Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Molenwaard

Een probleem op de zaak, in de straat, of met een winkel? Soms kun jij er niks aan doen. Juridische hulp is voor veel mensen onbetaalbaar. Door een rechtsbijstandverzekering in Molenwaard pak je dat issue aan. De rechtsbijstandverzekering “biedt direct juridische hulp tegen een lage premie”. Voorbeelden hiervan zijn:

 • ontslag door een reorganisatie
 • Aanvaringen rondom jouw huurwoning
 • Aanvaringen tijdens de oplevering van een huis
Online een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er zijn aanbiedingen beschikbaar bij partijen (onder andere OHRA, ABN AMRO of DAS) en polissen (zoals Belasting en Medisch). Via deze site kun je snel een vergelijking maken.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

ProvincieZuid-Holland
GemeenteMolenwaard
Regionummer0184 (+31184)
Bewoners29067
Postcodegebieden3366
WijkenNieuw-Lekkerland
Plaatsen in de omgevingverzekering-Middelburg, rechtsbijstandverzekering-Meppel, polis-Meierijstad, verzekeringspakket-Meerssen, Rechtsbijstand Medemblik en verzekeraar-Marum
rechtsbijstandverzekering-molenwaard

Rechtsbijstandverzekeringen Molenwaard vergelijken december 2022

Via een rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd profiteer je van juridische bijstand & bescherming in het geval van een conflict in Zuid-Holland. Dat komt van pas in situaties als een niet geleverde bestelling en Een meningsverschil met de glazenwasser. Alle gezinsleden zijn meeverzekerd. Wil jij de beschikbare rechtsbijstandpolissen in Molenwaard vergelijken? Via onze tool bekijk je gemakkelijk de gewenste verzekering voor rechtsbijstand. Rechtsbijstand lijkt best ingewikkeld. Je vindt altijd verschillende verzekeringsbedrijven en dan zijn er nog allerlei modules. Op deze pagina vind je verdere informatie. Ook de gemeente biedt hierover informatie: https://www.gemeentemolenwaard.nl.

Het gemak van een verzekering rechtsbijstand

 • Bij een geschil hoef je geen enorme kosten te betalen
 • Ook de kinderen meeverzekeren
 • Naar eigen inzicht samenstellen
 • Direct antwoord op juridische vragen
 • Ook interessant: Allianz polis

Top 4 vragen m.b.t.de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering is er voor geeft juridisch advies wanneer jij dat nodig hebt. Ze bieden je onder andere rechtshulp, maar kan ook d.m.v. geld.

Heb ik zo’n verzekering nodig?

Daarop bieden wij geen standaard antwoord. Ben je veel onderweg of verhuis je vaak? In dat geval is er altijd risico op een geschil. Via de modules kan je dit naar eigen inzicht indelen.

Hoe liggen de prijzen voor de verzekering rechtsbijstand?

Een dergelijke verzekering sluit je af vanaf €11,25. Kies je een ruim pakket? Dan ga je zo richting €12 per 4 weken. De assurantiepremie is afhankelijk van gezinsgrootte, het totaalbedrag, en de soort modules.

Hoe bepaal je de beste verzekering?

Ook hierop is geen eenduidig antwoord. De polissen verschillen op polisvoorwaarden, dekkingen, hoogte eigen bijdrage, en uiteraarde de premie per maand. Welke verzekeraar de beste is, wordt bepaald door jouw wensen, budget en situatie. Geholpen door de vergelijker ontdek je supersnel de beste rechtsbijstandverzekering in Molenwaard.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Definieer type gezin

  Bijvoorbeeld een 1-persoonshuishouden, of alleen kinderen en geen partner. Een verzekering voor rechtsbijstand is er voor het hele gezin.

 2. Bepaal het uit te keren bedrag

  Dit is het maximum bedrag dat je ontvangt. In natura of in geld. Dit schommelt tussen de €5.000 tot €90.000.

 3. Bepaal modules

  Jij hebt keuzes voor opties als Consument of Medisch. Alle modules kiezen resulteert in een duurder tarief. Schets voor jezelf op basis waarvan het risico het grootst is. Een lastige huisbaas? Denk aan de module Wonen.

 4. Polissen vergelijken

  Wat volgt is een pagina met polissen. Vergelijk ze zelf op kosten of reviews voor juridische hulp in Molenwaard.

 5. Regel de overstap

  Iets gevonden? Iedereen kan de modules van OHRA, ABN AMRO en Reaal snel online afsluiten. Stap je over van verzekeraar? De aanstaande verzekeringsaanbieder kan dit vaak in orde maken.

kosten berekenen

Vind een goede rechtsbijstandverzekering en sluit online af

Vermijd hoge juridische kosten, en bekijk de mogelijkheden voor een verzekering die direct ingaat voor hulp & advies van juridische aard. Ontdek de beste of voordeligste verzekering in de omgeving 3366.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van december 2022 (gemeente Molenwaard)

 • Unive: Gespecialiseerde juristen
 • Inshared: Met speciale Jaarbeloning
 • Klaverblad: 24/7 advies van experts
 • Nationale Nederlanden: Hoge klantwaardering
 • Aegon: Zelf samentstellen
 • OHRA: Specialisten van DAS
 • DAS: Zelf samentstellen
 • HEMA: Ruime dekking
 • Ditzo: Direct online verzekeren
 • Lancyr: Geen wachttijd
 • Centraal Beheer: Gemakkelijk online afsluiten
 • ABN AMRO: 24/7 advies van experts
 • FBTO: Zaken snel opgepakt
 • ARAG: Klantbeoordeling van 8,2

Bekijk de verschillende modules

Wil je jouw rechtsbijstand in Molenwaard verzekeren? Deze polis stel je zelf samen. Dit doe je met speciale modules. Hoe dat werkt kan jij hieronder vinden.

 1. Consument
  Denk dan aan zaken rondom consument gerelateerde zaken. Onder andere geschillen met betrekking tot ruzie met de buren of een geschil met de gemeente.
 2. Vermogen en Belasting
  Deze dekking verleent bijstand bij voorvallen als met name fiscaal recht, het vermogen, en andere bezittingen. Als o.a. een meningsverschil inzake huur/verhuur van een 2e woning.
 3. Wonen
  Deze polis via bijv Lancyr of Arag is relevant tijdens gebeurtenissen met betrekking tot appartementen (bijv. in buurt zoals Nieuw-Lekkerland, Bleskensgraaf, Brandwijk, Goudriaan, Molenaarsgraaf, Ottoland, Oud-Alblas, Wijngaarden, Groot-Ammers, Langerak, Nieuwpoort, Streefkerk). Onder andere een meningsverschil bij de aankoop van een huis of advocaat in Molenwaard.
 4. Verkeer
  Betreft alles wat er gebeurt op openbare wegen (verkeersrechtsbijstand). Onder andere letselschade en/of medische schade waar jij als autobestuurder slachtoffer van bent. Je kunt denken aan een gestolen voertuig.
 5. Mediation (echtscheiding)
  Ook wel Persoon & Familie of gezinsrechtsbijstand en wordt vaak ingezet bij scheiding. De onkosten van een scheiding vallen in de praktijk vaak hoog uit. Via deze mogelijkheid heb jij recht op persoonlijke begeleiding.

‘Zonder hulp van een tussenpersoon geregeld’

V. de Bruijn, Molenwaard (december 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente