch advies 24/7 voor je klaar.

‘Na de oplevering van onze woning goede rechtshulp gehad’

F. van der Velde, Katwijk (december 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente