Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Nissewaard

Een tweestrijd op zakelijk gebied, in de buurt, of met de belastingdienst? Het kan iedereen overkomen. Een juridische adviseur is voor veel mensen onbetaalbaar. Door gebruik te maken van zo’n rechtsbijstandverzekering in Nissewaard pak je dat issue aan. Een rechtsbijstandverzekering “is een verzekering die de verzekeringnemer bijstaat in vele situatie”. Om je hierbij een beeld te geven:

 • problemen met een winkel
 • Aanvaringen over jouw gezondheid, bijvoorbeeld fouten van medische instanties
 • Geschillen inzake ouderlijk gezag en/of een omgangsregeling
Vanuit huis jouw verzekering rechtsbijstand afsluiten? Jij kan terecht bij verscheidene aanbieders (o.a. Klaverblad, FBTO en Allianz) en modules (onder andere Vermogen en Verkeer). Met onze tools kan jij alle details vinden.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieZuid-Holland
GemeenteNissewaard
Regionummer0181 (+31181)
Aantal inwoners85293
Postcodes3214
BuurtenCentrum
Plaatsen in de omgevingverzekering-Nieuwegein, rechtsbijstandverzekering-Neerijnen, polis-Nederweert, verzekeringspakket-Neder-Betuwe, Rechtsbijstand Mook en Middelaar en verzekeraar-Montfoort
rechtsbijstandverzekering-nissewaard

Rechtsbijstandverzekeringen Nissewaard vergelijken mei 2023

D.m.v. zo’n rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd heb je de zekerheid van juridische medewerking in scenario’s van onenigheid in Zuid-Holland. Dat komt van pas ten tijde van een conflict met een webwinkel. en Problemen rondom aankoop van een huis. Elk gezinslids is op de polis meeverzekerd. Nu gelijk de speciale rechtsbijstandpolissen in Nissewaard vergelijken? Met onze tool bekijk je eenvoudig een goedkope verzekering. Zo’n polis sluit je niet zomaar even af. Je vindt altijd velerlei maatschappijen plus modules. Verderop zijn verdere details te vinden. Ook de gemeente biedt hierover informatie: https://www.nissewaard.nl.

Het gemak van een verzekering rechtsbijstand

 • Je voorkomt hoge juridische kosten
 • Alle gezinsleden kunnen profiteren
 • Je kiest zelf je modules
 • Snel juridisch advies bij problemen
 • Bekijk ook: ANWB polis

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering is er voor rechtshulp wanneer jij dat nodig hebt. Dat gaat in de vorm van financiële middelen of advies.

Heb ik zo’n verzekering nodig?

Op deze vraag bieden wij geen helder advies. Zit je veel in de auto of heb je te maken met onzeker werk? In dat geval is een conflict natuurlijk niet uitgesloten. Door middel van de modules kies je zelf wat je wel/niet verzekert.

Wat is de prijs van een verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering vind je al vanaf €11,75. Duurdere polissen zitten rond de €15,5 p/maand. De premie is afhankelijk van type huishouden, het bedrag dat je verzekerd, en actieve modules.

Hoe bepaal je de beste verzekering?

Dat is voor iedereen anders. De verzekeringen wijken van elkaar af op kleine lettertjes, dekkingen, vrijwillige eigen bijdrage, en niet te vergeten te premie. Wat het beste aanbod is, selecteer je aan de hand van jouw behoeften, budget en situatie. Op basis van onze vergelijk-module check jij supersnel de beste rechtsbijstandverzekering in Nissewaard.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Kies gezinssamenstelling

  Opties zijn alleenstaand, of gezinnen met (en zonder) kids. Een verzekering voor rechtsbijstand betekent ook dat het hele gezin is meeverzekerd.

 2. Hoeveel dekking wil je ontvangen?

  We hebben het over de maximum vergoeding. In contanten of juist in advies. Dit ligt doorgaans tussen de €27.500 tot €95.000.

 3. Kies modules

  Je kunt kiezen uit thema’s zoals Vermogen en Mediation. Veel modules aanzetten mondt uit in hogere lasten. Schat in op welke aspecten de nood het hoogste is. Verhuis je met regelmaat? De module Wonen kan handig zijn.

 4. Online vergelijken

  Gelukt? Dan volgt een ranglijst met alle opties. Sorteer op prijs of gemiddelde beoordeling voor juridische hulp in Nissewaard.

 5. Regel de overstap

  Alle opties bekeken? Jij kunt een product van o.a. Inshared, ABN AMRO en Asr snel online afsluiten. Ga je overstappen? De gekozen verzekeringsmaatschappij kan dit vaak in orde maken.

kosten berekenen

Vind een goede rechtsbijstandverzekering en sluit online af

Kom niet voor verrassingen te staan, en bekijk de mogelijkheden voor een verzekering die direct ingaat voor juridische ondersteuning. Ontdek de beste of laagst-geprijsde in jouw regio 3214.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van mei 2023 (gemeente Nissewaard)

 • Unive: Lage instapperemie
 • Inshared: We All Benefit
 • Klaverblad: Verschillende modules
 • Nationale Nederlanden: Goede beoordeling
 • Aegon: 240 juristen en 70 advocaten
 • OHRA: Goede beoordeling
 • DAS: Geen overwacht hoge kosten
 • HEMA: Hoge klantwaardering
 • Ditzo: Ruime dekking
 • Lancyr: Verschillende modules
 • Centraal Beheer: De klantvriendelijkste verzekeraar
 • ABN AMRO: Zelf je dekkingen kiezen
 • FBTO: Er is geen eigen risico
 • ARAG: Voor vrijwel elke soort schade

Uit hoeveel modules bestaat de polis?

Snel jouw rechtsbijstand in Nissewaard verzekeren? Jouw polis kan je naar eigen inzicht samenstellen. Dit kan middels verschillende modules. Extra details vind je hieronder.

 1. Consument
  Hier regelen ze alle omtrent consument gerelateerde zaken. Zoals bijv. vervelende gebeurtenissen inzake vermeende schade of een TV die kapot gaat.
 2. Belasting en vermogen
  Deze polis biedt hulp tijdens zaken als fiscale rechten, jouw vermogen, en ander waardevol bezit. Zoals bijv. een aanvaring over aandelen en obligaties.
 3. Wonen
  Deze module via o.a. Ditzo en Zekur speelt bij geschillen inzake je woning (bijv. in een wijk zoals Centrum, Schiekamp, Hoogwerf, Vierambachten, De Hoek, Gildenwijk, Groenewoud, Sterrenkwartier, Schenkel, De Elementen, Vogelenzang, De Akkers, Vriesland, Aterland, Maaswijk, Halfweg, Buitengebied, Heenvliet, Geervliet, Abbenbroek, Zuidland, Simonshaven, Oudenhoorn, Hekelingen). Bijvoorbeeld geschillen met de gemeente over jouw huis of advocaat in Nissewaard.
 4. Verkeer
  We hebben het over alles wat er gebeurt tijdens deelname aan verkeer (verkeersrechtsbijstand). Neem nou medische schade en/of letselschade waar je als scootergebruiker deelgenoot van bent. Zo’n situatie kan zijn letselschade n.a.v. een ongeluk.
 5. Echtscheiding / Mediation
  Ook wel Persoon & Familie of gezinsrechtsbijstand en wordt vaak ingezet bij scheiding. De kosten hiervan kunnen aardig in papieren lopen. Aan de hand van deze optie heb je hiervoor meer zekerheden.

‘Ook buiten de deur een goede dekking’

E. de Jonge, Nissewaard (mei 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente