Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Krimpen aan den IJssel

Een botsing met collega’s, met familie, of met een winkel? De schuld ligt niet altijd bij jou. Juridische hulp kan in de papieren lopen. Dankzij een rechtsbijstandverzekering in Krimpen aan den IJssel heb jij meer mogelijkheden. Een rechtsbijstandverzekering “bent je verzekerd van juridische hulp bij conflicten”. Je kunt terecht komen in omstandigheden als:

 • ontslag door een reorganisatie
 • Geschillen met de internetmaatschappij
 • Conflicten over de kinderen (scheiding)
Via internet een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Je kunt kiezen voor diverse maatschappijen (denk aan Aegon, ABN AMRO en Allianz) en pakketten (bijv. Belasting of Echtscheiding). Met onze tools lees je uitgebreide info.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

rechtsbijstandverzekering-krimpen-aan-den-ijssel

Rechtsbijstandverzekeringen Krimpen aan den IJssel vergelijken mei 2023

Door de rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd profiteer je van juridische medewerking rondom omstandigheden van een conflict in Zuid-Holland. Dit is handig in situaties als ontslag door een reorganisatie of Geschillen met de buren. Alle gezinsleden zijn meeverzekerd. Ook hulp nodig bij rechtsbijstandpolissen in Krimpen aan den IJssel vergelijken? Middels de vergelijker vind je snel een betaalbare verzekeringscontract. Een dergelijke verzekering sluit je niet zomaar even af. We zien verschillende verzekeringsbedrijven en allerlei modules. Onderstaand zijn verdere details te vinden. Voor info over de gemeente zie ook https://www.krimpenaandenijssel.nl.

Het gemak van een verzekering rechtsbijstand

 • Bij een geschil hoef je geen enorme kosten te betalen
 • Hele gezin is meeverzekerd
 • Zelf samenstellen met modules
 • Snel juridisch advies bij problemen
 • Bekijk ook: REAAL Verzekeringen pakket

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering zorgt voor juridische hulp en advies als jij er zelf niet met iemand uit kunt komen. Je kunt rekenen op o.a. financiële ondersteuning.

Heb ik zo’n verzekering nodig?

Op deze vraag bieden wij geen directe algemene conclusie. Zit je veel in de auto of werk je regelmatig voor een andere baas? In dat geval kan er maar zo een conflict ontstaan. Met behulp van de modules stel je zelf een pakket samen.

Wat kost een verzekering rechtsbijstand?

Een rechtsbijstandverzekering begint met prijzen van €11. Kies je een ruim pakket? Dan ga je zo richting €15,75 (maandelijks). De premie hangt af van gezinssituatie, het totaalbedrag, en type modules.

Hoe vind ik de beste verzekering?

Ook hierop is geen eenduidig antwoord. De verzekeringen lopen uiteen op kleine lettertjes, inhoud modules, vrijwillige eigen bijdrage, en natuurlijk de kosten. Welke verzekeraar de beste is, selecteer je aan de hand van jullie eigen draagvlak, en omstandigheden. Door de vergelijker check jij eenvoudig de beste rechtsbijstandverzekering in Krimpen aan den IJssel.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Kies gezinssamenstelling

  Opties zijn alleenstaand, of gezinnen met (en zonder) kids. De verzekering voor rechtsbijstand geldt voor het hele gezin.

 2. Bepaal het uit te keren bedrag

  Dit is het maximum bedrag dat je ontvangt. In de vorm van diensten of geld. De max. vergoeding loopt van €12.500 tot €95.000.

 3. Kies modules

  Je kunt kiezen uit dekkingen als Fiscaal recht en Echtscheiding. Meer modules selecteren resulteert in een hogere maandpremie. Bedenk op welke aspecten je risico loopt. Veel onderweg? Dan is de module verkeer relevant.

 4. Vergelijk verzekeraars

  Wat volgt is een overzicht met verzekeringen. Orden ze op prijs of waardering voor juridische hulp in Krimpen aan den IJssel.

 5. Direct afsluiten

  Een geschikte optie?Jij kunt een product van o.a. Nationale Nederlanden, Centraal beheer of Promovendum vandaag nog online afsluiten. Heb je al een polis en stap je over? De nieuwe verzekeringspartij neemt dit (deels) uit handen.

kosten berekenen

Vind een goede rechtsbijstandverzekering en sluit online af

Kom niet voor verrassingen te staan, en bekijk de mogelijkheden voor een verzekering die direct ingaat voor juridische bescherming. Check de beste of laagst-geprijsde verzekeringen in regio 2920, 2921, 2922, 2923, 2924, 2925, 2926.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van mei 2023 (gemeente Krimpen aan den IJssel)

 • Unive: Professionele verzekering
 • Inshared: We All Benefit
 • Klaverblad: Zelf je dekkingen kiezen
 • Nationale Nederlanden: Gemakkelijk online afsluiten
 • Aegon: Hoge klantwaardering
 • OHRA: 24/7 advies van experts
 • DAS: Geen overwacht hoge kosten
 • HEMA: Zaken snel opgepakt
 • Ditzo: 24/7 advies van experts
 • Lancyr: Juristen met expertise
 • Centraal Beheer: Online schade melden
 • ABN AMRO: Hoge klantwaardering
 • FBTO: Eenvoudig samenstellen
 • ARAG: Geen overwacht hoge kosten

Uit welke modules kan ik kiezen?

Snel jouw rechtsbijstand in Krimpen aan den IJssel verzekeren? De verzekering kun je volledig personaliseren. Dat gaat aan de hand van verschillende modules. Hoe dat werkt lees je hierna.

 1. Consument
  Denk dan aan zaken rondom de rechten van consumenten. Als o.a. problematische situatie aangaande vermeende schade of een geschil met de gemeente.
 2. Belasting en vermogen
  Deze optie heeft te maken met alles rondom fiscaal recht, jouw vermogen, en ander waardevol bezit. Denk aan een conflict met een beleggingsadviseur.
 3. Wonen
  Deze dekking bij FBTO en Asr gaat over zaken aangaande je woning (bijv. in een wijk als Krimpen aan den IJssel). Bijvoorbeeld een conflict bij de verkoop van een huis of advocaat in Krimpen aan den IJssel.
 4. Verkeer
  Hiermee doelen we op alles wat er gebeurt met de auto of fiets (verkeersrechtsbijstand). Onder andere medische schade of letselschade waar je als verkeersdeelnemer slachtoffer van bent. Zo’n situatie kan zijn een meningsverschil over de reparatie van jouw auto.
 5. Mediation / echtscheiding
  Ook wel gezinsrechtsbijstand. Meestal gebruikt bij een echtscheiding. Scheidingskosten zijn doorgaans zeer fors. Met deze optie heb je hiervoor meer zekerheden.

‘Goed overzicht met polissen, duidelijke uitleg’

A. van den Brink, Krimpen aan den IJssel (mei 2023)