Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Midden-Delfland

Een conflict op zakelijk gebied, in het gezin, of met een winkel? Soms kun jij er niks aan doen. Een juridisch specialist kan in de papieren lopen. Door gebruik te maken van deze rechtsbijstandverzekering in Midden-Delfland pak je dat issue aan. Een rechtsbijstandverzekering “is een verzekering die de verzekeringnemer bijstaat bij juridische conflicten”. Voorbeelden hiervan zijn:

 • ruzie over productgarantie
 • Geschillen m.b.t. koop/verkoop van een 2e woning
 • Aanvaringen binnen het huwelijk
Zelfstandig de verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er is keuze uit verschillende verzekeraars (denk aan Aegon, HEMA en Interpolis) en pakketten (onder andere Vermogen of Letselschade). Via deze site kan jij alle details vinden.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

ProvincieZuid-Holland
GemeenteMidden-Delfland
(Regio) nummer015 (+3115)
Bewoners18873
Postcodegebieden2636
WijkenSchipluiden
Plaatsen nabijverzekering-Maasgouw, rechtsbijstandverzekering-Maasdriel, polis-Losser, verzekeringspakket-Loppersum, Rechtsbijstand Lopik en verzekeraar-Loon op Zand
rechtsbijstandverzekering-midden-delfland

Rechtsbijstandverzekeringen Midden-Delfland vergelijken december 2022

Middels de rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd mag jij aanspraak maken op juridische specialisten en advocaten in scenario’s van conflicten in Zuid-Holland. Dit is handig in het geval van problemen met de boeking van een vakantie en Geschillen bij een restaurant. Ieder familielid is gedekt binnen de polis. Nu gelijk de speciale rechtsbijstandpolissen in Midden-Delfland vergelijken? Aan de hand van de zoekmachine check jij eenvoudig een betaalbare verzekering. Rechtsbijstand sluit je niet zomaar even af. Je vindt altijd meerdere verzekeringsmaatschappijen en allerlei modules. Hieronder kun jij daarover meer lezen. Raadpleeg ook eens https://www.middendelfland.nl.

Het gemak van een verzekering rechtsbijstand

 • Geen onverwacht hoge kosten bij een conflict
 • Alle gezinsleden kunnen profiteren
 • Zelf samenstellen met modules
 • Goede ondersteuning bij juridische geschillen
 • Ga door naar Aegon polis

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt juridische ondersteuning wanneer jij dat nodig hebt. Dat gaat in de vorm van proces ondersteuning of geld.

Heb ik zo’n verzekering nodig?

Op dat vraagstuk hebben we geen gemiddeld antwoord. Ben je veel onderweg of werk je regelmatig voor een andere baas? Dan is de kans op een conflict groter. Met behulp van de modules stel je zelf een pakket samen.

Welke tarieven kent deze verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering voor rechtsbijstand sluit je af vanaf €10,25. Dit loopt op tot circa €14,75 per 4 weken. De maandpremie wordt berekend a.d.h.v. type gezin, het bedrag waar de verzekeraar voor garant staat, en type modules.

Wat is de beste verzekering?

Dat verschilt per situatie. De verzekeringen verschillen op voorwaarden, modules, hoogte eigen bijdrage, en de premie. Welke verzekeraar de beste is, moet worden bepaald door jouw eisen en privésituatie. Middels onze vergelijk-module vergelijk jij probleemloos de beste rechtsbijstandverzekering in Midden-Delfland.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Specificeer gezinssamenstelling

  Bijv. een 1 persoons dekking of alleen kinderen en geen partner. De verzekering voor rechtsbijstand sluit je af voor het hele gezin.

 2. Hoe hoog moet de uitkering zijn?

  We hebben het over de maximum vergoeding. In de vorm van diensten of geld. Dit varieert van €22.500 tot €50.000.

 3. Modules aan- en uitzetten

  We hebben het over o.a. Vermogen of Verkeer. Meer modules selecteren betekent een duurdere verzekering. Ga na op basis waarvan het risico hoog is. Verhuis je met regelmaat? De module Wonen kan handig zijn.

 4. Online vergelijken

  Wat volgt is een lijst met alle opties. Rank zelf op premie of gemiddelde beoordeling voor juridische hulp in Midden-Delfland.

 5. Regel je polis online

  Een geschikte optie?Je kunt de polis van bijvoorbeeld Inshared, FBTO en Asr snel online afsluiten. Heb je al een polis en stap je over? Jouw aanstaande verzekeraar helpt hierbij.

kosten berekenen

Vind een goede rechtsbijstandverzekering en sluit online af

Vermijd hoge juridische kosten, en neem een verzekering die direct ingaat voor juridische bescherming. Check de beste of laagst-geprijsde verzekering in de omgeving 2636.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van december 2022 (gemeente Midden-Delfland)

 • Unive: Juristen met expertise
 • Inshared: Voor vrijwel elke soort schade
 • Klaverblad: Geen poespas
 • Nationale Nederlanden: Uitgebreide dekking voor hele gezin
 • Aegon: 240 juristen staan klaar
 • OHRA: Zelf samentstellen
 • DAS: Ruime dekking
 • HEMA: Zonder kleine lettertjes
 • Ditzo: Ruime dekking
 • Lancyr: Goede beoordeling
 • Centraal Beheer: Professionele verzekering
 • ABN AMRO: Eenvoudig samenstellen
 • FBTO: Eenvoudig samenstellen
 • ARAG: Online schade melden

Bekijk de verschillende modules

Meteen jouw rechtsbijstand in Midden-Delfland verzekeren? Dit product kan je naar eigen inzicht samenstellen. Dit doe je met zogenaamde modules. Aanvullende info tref je in de volgende alinea.

 1. Consument
  Hier regelen ze alle omtrent consumentenproducten. Neem nou een probleem m.b.t. vermeende schade of een online aankoop die niet wordt bezorgd.
 2. Belasting en vermogen
  Deze dekking ondersteunt jou in alles rondom fiscaal recht, vermogens, en extra eigendommen. Zoals bijv. onenigheid met de belastingdienst.
 3. Wonen
  Deze polis bij o.a. Lancyr en Arag kies jij voor situaties ten aanzien van appartementen (bijv. in buurt zoals Schipluiden, Maasland). Onder andere een meningsverschil met de woningstichting of advocaat in Midden-Delfland.
 4. Verkeer
  Betreft problemen die veroorzaakt zijn op de weg (verkeersrechtsbijstand). Neem nou letselschade en medische schade waar jij als bestuurder slachtoffer van bent. Zo’n situatie kan zijn een geschil m.b.t. jouw rijbewijs.
 5. Mediation (echtscheiding)
  Ook wel Persoon & Familie of gezinsrechtsbijstand en wordt vaak ingezet bij scheiding. Scheidingskosten vallen in de praktijk vaak hoog uit. Met deze dekking staat juridisch advies 24/7 voor je klaar.

‘Er is veel keuze, maar de vergelijker helpt hier goed bij’

O. Koster, Midden-Delfland (december 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente