Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Maassluis

Een conflict op het werk, met de buren, of met de auto? Het is iets dat dagelijks gebeurd. Een juridische adviseur is soms financieel niet mogelijk. Door middel van een rechtsbijstandverzekering in Maassluis pak je dat issue aan. De rechtsbijstandverzekering “is de verzekering voor juridische ondersteuning bij een geschil”. Je kunt dan denken aan:

 • een geschil met een BOVAG-garage
 • Conflicten met een school
 • Aanvaringen aangaande een boete
Via internet een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Je kunt kiezen voor diverse maatschappijen (denk aan OHRA, Centraal beheer of Zekur) en dekkingen (bijv. Vermogen en Mediation). Dankzij onze adviseurs kun je snel een vergelijking maken.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

ProvincieZuid-Holland
GemeenteMaassluis
(Regio) nummer010 (+3110)
Inwoners32292
Postcodes3140
BuurtschappenTaanschuurpolder
Plaatsen in de regioverzekering-Lingewaard, rechtsbijstandverzekering-Lingewaal, polis-Leusden, verzekeringspakket-Leudal, Rechtsbijstand Lelystad en verzekeraar-Leidschendam-Voorburg
rechtsbijstandverzekering-maassluis

Rechtsbijstandverzekeringen Maassluis vergelijken december 2022

Met een rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd kan men altijd rekenen op juridisch advies en ondersteuning rondom omstandigheden van moeilijkheden in Zuid-Holland. Iets onmisbaars in het geval van problemen met een winkel en Geschillen met de belastingdienst. De modules zijn af te sluiten voor het hele gezin. Ook hulp nodig bij rechtsbijstandpolissen in Maassluis vergelijken? Middels de vergelijker bekijk je zonder moeite een geschikte verzekering voor rechtsbijstand. Het productsluit je niet zomaar even af. In de markt zijn er velerlei verzekeraars en dan zijn er nog allerlei modules. Op deze pagina leggen we een en ander uit. Zie ook https://www.maassluis.nl.

Waarom een verzekering voor rechtsbijstand afsluiten

 • Bij een geschil hoef je geen enorme kosten te betalen
 • De hele familie op 1 polis verzekeren
 • Je bepaalt zelf wat wel/niet verzekerd wordt
 • Persoonlijke juridische medewerkers bij conflicten
 • Bezoek ook: ABN AMRO polis

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt geeft juridisch advies in situatie van persoonlijke geschillen. Je kunt rekenen op o.a. rechtstreeks advies of financiële middelen.

Heb ik zo’n verzekering nodig?

Op deze vraag is er geen sprake van een algemeen advies. Zit je veel in de auto of verhuis je vaak? Dan is er altijd risico op een geschil. Dankzij de modules bepaal je zelf welke risico’s je wilt afdekken.

Welke kosten zijn verbonden aan de verzekering rechtsbijstand?

Een dergelijke verzekering kan je al vinden vanaf €11. Kosten lopen op tot €12,5 per 30 dagen. Het tarief is afhankelijk van gezinssituatie, het max. te verzekeren bedrag, en de soort modules.

Wat is de beste verzekering?

Dat is voor iedereen anders. De verzekeringen zijn onderscheidend op voorwaarden, modules, het eigen risico, en uiteraarde de premie per maand. Wat precies de beste verzekeraar is hangt af van jouw wensen, en financiële situatie. Met behulp van de vergelijkingstool vind je probleemloos de beste rechtsbijstandverzekering in Maassluis.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Specificeer gezinssamenstelling

  Opties zijn een 1 persoons dekking of een partner met kinderen. Deze verzekering voor rechtsbijstand verzekert in één keer jouw hele gezin.

 2. Bepaal het uit te keren bedrag

  Dit is het maximum bedrag dat je ontvangt. In contanten of juist in advies. Dit varieert van €10.000 tot €60.000.

 3. Modules aan- en uitzetten

  We onderscheiden thema’s zoals Werk of Mediation. Alle modules kiezen mondt uit in een duurdere verzekering. Bedenk waar je risico loopt. Verhuis je met regelmaat? De module Wonen kan handig zijn.

 4. Vergelijk verzekeraars

  Hierna vind je een pagina met verzekeringen. Orden ze op kosten p/maand of gemiddelde beoordeling voor juridische hulp in Maassluis.

 5. Regel de overstap

  Een geschikte optie?Iedereen kan de modules van Aegon, HEMA of Interpolis direct online afsluiten. Stap je over van verzekeraar? De nieuwe verzekeringsmaatschappij kan dit vaak in orde maken.

kosten berekenen

Vind een goede rechtsbijstandverzekering en sluit online af

Voorkom dure juridische procedures, en neem een verzekering die direct ingaat voor rechtshulp. Check de beste of juist de goedkoopste verzekeringen in regio 3140, 3141, 3142, 3143, 3144, 3145, 3146, 3147.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van december 2022 (gemeente Maassluis)

 • Unive: Gespecialiseerde juristen
 • Inshared: Gespecialiseerde juristen
 • Klaverblad: Zelf je dekkingen kiezen
 • Nationale Nederlanden: Goede beoordeling
 • Aegon: De beste juristen op uw zaak
 • OHRA: Vrije keuze advocaat
 • DAS: De beste juristen op uw zaak
 • HEMA: Direct online verzekeren
 • Ditzo: Eenvoudig samenstellen
 • Lancyr: Team van ervaren juristen
 • Centraal Beheer: Persoonlijk contact met jurist
 • ABN AMRO: Voor vrijwel elke soort schade
 • FBTO: Jaarpremie lager dan dagtarief advocaat
 • ARAG: Afsluiten gaat via de partners

Voor welke modules kan ik gaan?

Wil je jouw rechtsbijstand in Maassluis verzekeren? Deze dekking kan je naar eigen inzicht samenstellen. Dat werkt op basis van handige modules. Extra details tref je in de volgende alinea.

 1. Consument
  Hiermee bedoelen we alles wat gaat over consument gerelateerde zaken. Zoals bijv. een probleem m.b.t. een aankoop of een conflict met je internetprovider.
 2. Belasting & vermogen
  Deze polis heeft te maken met situatie zoals fiscaal recht, vermogen, en andere bezittingen. Bijvoorbeeld een aanvaring m.b.t. koop/verkoop van een 2e 2oning.
 3. Wonen
  Deze optie via bijv Nationale Nederlanden of DAS gaat over kwesties inzake woningen (bijv. in buurt zoals Taanschuurpolder, Dijkpolder, Sluispolder, Kapelpolder, Burgemeesterswijk, Steendijkpolder, Aalkeetpolder, Wilgenrijk). Onder andere een conflict met de gemeente over jouw huis of advocaat in Maassluis.
 4. Verkeer
  Hiermee doelen we op alles wat er gebeurt op openbare wegen (verkeersrechtsbijstand). Bijvoorbeeld letselschade en medische schade waar je als scootergebruiker slachtoffer van bent. Zo’n situatie kan zijn een conflict na een auto ongeluk.
 5. Echtscheiding / Mediation
  Ook bekend als gezinsrechtsbijstand. Relevant in het geval van een scheiding. De onkosten van een scheiding vallen in de praktijk vaak hoog uit. Via deze dekking heb jij recht op persoonlijke begeleiding.

‘Blij dat ik even vergeleken heb, flink bespaard!’

D. van de Brink, Maassluis (december 2022)