Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Leiderdorp

Een aanvaring op zakelijk gebied, in het gezin, of op de weg? Het kan iedereen overkomen. Juridische hulp is voor veel mensen onbetaalbaar. Dankzij zo’n rechtsbijstandverzekering in Leiderdorp tackle je dit probleem. Een rechtsbijstandverzekering “is een verzekering die de verzekeringnemer bijstaat in vele situatie”. Je kunt dan denken aan:

 • geschillen ontstaan bij aankoop of verkoop van je auto
 • Problemen rondom jouw koopwoning
 • Problemen met overheidsinstanties
Zelfstandig de verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er is aanbod van meerdere maatschappijen (als Aegon, ABN AMRO of Interpolis) en modules (als Fiscaal recht en Medisch). Met onze tools is een keuze snel gemaakt!

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieZuid-Holland
GemeenteLeiderdorp
(Regio) nummer071 (+3171)
Aantal inwoners26968
Postcodegebieden2350
WijkenWijk
Plaatsen nabijverzekering-Leeuwarden, rechtsbijstandverzekering-Leerdam, polis-Leek, verzekeringspakket-Lansingerland, Rechtsbijstand Langedijk en verzekeraar-Landsmeer
rechtsbijstandverzekering-leiderdorp

Rechtsbijstandverzekeringen Leiderdorp vergelijken december 2023

Dankzij de rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd geniet jij maximale juridische hulp en advies in scenario’s van moeilijkheden in Zuid-Holland. Dit is handig als het gaat om onenigheid met de energieleverancier. of Geschillen met een uitkeringsinstantie. Elk gezinslids is op de polis meeverzekerd. Wil je ook de beste rechtsbijstandpolissen in Leiderdorp vergelijken? Aan de hand van de zoekmachine zoek jij snel een geschikte rechtsbijstandverzekering. Rechtsbijstand is best complex. Er zijn allerlei maatschappijen en allerlei modules. Onderstaand leggen we een en ander uit. Bekijk ook de gemeentewebsite: https://www.leiderdorp.nl.

Voordelen verzekering rechtsbijstand

 • Je komt niet in financiële problemen bij een conflict
 • Uitgebreide dekking voor volwassenen en kinderen
 • Zelf samenstellen met modules
 • Altijd een luisterend oor van juridische specialisten
 • Lees verder over Verzekeruzelf.nl pakket

Top 4 vragen m.b.t.de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering zorgt voor juridische ondersteuning in het geval van een conflict. Dat gaat in de vorm van rechtshulp, maar kan ook d.m.v. geld.

Hebben wij deze verzekering nodig?

Op deze vraag is er geen standaard antwoord. Reis je veel of wissel je regelmatig van baan? In dat geval kan je maar zo te maken hebben met een claim. Door middel van de modules stel je zelf een pakket samen.

Welke tarieven kent deze verzekering rechtsbijstand?

Een rechtsbijstandverzekering vind je al vanaf €8,75. Duurdere polissen zitten rond de €12,75 per maand. De maandpremie wordt bepaald door gezinssamenstelling, verzekerde bedrag en de soort modules.

Hoe vind ik de beste verzekering?

Dat hangt er nogal vanaf. De rechtsbijstandverzekeringen lopen uiteen op vergoedingen, type dekking, hoogte eigen bijdrage, en niet te vergeten te premie. Wat de beste polis is, selecteer je aan de hand van jouw wensen, budget en situatie. Geholpen door de vergelijker zoek je supersnel de beste rechtsbijstandverzekering in Leiderdorp.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Definieer type gezin

  Dat kan zijn alleen, of een partner met kinderen. Een verzekering voor rechtsbijstand is er voor het hele gezin.

 2. Hoe hoog moet de uitkering zijn?

  Oftewel: wat gaat de verzekeraar maximaal p/jaar betalen. In de vorm van diensten of geld. Dit varieert van €17.500 tot €75.000.

 3. Verzekering samenstellen met modules

  Jij hebt keuzes voor o.a. Vermogen of Medisch. Meer modules selecteren mondt uit in een hogere maandpremie. Denk je in op basis waarvan het risico hoog is. Verhuis je met regelmaat? De module Wonen kan handig zijn.

 4. Polissen vergelijken

  In de volgende stap tref je een tabel met polissen. Rank zelf op kosten p/maand of waardering voor juridische hulp in Leiderdorp.

 5. Regel de overstap

  Iets gevonden? Je kan producten van maatschappijen als Unive, Lancyr en Zekur vandaag nog online afsluiten. Stap je over van verzekeraar? De gekozen verzekeringspartij kan dit vaak in orde maken.

kosten berekenen

Vind een goede rechtsbijstandverzekering en sluit online af

Zorg dat je niet voor hoge kosten komt te staan, en kies een verzekering die direct ingaat voor juridische hulp en advies. Stap over naar de beste of laagst-geprijsde verzekering in de omgeving 2350, 2351, 2352, 2353.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van december 2023 (gemeente Leiderdorp)

 • Unive: Gemakkelijk online afsluiten
 • Inshared: Eenvoudig samenstellen
 • Klaverblad: Team van ervaren juristen
 • Nationale Nederlanden: Professionele verzekering
 • Aegon: Team van ervaren juristen
 • OHRA: Gemakkelijk online afsluiten
 • DAS: Juristen met expertise
 • HEMA: Online schade melden
 • Ditzo: Professionele verzekering
 • Lancyr: Gespecialiseerde juristen
 • Centraal Beheer: Ruime dekking
 • ABN AMRO: Hoge klantwaardering
 • FBTO: Eenvoudig samenstellen
 • ARAG: Gemakkelijk online afsluiten

Voor welke modules kan ik gaan?

Wil je jouw rechtsbijstand in Leiderdorp verzekeren? Deze dekking is erg flexibel qua mogelijkheden. Dit doe je met handige modules. Extra details tref je in de volgende alinea.

 1. Consument
  Hier regelen ze alle omtrent je positie als consument. Als o.a. problematische situatie aangaande ruzie met de buren of een conflict met je internetprovider.
 2. Vermogen en Belasting
  Deze dekking heeft te maken met zaken als fiscaal recht, het vermogen, en financiële boedel. Bijvoorbeeld een aanvaring over aandelen en obligaties.
 3. Wonen
  Deze keuze bij o.a. Centraal beheer of Zekur gaat over zaken betreffende je woning (bijv. in buurt zoals Wijk 00, Wijk 01, Wijk 02). Onder andere een meningsverschil met de verhuurder of advocaat in Leiderdorp.
 4. Verkeer
  Dit gaat over zaken die spelen op de weg (verkeersrechtsbijstand). Bijvoorbeeld medische schade en letsel(schade) waar je als scootergebruiker schuldig aan bent. Je moet dan denken aan geschillen ontstaan bij aankoop of verkoop van je auto.
 5. Mediation (echtscheiding)
  Ook bekend als gezinsrechtsbijstand. Relevant in het geval van een scheiding. De kosten van zo’n scheiding vallen vaak niet mee. Via deze mogelijkheid kun jij rekenen op goede ondersteuning.

‘Op een voordelige manier juridische bijstand’

M. van der Horst, Leiderdorp (december 2023)