Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Lisse

Een aanvaring op zakelijk gebied, in de straat, of met de auto? Het kan iedereen overkomen. Juridisch advies kan in de papieren lopen. Aan de hand van zo’n rechtsbijstandverzekering in Lisse pak je dat issue aan. De rechtsbijstandverzekering “geeft advies bij een beginnend conflict tot bijstand in de rechtbank”. Je kunt terecht komen in omstandigheden als:

 • het verhalen van letsel- en/of materiële schade
 • Een meningsverschil over jouw gezondheid, bijvoorbeeld fouten van medische instanties
 • Aanvaringen met een ambtenaar
Via internet een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Jij kan terecht bij verscheidene verzekeraars (denk aan OHRA, Centraal beheer en Interpolis) en dekkingen (onder andere Belasting of Mediation). Via onze specialisten kun je snel een vergelijking maken.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

ProvincieZuid-Holland
GemeenteLisse
Netnummer0252 (+31252)
Aantal inwoners22606
Postcodegebieden2160
WijkenDe
Plaatsen nabijverzekering-Leiderdorp, rechtsbijstandverzekering-Leiden, polis-Leeuwarden, verzekeringspakket-Leerdam, Rechtsbijstand Leek en verzekeraar-Lansingerland
rechtsbijstandverzekering-lisse

Rechtsbijstandverzekeringen Lisse vergelijken december 2022

Door een rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd kan men altijd rekenen op juridische hulp en advies in scenario’s van onenigheid in Zuid-Holland. Dat komt van pas ten tijde van dat iemand jou aansprakelijk stelt voor een ongeluk of Conflicten met een garagehouder. Je kunt de dekking voor de hele familie afsluiten. Nu gelijk de speciale rechtsbijstandpolissen in Lisse vergelijken? Dankzij de vergelijk tool speur je moeiteloos een goede rechtsbijstandverzekering. Rechtsbijstand lijkt best ingewikkeld. Je vindt altijd velerlei assuradeurs plus modules. Op onze site zijn verdere details te vinden. Zie ook https://www.lisse.nl.

Voordelen verzekering rechtsbijstand

 • Je bent verzekerd voor potentiële hoge juridische kosten
 • Ook de kinderen meeverzekeren
 • Je bepaalt zelf wat wel/niet verzekerd wordt
 • Snel juridisch advies bij problemen
 • Bekijk ook: ZLM pakket

Wat je moet weten over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt rechtshulp ten tijde van problemen. Je kunt rekenen op o.a. hulpverlening of in de vorm van geld.

Is zo’n verzekering noodzakelijk?

Op deze vraag bieden wij geen directe algemene conclusie. Ben je veel onderweg of verhuis je vaak? Op basis van die info is de kans op een conflict groter. Door middel van de modules stel je zelf een pakket samen.

Wat kost een verzekering rechtsbijstand?

Een dergelijke verzekering sluit je af vanaf €11. Duurdere polissen zitten rond de €13,75 per 30 dagen. De maandpremie is afhankelijk van type huishouden, verzekerde bedrag en het aantal modules.

Hoe vind ik de beste verzekering?

Dat is lastig te zeggen. De verzekeringen variëren op voorwaarden, soorten dekking, eigen risico en niet te vergeten te premie. Welke verzekeraar de beste is, kies je door te kijk naar jouw eisen en risicogebieden. Via de vergelijkingstool vergelijk jij moeiteloos de beste rechtsbijstandverzekering in Lisse.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Kies gezinssamenstelling

  Opties zijn een 1-persoonshuishouden, of een partner zonder kinderen. Deze verzekering voor rechtsbijstand sluit je af voor het hele gezin.

 2. Hoeveel dekking wil je ontvangen?

  Dit is het maximum bedrag dat je ontvangt. In contanten of juist in advies. Dit ligt doorgaans tussen de €17.500 tot €80.000.

 3. Verzekering samenstellen met modules

  Je hebt de keuze uit bijv. Inkomen en Mediation. Veel modules nemen heeft als gevolg een duurder tarief. Denk je in op welk gebied de nood het hoogste is. Verhuis je met regelmaat? De module Wonen kan handig zijn.

 4. Bekijk en vergelijk

  In de volgende stap tref je een pagina met verzekeringen. Rangschik op premie of reviews voor juridische hulp in Lisse.

 5. Regel de overstap

  Alle opties bekeken? Iedereen kan de modules van Nationale Nederlanden, Centraal beheer of DAS eenvoudig online afsluiten. Is er sprake van overstappen? Jouw aanstaande verzekeringsaanbieder biedt daarbij ondersteuning.

kosten berekenen

Vind een goede rechtsbijstandverzekering en sluit online af

Kom niet voor verrassingen te staan, en ga voor een verzekering die direct ingaat voor juridische ondersteuning. Bekijk de beste of voordeligste polis in de omgeving 2160, 2161, 2162, 2163.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van december 2022 (gemeente Lisse)

 • Unive: Geen overwacht hoge kosten
 • Inshared: Verschillende modules
 • Klaverblad: Geen poespas
 • Nationale Nederlanden: Zelf samentstellen
 • Aegon: Al vanaf €5,52 per maand
 • OHRA: Voor grote en kleine geschillen
 • DAS: Zelf je dekkingen kiezen
 • HEMA: Zonder kleine lettertjes
 • Ditzo: Eenvoudig samenstellen
 • Lancyr: Verschillende modules
 • Centraal Beheer: Voor vrijwel elke soort schade
 • ABN AMRO: Verschillende modules
 • FBTO: Eenvoudig samenstellen
 • ARAG: Juristen met expertise

Bekijk de verschillende modules

Online jouw rechtsbijstand in Lisse verzekeren? Jouw polis stel je zelf samen. Dat gaat aan de hand van handige modules. Meer info vind je hieronder.

 1. Consument
  Hierbinnen valt alles betreffende consumentenproducten. Denk aan een probleem m.b.t. tuchtzaken of een online aankoop die niet wordt bezorgd.
 2. Belasting & vermogen
  Deze keuze heeft betrekking op omstandigheden rondom fiscaal recht, vermogen, en aandelen. Neem nou een conflict met een beleggingsadviseur.
 3. Wonen
  Deze keuze via Unive en Asr gaat over zaken aangaande jouw huis (bijv. in een wijk zoals De Loosters, Halfweg, Meer en Duin, De Blinkerd, Meerenburgh, Oranjewijk, Zeeheldenwijk, Bloemenwijk, Centrum, Berkhout, Van Rijckevorsel, Componistenwijk, Schilderswijk, Vogelwijk, Dever, Geestwater, Vrouwenpolder, Lisse Rond, De Engel, Ter Beek, Roovers Broek). Neem nou een meningsverschil rondom jouw huurwoning of advocaat in Lisse.
 4. Verkeer
  Betreft alles wat er gebeurt in het verkeer (verkeersrechtsbijstand). Denk aan letselschade en/of medische schade waar je als scootergebruiker aan deelneemt. Zo’n situatie kan zijn dat iemand jou aansprakelijk stelt voor een ongeluk.
 5. Mediation / echtscheiding
  Soms ook gezinsrechtsbijstand genoemd. Nuttig wanneer er sprake is van scheiding. Scheidingskosten zijn doorgaans zeer fors. Door deze mogelijkheid kun jij rekenen op goede ondersteuning.

‘Uiteindelijk toch bij dezelfde verzekeraar gebleven!’

Dhr. Maas, Lisse (december 2022)